xarda Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ψάχνω προγραμμα free για να φτιάχνω διάφορα βιντεάκια σποτάκια του 1-2 λεπτών.Καποιο που να έχει εφε και διάφορα τετοια μπιχλιμπίδια.Όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο.Τι εχετε να προτείνετε;
FISHERAKOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 http://goo.gl/zuat7A Movie maker ο καλύτερος και ο ελαφρύτερος.
xarda Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το κατεβασα το δούλεψα αλλα μου η εντύπωση που μου εδωσε είναι σαν να δουλεύω στο Power Point.....Λίγες και συγκεκριμένες επιλογές-πολυδουλεμένα εργαλεία που τα έχουμε δει σε κάθε βίντεο που κυκλοφορεί, γενικά δεν μου άρεσε προσφερει περιορισμένο αριθμό λύσεων / εφέ κτλ...Κάτι "free" που προσφερει περισσοτερες επιλογες εφε κάτι πιο συναρπαστικό! υπάρχει;;;
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή θέλεις τα εφετζηλίκια και τις μαγκιές του premiere και του pinnacle studio αλλά τα θέλεις τζαμπέ, έτσι; Θα ήθελα να μας πεις όμως τι ακριβώς ψάχνεις σε έναν video editor που δεν το βρίσκεις στο movie maker και ποια είναι η υποδομή σου. Ρωτάω γιατί πιστεύω ότι δε ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και μάλλον νομίζεις ότι μπορείς να πετάξεις μερικά βίντεο και να κάνεις θαύματα χωρίς να χρειαστεί να μάθεις πρώτα το πρόγραμμα. Αν θέλεις περισσότερα εφέ δύσκολα θα τα βρεις σε δωρεάν πρόγραμμα, αν και νομίζω ότι το lightworks παίρνει addons από το premiere (με πάσα επιφύλαξη αυτό). Δοκίμασε το τρομερό lightworks (με περιορισμό σε mp4 export και 720p στην free έκδοση, θέλει δωρεάν εγγραφή για να το κατεβάσεις), το αξιόλογο vsdc, το πλήρες Videopad (αν και λίγο εκνευριστικό γιατί κατεβάζει τα modules όταν ζητηθούν και όχι όλα μαζί) ή το all-rounder Blender (το οποίο είναι βασικά ένα 3d modeler/animator με video editing προεκτάσεις). Υπάρχουν και άλλα, απλά το ράσο δεν κάνει τον παπά και θα πρέπει να ασχοληθείς με το πρόγραμμα για να έχεις αξιόλογα αποτελέσματα. Πάντως, για μεγάλη ποικιλία από online βοηθήματα θα πρέπει να πας σε κάποιο εμπορικό πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα