Black Demis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 με virtual όποιο virtual και να δοκίμασα με ότι settings και να δοκίμασα αυτό μου βγαίνει (στην καλύτερη) και στην χειρότερη απλά παγώνει όταν επιλέγω μια απο της δυο επιλογες http://2.1m.yt/v_Owffv.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Λογικά αν το αφήσεις αρκετή ώρα θα προχωρήσει. Μάλλον είναι πολύ αργή η επικοινωνία της VM με τη USB. Γιατί το περνάς σε VM; Θέλεις να το κάνεις εγκατάσταση στον εικονικό δίσκο; Αν όχι, μπορείς να το μπουτάρεις και απευθείας στο μηχάνημα, δεν σου πειράζει τους δίσκους, σαν live USB είναι. Εκτός κι αν δεν έχει legacy mode το μηχάνημά σου και δεν μπορεί να μπουτάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Η Έκδοση είναι Alpha και μπορεί να γίνει εγκατάσταση μόνο σε αφαιρούμενο δίσκο/USB. Σε VM δύσκολο να τρέξει στο Alpha στάδιο, επίσης δεν υπάρχει λόγος να γίνει PrimaryOS στον υπολογιστή από την στιγμή που είναι Alpha και δεν παρέχονται αυτόματες ενημερώσεις. Όταν φτάσει σε Beta στάδιο με τακτικά Updates θα το κάνω Primary OS σίγουρα και πιστεύω θα έχει πολύ καλή απήχηση στην αγορά των δωρεάν λειτουργικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να γίνει και σε εσωτερικό δίσκο αλλά είναι αρκετό μπλέξιμο και αν δεν ξέρει τι κάνει κάποιος, καταλήγει σε μηχάνημα που δεν μπουτάρει ούτε στα Windows. Όντως είναι πολύ νωρίς για μόνιμη χρήση αλλά τα βασικά τα κάνεις άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να γίνει και σε εσωτερικό δίσκο αλλά είναι αρκετό μπλέξιμο και αν δεν ξέρει τι κάνει κάποιος, καταλήγει σε μηχάνημα που δεν μπουτάρει ούτε στα Windows. Όντως είναι πολύ νωρίς για μόνιμη χρήση αλλά τα βασικά τα κάνεις άνετα. Για εσωτερικό δίσκο υπάρχει και η εύκολη λύση δίχως να ρισκάρεις κάτι, παίρνεις έναν δεύτερο εξωτερικό δίσκο, τον χωρίζεις σε 2 Partition. Στο πρώτο βάζεις το Remix και μετά τον κάνεις εσωτερικό και εγκαταστείς στο δεύτερο Windows. Αλλά το θέμα είναι οτί για την ενημέρωση του λειτουργικό στο Alpha στάδιο θα είναι μανίκι με τον εσωτερικό και τα δύο Partition. Πάντως είναι πολλά υποσχόμενο λειτουργικό κατά την γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsalin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ερώτηση: Για ποιό λόγο να βάλεις Android σε PC? Αν θέλες πραγματικά εναλλακτικό λειτουργικό, πραγματικά open source και με όρους ασφάλειας βάζεις Linux και τέλος. Έχει πλήρη υποστήριξη είναι απολύτως σταθερό, ασφαλές και κυρίως μπορείς να μάθεις πράγματα αν αφιερώσεις χρόνο... Αν δεν θέλεις να φας χρόνο, θέλεις να κάνεις απλά και καθημερινά τη δουλειά σου, ή αν έχεις λόγους που δεν μπορούν να υποστηρίξουν Linux (ιδιαίτερες εφαρμογές, Gaming κλπ) τότε μένεις για πάντα Windows. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη φαγούρα του Android -όπως και του Chrome OS αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calculator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Είπαμε, για κανενα παιχνίδι. Με Bluestacks είσαι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αδερφε, αμα δεις πως τα εχω τροποποιησει εγω τα win (με πολλες εχτρα εφαρμογες, ακομα και με κωδικα γραμμενο απο μενα), νασαι σιγουρος οτι τα εχω κανει ΠΟΛΥ καλυτερα απο οτι τα εχεις εσυ, για χρηση με δαχτυλο. Το ιδιο εχω κανει και στο android φυσικα που παιρνει πολυ παραπανο φτιαξιμο. Μπορεις στα win να κανεις οτι στο android με xposed, app settings, min min guard, you tube ad away κλπ κλπ? Μπραβο,welcome στο 2008 με τα vista,που καναμε χιλιες τροποποιησεις για να δουλεψει σχετικα με το touch!!! Απο το τα Vista στα 8/10,εχουν αλλαξει παραπολλα οσο αφορα την touch χρηση κυριως στο desktop,που καποιοι μπορουν να το δουλεψουν οπως ειναι ,αλλα καποιοι αλλοι εξακολουθουν να χρειαζουνται 1000 "δεκανικια" να μπορεσουν να τα δουλεψουν!Αυτη ειναι η διαφορα! Παμε στο xposed και στα αλλα που εχεις αναφερεις.Τι δεν εχω στα windows και μου χρειαζεται το xposed? Επισης τα youtube apps,δεν εχουν διαφημισεις της google,οποταν δεν υπαρχει αναγκη για you tube ad away? Για πες μας τι αλλες εφαρμογες δεν εχουν τα windows tablets για την απλη καθημερινη χρηση του? Ποιος δουλευει excel, photoshop κλπ με δαχτυλο στα win? Κανεις. Ολοι με ποντικι ή την πενα ειναι. Αντιθετα στο android δουλευονται μια χαρα οι αντιστοιχες LIGHT εφαρμογες. Office mobile και δωρακι αυτο: Και οι αντιστοιχες LIGHT εφαρμογες ειδιως για το PS,δεν εχουν καμια σχεση με το τι ειναι και τι προσφερει η desktop εφαρμογη! Y.Γ.Να υποθεσω οτι το surface pro 2,ειναι το τελευταιο windows tablet/υβριδικο που εχεις στην κατοχη σου,μιας και δε σου κανει για touch χρηση ΟΥΤΕ στα απλα πραγματα ΟΥΤΕ στα επαγγελματικα που θες keyboard&mouse? Οποταν οι επομενες σου αγορες,να υποθεσω,οτι θα ειναι ενα ultrabook σε συνδιασμο με ενα νεο android tablet! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2016 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ερώτηση: Για ποιό λόγο να βάλεις Android σε PC? Αν θέλες πραγματικά εναλλακτικό λειτουργικό, πραγματικά open source και με όρους ασφάλειας βάζεις Linux και τέλος. Έχει πλήρη υποστήριξη είναι απολύτως σταθερό, ασφαλές και κυρίως μπορείς να μάθεις πράγματα αν αφιερώσεις χρόνο... Αν δεν θέλεις να φας χρόνο, θέλεις να κάνεις απλά και καθημερινά τη δουλειά σου, ή αν έχεις λόγους που δεν μπορούν να υποστηρίξουν Linux (ιδιαίτερες εφαρμογές, Gaming κλπ) τότε μένεις για πάντα Windows. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη φαγούρα του Android -όπως και του Chrome OS αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα..! Ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από τα Windows, πρώτον το Android είναι Linux και δεύτερον ξέχασες και τα Unix (OSX). Το RemixOS μια χαρά δουλειά θα μπορεί να κάνει για καθημερινή χρίση στο μέλλον, πόσο μάλλον αν θες να τρέχεις κάποιες Mobile εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μπραβο,welcome στο 2008 με τα vista,που καναμε χιλιες τροποποιησεις για να δουλεψει σχετικα με το touch!!! Απο το τα Vista στα 8/10,εχουν αλλαξει παραπολλα οσο αφορα την touch χρηση κυριως στο desktop,που καποιοι μπορουν να το δουλεψουν οπως ειναι ,αλλα καποιοι αλλοι εξακσυνεχίσω.ουν να χρειαζουνται 1000 "δεκανικια" να μπορεσουν να τα δουλεψουν!Αυτη ειναι η διαφορα! Παμε στο xposed κ. λλα που εχεις αναφερεις.Τι δεν εχω στα windows και μου χρειαζεται το xposed? Επισης τα youtube apps,δεν εχουν διαφημισεις της google,οποταν δεν υπαρχει αναγκη για you tube ad away? Για πες μας τι αλλες εφαρμογες δεν εχουν τα windows tablets για την απλη καθημερινη χρηση του? Office mobile και δωρακι αυτο: Και οι αντιστοιχες LIGHT εφαρμογες ειδιως για το PS,δεν εχουν καμια σχεση με το τι ειναι και τι προσφερει η desktop εφαρμογη! Y.Γ.Να υποθεσω οτι το surface pro 2,ειναι το τελευταιο windows tablet/υβριδικο που εχεις στην κατοχη σου,μιας και δε σου κανει για touch χρηση ΟΥΤΕ στα απλα πραγματα ΟΥΤΕ στα επαγγελματικα που θες keyboard&mouse? Οποταν οι επομενες σου αγορες,να υποθεσω,οτι θα ειναι ενα ultrabook σε συνδιασμο με ενα νεο android tablet! Η απαντηση σου ειναι καθαρα φανμποιστικη οποτε δεν εχει νοημα να γραφουμε σελιδες στο νετ για 1000λιοστη φορα. Αν αυτο που δειχνεις στη φωτο το δουλευεις εσυ με τα δαχτυλα, μπραβω. Συνχαρητηρια. Εγω δεν μπορω. Παντα πενα βγαζω. Οπως και για αντιγραφη επικοληση και χιλια διο αλλα απο browser σε browser. Αμα βαλεις ντε και καλα σκοπο να δουλεψεις με το δαχτυλο θα τα καταφερεις. (με αρκετες αστοχες αποπειρες ειναι η αληθεια. Δε σου χρειαζεται το ενα, δε σου χρειαζεται το αλλο, ειναι φανερο οτι δεν τα χρησιμοποιεις ποτε και δεν καταλαβαινεις καν γιατι μιλαω. Ισως εχεις διαβασει καπου τι κανουν. Αφου διαφωνεις και στο οτι το android εχει πολυ μεγαλυτερη παραμετροποιηση απο τα win, δεν εχει νοημα παραπερα. Καλη μερα, δε θα το συνεχισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Η απαντηση σου ειναι καθαρα φανμποιστικη οποτε δεν εχει νοημα να γραφουμε σελιδες στο νετ για 1000λιοστη φορα. Αν αυτο που δειχνεις στη φωτο το δουλευεις εσυ με τα δαχτυλα, μπραβω. Συνχαρητηρια. Εγω δεν μπορω. Παντα πενα βγαζω. Οπως και για αντιγραφη επικοληση και χιλια διο αλλα απο browser σε browser. Αμα βαλεις ντε και καλα σκοπο να δουλεψεις με το δαχτυλο θα τα καταφερεις. (με αρκετες αστοχες αποπειρες ειναι η αληθεια. Δε σου χρειαζεται το ενα, δε σου χρειαζεται το αλλο, ειναι φανερο οτι δεν τα χρησιμοποιεις ποτε και δεν καταλαβαινεις καν γιατι μιλαω. Ισως εχεις διαβασει καπου τι κανουν. Αφου διαφωνεις και στο οτι το android εχει πολυ μεγαλυτερη παραμετροποιηση απο τα win, δεν εχει νοημα παραπερα. Καλη μερα, δε θα το συνεχισω. Δλδ εξακολουθεις να υποστηριζεις,οτι ολοι οσοι εχουν αγορασει windows tablet που δεν εχουν stylus ΔΕ μπορουν να χρησιμοποιησουν τα tablet τους σε αφη και εχουν κανει μια βλακωδες αγορα,εκτος φυσικα αν ειναι γκουρου της τεχνολογιας? Δε μιλησα εγω για παραμετροποιηση,αλλα εσυ ειπες: Αδερφε, αμα δεις πως τα εχω τροποποιησει εγω τα win (με πολλες εχτρα εφαρμογες, ακομα και με κωδικα γραμμενο απο μενα), νασαι σιγουρος οτι τα εχω κανει ΠΟΛΥ καλυτερα απο οτι τα εχεις εσυ, για χρηση με δαχτυλο.Το μονο που συμφωνω,ειναι οτι δεν αξιζει να συζητα κανεις με fanboyστικες αποψεις! Απλα περιμενω να δω,ποιο θα ειναι το επομενο σου tablet,android ή windows?Τα υπολοιπα ειναι περιττα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι γίνεται σύγκριση ενός mobile λειτουργικού συστήματος με desktop λειτουργικά που υπάρχουν στην αγορά εδώ και 20 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σκέψου οτι έχεις ενα παλιό laptop/netbook. Windows θα σέρνονται αλλά αυτό είναι πολύ ελαφρύ. Το πετάς μέσα, βάζεις mx player κτλ και εχεις ενα ωραιότατο μηχάνημα για ταινίες Ή του κολλας εναν ssd και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ή του κολλας εναν ssd και τελος. Netbooks/παλιά λάπτοπς = παλιοί επεξεργαστές, 1GB RAM το πολύ. Ένα λειτουργικό σύστημα έχει ξέρεις κάποιες απαιτήσεις δεν χρησιμοποιεί μονάχα τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή και από την στιγμή που θέλει κάποιος κάτι ενημερωμένο και ελαφρύ, θα το προτιμήσει από κάποια παλιά έκδοση Windows δίχως υποστήριξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
el97639 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Επειδη γινεται debate windows vs android χωρις λογο , τα windows ειναι το defacto λειτουργικο δε τιθεται θεμα. Αλλα τα windows εχουν 100 αλλα προβληματα. εχεις ιους ransomware που ειναι 100 φορες χειροτερα, θες δυνατο μηχανημα, antivirus και διαφορα αλλα. Το να υπαρχει κατι σε linux που δεν εχει ολα αυτα τα προβληματα και ειναι κ πιο απλο στη χρηση ειναι πολυ καλο να το χεις σε ενα παλιο pc ή ενα home theater pc που μπορει να ειναι κ ενα razberry των 30 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα