Armak Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις σε android μονο και οχι σε windows?Περα του να δεις πως ειναι απο περιεργεια? Κατι πρακτικο? Δεν ειναι ειρωνικο το ερωτημα. μάλλον θα τρεχει καλά σε παλιοτερα μηχανήματα με pentium 4 κλπ, τα οποία δεν σηκώνουν μοντέρνα windows και εφαρμογές. Και επιπλέον θα χρησιμοποιείς τις ίδιες εφαρμογές που συνηθίζεις να χρησιμοποιείς στο κινητό, κάτι πολύ βολικό για ορισμένους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγώ προσπάθησα να το βάλω (με usb3 και 64bit cpu) αλλά σταματάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο που γράφει ANDROID... και δεν κάνει τίποτα μετα από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω πάντως που εχω Surface pro 2 και galaxy tab s 8.4, 95% χρησιμοποιώ την ταμπλετα Android, παρα τα Windows.. Διασκέδαση android, δουλειές Windows. Οταν πας να δουλέψεις με δαχτυλο Windows ειναι ακομα 100 χρονια πίσω απο τα γαιδουρια. Χωρις πενα, απλα δεν γίνεται.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και δεν βάζω μια κλάσσικη διανομή linux να είμαι κομπλέ? Υπάρχουν τόοοοοσες για όλες τις ανάγκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
realizer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπαινει σε vmware workstation! Ασε που το vmware, αναγνωριζει το iso σαν FreeBSD. Ξεκιναει, βγαζει ενα μηνυμα "Cannot detect the USB writing speed. System may fail to boot up. To continue, press any key." Πατας να παει παρακατω, δειχνει ενα logo "Remix OS" να γινεται fade in/out" και μενει εκει. Θα δοκιμασω και virtual box! update > και σε vbox ta ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Για όποιος ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει σε Virtualbox: http://imgur.com/a/W1BuF 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_zaf Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω πάντως που εχω Surface pro 2 και galaxy tab s 8.4, 95% χρησιμοποιώ την ταμπλετα Android, παρα τα Windows.. Διασκέδαση android, δουλειές Windows. Οταν πας να δουλέψεις με δαχτυλο Windows ειναι ακομα 100 χρονια πίσω απο τα γαιδουρια. Χωρις πενα, απλα δεν γίνεται.. αδερφε με dell venue pro 11 (7140) &win10 μια χαρα το δουλευω το touch, ειλικρινα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο android ταμπλετα. ολα αυτα σε desktop mode, αν το βαλεις κ στo tablet mode ειναι ακομα πιο ευχρηστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω πάντως που εχω Surface pro 2 και galaxy tab s 8.4, 95% χρησιμοποιώ την ταμπλετα Android, παρα τα Windows.. Διασκέδαση android, δουλειές Windows. Οταν πας να δουλέψεις με δαχτυλο Windows ειναι ακομα 100 χρονια πίσω απο τα γαιδουρια. Χωρις πενα, απλα δεν γίνεται.. Χρησιμοποιείς windows 10; Ειδικά αν το βάλεις σε tablet mode η συμπεριφορά είναι πιο βολική στους Windows Users καθώς η λειτουργία είναι με βάση την λογική του ποντικιού. Προσωπικά από τότε που πήρα Windows tablet παράτησα το android tablet Συμφωνώ όμως ότι το android είναι αποκλειστικά για διασκέδαση. Ίσως και για αυτό με κέρδισαν τα windows tablet καθώς το χρησιμοποιώ για δουλειά λες και έχω ένα mini pc μαζί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω πάντως που εχω Surface pro 2 και galaxy tab s 8.4, 95% χρησιμοποιώ την ταμπλετα Android, παρα τα Windows.. Διασκέδαση android, δουλειές Windows. Οταν πας να δουλέψεις με δαχτυλο Windows ειναι ακομα 100 χρονια πίσω απο τα γαιδουρια. Χωρις πενα, απλα δεν γίνεται.. Το να μη μπορεις να δουλεψεις με την αφη στα windows TABLETS και να μην εχεις παρει ενα ΠΟΛΥ πιο φτηνο και καλυτερο ultrabook στη θεση του,σιγουρα κατι λαθος παει. Τελος παντων,το οτι καποιοι δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν και να δουλεψουν στα windows tablets με την αφη,δε σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολους μας,τους χρηστες των windows tablet! Το λυπηρο ειναι,οτι ειναι κριμα μηχανηματα οπως τα surface pro,που μαλιστα ειναι και ακριβουστικα τα ατιμα,να καταλυγουν σε χερια που δυσκολευονται ή αδυνατουν,να τα δουλεψουν οπως τους πρεπει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις σε android μονο και οχι σε windows?Περα του να δεις πως ειναι απο περιεργεια? Κατι πρακτικο? Δεν ειναι ειρωνικο το ερωτημα. Όχι , όλα τα κάνεις σε Windows αλλά και αυτό δεν πάει πίσω , όταν βέβαια ετοιμαστεί , θα έχεις άπειρες εφαρμογές και παιχνίδια. Στο Android υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία μαζεμένη σε ένα μέρος. Εγώ πάλι απορώ με την Google που κρατάει το Chrome OS και δεν βγάζει κάτι τέτοιο στην αγορά. Επίσης εκείνη ή κάτω μπάρα θα μπορούσε να λείπει , δεν χρειάζεται να είναι όλα τα λειτουργικά έτσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω πάντως που εχω Surface pro 2 και galaxy tab s 8.4, 95% χρησιμοποιώ την ταμπλετα Android, παρα τα Windows.. Διασκέδαση android, δουλειές Windows. Οταν πας να δουλέψεις με δαχτυλο Windows ειναι ακομα 100 χρονια πίσω απο τα γαιδουρια. Χωρις πενα, απλα δεν γίνεται.. Αν και θεωρώ τα full windows θείο δώρο λόγω gaming, γράφεις αυτό που λέμε οι περισσότεροι οτι ειδικά στην φθηνή κατηγορία των tablets το android είναι μια χαρά για κατανάλωση περιεχομένου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Το να μη μπορεις να δουλεψεις με την αφη στα windows TABLETS και να μην εχεις παρει ενα ΠΟΛΥ πιο φτηνο και καλυτερο ultrabook στη θεση του,σιγουρα κατι λαθος παει. Τελος παντων,το οτι καποιοι δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν και να δουλεψουν στα windows tablets με την αφη,δε σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολους μας,τους χρηστες των windows tablet! Το λυπηρο ειναι,οτι ειναι κριμα μηχανηματα οπως τα surface pro,που μαλιστα ειναι και ακριβουστικα τα ατιμα,να καταλυγουν σε χερια που δυσκολευονται ή αδυνατουν,να τα δουλεψουν οπως τους πρεπει! Τα μικρά windows tablet είναι χρόνια πίσω σε εμπειρία χρήσης σε σχέση με αντίστοιχα ios/android.To windows store είναι για κλάμματα κι έχεις κ τα μπαχαλεμένα windows 10,μίσες ρυθμίσεις touch/μισές control panel να παλεύεις με scaling να βγάλεις άκρη.Τι να το κάνω που κάνουν τα πάντα οταν σου βγάζουν το λάδι. H ίδια η Μιcrosoft το καταλαβαίνει οτι δε τραβάνε σε touch και βγάζει το surface pro 12 ιντσές ετσί ώστε να δουλευείς κυρίως με desktop εφαρμογές, σε συνδυασμό με πληκτρολόγιο+πενάκι κτλ... Για casual/κανονικούς χρήστες andoid/ios είναι σχεδόν μονόδρομος. Για επαγγελματίες και σοβαρή δουλειά laptop η surface pro αν έχεις τα φράγκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Τα μικρά windows tablet είναι χρόνια πίσω σε εμπειρία χρήσης σε σχέση με αντίστοιχα ios/android.To windows store είναι για κλάμματα κι έχεις κ τα μπαχαλεμένα windows 10,μίσες ρυθμίσεις touch/μισές control panel να παλεύεις με scaling να βγάλεις άκρη. H ίδια η Μιcrosoft το καταλαβαίνει οτι δε τραβάνε σε touch και βγάζει το surface pro 12 ιντσές ετσί ώστε να δουλευείς κυρίως με desktop εφαρμογές, σε συνδυασμό με πληκτρολόγιο+πενάκι κτλ... Μπροστα ή πισω,δεν εχει σημασια,αυτο που θελω να πω ειναι ,οτι ειναι κριμα να σπαταλουνται χρηματα και να αγοραζονται συσκευες που εχουν χαρακτηριστηκα που δε μπορουμε ή δε μας ειναι χρησιμα και θα μας κανουν πιο δυσκολη την ζωη. Οσοι δε μπορουν να δουλεψουν με τα windows σε touch,πολυ καλυτερη επιλογη ειναι να παρουν ενα καλο ultrabook/netbook(non touch screen) και ενα tablet android ή ios,να γινεται η δουλεια τους ομορφα και ωραια! Οι ρυθμισεις στα windows 10,εχουν μαζευτει σχεδων ολες πλεον,στη METRO εφαρμογη και εχουν αφαιρεθει αρκετες απο το control panel,με συνεπεια πολλες φορες οταν εισε στο control panel,να σε παραπεμπει στη metro εφαρμογη των ρυθμισεων. Αν αυτο το θεωρεις οτι εγκαταλειπει το touch,οκ! ###Οσο για τις εφαρμογες του store,τουλαχιστων δουλευουν ΟΛΕΣ σε landscape και δε ανοιγεις την εφαρμογη και να σου την γυρναει σε portal mode γιατι ΔΕΝ υποστηριζεται για μεγαλυτερες οθονες και γενικα για tablets χρηση,οπως συμβαινει στο android! Ασε που υπαρχουν σχεδον ολες οι χρησιμες εφαρμογες και σε συνδιασμο με το browser,μπορεις να κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ οτι και στο android και περισσοτερα,σε touch χρηση! ### Εντούτοις, εάν μια εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη μόνο για χρήση σε κινητό, υπάρχει η επιλογή χρήσης της σε παράθυρο που έχει μέγεθος ίσο με κινητού. Με τον τρόπο αυτό, η εφαρμογή προβάλλεται σωστά, αν και σε μικρό μέγεθος, και όχι με blown up μορφή.Αυτο ειναι το Android σε tablets και σε μεγαλες οθονες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Το να μη μπορεις να δουλεψεις με την αφη στα windows TABLETS και να μην εχεandroid.clients.google.com dρει ενα ΠΟΛΥ πιο φτηνο και καλυτερο ultrabook στη θεση του,σιγουρα κατι λαθος παει. Τελος παντων,το οτι καποιοι δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν και να δουλεψουν στα windows tablets με την αφη,δε σημαινει οτι αυτο ισχυει για ολους μας,τους χρηστες των windows tablet! Το λυπηρο ειναι,οτι ειναι κριμα μηχανηματα οπως τα surface pro,που μαι ακριβουστικα τα ατιμα,να καταλυγουν σε χερια που δυσκολευονται ή αδυνατουν,να τα δουλεψουν οπως τους πρεπει! Αδερφε, αμα δεις πως τα εχω τροποποιησει εγω τα win (με πολλες εχτρα εφαρμογες, ακομα και με κωδικα γραμμενο απο μενα), νασαι σιγουρος οτι τα εχω κανει ΠΟΛΥ καλυτερα απο οτι τα εχεις εσυ, για χρηση με δαχτυλο. Το ιδιο εχω κανει και στο android φυσικα που παιρνει πολυ παραπανο φτιαξιμο. Μπορεις στα win να κανεις οτι στο android με xposed, app settings, min min guard, you tube ad away κλπ κλπ? Εδω ουτε ενα πληκτρολογιο της προκοπης δεν εδεησαν να βαλουν στα win. Και στο android πας και βαζεις ειδικα απο xda εκδοση swiftkey με 100 θεματα. Γραφεις 2 φορες γρηγοροτερα απο το γελοιο πληκτρ. των win. Αλλα το μεγαλο προβλημα δεν ειναι τα win. Κουτσα στραβα δουλευονται με δαχτυλο. Το προβλημα ειναι οι εφαρμογες. Φτιαχτηκανε για ποντικι και αυτο δεν κρυβεται. Για δουλεια ομως ειναι κορυφη. Ισχυει το ακριβως αντιστροφο. Οποιος γραφει τα αντιθετα ή κανας 16χρονος ειναι ή φανμποι που δεν παραδεχεται τα αυτονοητα. Ποιος δουλευει excel, photoshop κλπ με δαχτυλο στα win? Κανεις. Ολοι με ποντικι ή την πενα ειναι. Αντιθετα στο android δουλευονται μια χαρα οι αντιστοιχες LIGHT εφαρμογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ωωω... η χαρά των "Apple-haters", να μαξάρουν και να γεμίσουν τα πάντα με Android (και το desktop τους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα