Προς το περιεχόμενο

Remix OS: νέα έκδοση του Android για PCs

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα το δοκιμάσω για να δώσω ζωή στο παλιό netbookακι που σέρνεται με windows 10

Καλύτερα να βάλεις κάποια ελαφριά distro παρά αυτό που είναι alpha stage!

Εβαλα Manjaro στο δικο μου και απλα πεταει!!!!! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το θεμα αφορα το remix os

αναθεμα αν οι μισοι μπηκατε στον κοπο να το εγκαταστησετε θα βλεπατε οτι περναει στο αρχικο στικακι της εγκαταστασης χωρις να πειραζει τπτ απο την εγκατασταση που εχετε το λειτουργικο σας 

κανενας δεν ειπε οτι βγηκε καινουργια εκδοση με 14-1-16 build date η οποια παλι δεν εχει play services, αλλα λεμε "εγω εχω ubuntu εγω εχω mint εμενα μ αρεσει το iphone"

• Like 1

Το εγκατέστησα σε ένα στικάκι USB 3.0 για δοκιμή, αλλά στα 5-10 λεπτάκια χρησης κράσαρε. Πάντως πέρα από το ελαφρύ gaming δεν βλέπω κάποια άλλη πρακτικότητα στο remix os.

προσπάθησα χθες βράδυ να εγκαταστήσω το remix os σε λαπτοπ με i5-2430m και 8GB RAM αλλά με στικάκι PNY 8GB USB 2.0...

ΑΠό την αρχή μου έβγαλε ότι η ταχύτητα του PNY είναι πολύ χαμηλή και ότι ίσως δεν καταφέρει να bootάρει...

Έτσι και έγινε, το άφησα κανα 45 λεπτο να προσπαθεί και τελικά η διαδικασία έκανε "κύκλους" ανάμεσα από το στάδιο επιλογής γλώσσας και την αποδοχή της άδειας χρήσης...Επιφάνεια εργασίας δεν κατάφερα να δω...

Συμπέρασμα: πρέπει να αγοράσω USB 3.0 στικάκι αλλά και πάλι το λαπτοπ μου δεν έχει σχετική υποστήριξη...

Αλλιώς πρέπει να βρώ γρήγορο USB2.0 (με ταχύτυτα πάνω από 10ΜΒ/s)

Υ.Γ. Κοίταξα μετά τα περιεχόμενα στο στικάκι και είδα αρκετά αρχεία με ονόματα με "αλαμπουρνέζικα" και ακαταλαβίστικους χαρακτήρες, σαν κινέζικα...το έχετε και εσείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...