Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H ερωτηση μου ειναι η εξης εχω ενα μονιτορ led LG, το οποιο εχει εισοδο μονο vga, τι ανταπτορα θα χρειαστω για να το συνδεσω με το novabox; εχει μετατροπεις hdmi to vga θα παιξει; ευχαριστω εκ των προταιρων.

Δημοσ.

Φυσικα. Εστι εχω συνδεσει ενα απο υα μονιτορ μου. Τον ανταπτορα τον εχω απο μια παλια μου καρτα γραφικων που τον ειχε μεσα δεν ειναι τιποτα φοβερο

Δημοσ.

Φυσικα. Εστι εχω συνδεσει ενα απο υα μονιτορ μου. Τον ανταπτορα τον εχω απο μια παλια μου καρτα γραφικων που τον ειχε μεσα δεν ειναι τιποτα φοβερο

ναι πως το εκανες ; τι χρειαζεται δεν μας ειπες ομως.

Δημοσ.

Sorry παιδες :X  μ#$# ειπα, απο hdmi σε dvi adaptoras ειναι.... εχω ζαλιστει απο την δουλεια

ρε φιλε με αλλο ατομο μιλαμε ; VGA λεμε  !!!!!

Δημοσ.

δλδ κουμπωνω το hdmi στην εξοδο του novabox, και το vga στο μονιτορ κ ειμαι κομπλε;

ναι φιλε, βγαζεις και ηχο αν θελεις

Αδερφε απο Ελλαδα παιζει να το βρουμε ;

Βρισκεις φιλε μου αλλα ειναι ακριβα

με μια γρηγορη αναζητηση ,και δε βγαζει ηχο http://www.public.gr/product/perifereiaka/kalodia-adaptors/hdmi/antaptoras-vga-goobay-51758/prod6470001pp/

Δημοσ.

ναι φιλε, βγαζεις και ηχο αν θελεις

Βρισκεις φιλε μου αλλα ειναι ακριβα

με μια γρηγορη αναζητηση ,και δε βγαζει ηχο http://www.public.gr/product/perifereiaka/kalodia-adaptors/hdmi/antaptoras-vga-goobay-51758/prod6470001pp/

χωρις ηχο δεν εχει νοημα...απο εξω δεν μπορω να παρω τιποτα δεν εχω καρτα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά καπου εχετε μπερδευτεί, το vga den μπορει να μεταφέρει ήχο. Το μονιτορ σου θα παίξει τον ήχο? Εχει ηχεία η οθόνη σου? Ποια οθόνη εχεις?

Δημοσ.

η δικη μου δεν εχει, ο amaretos εχει δικιο, το vga μεταφερει μονο εικονα, με ηχο τι γινετε;;; lg ειναι εχει αναλυση 1920χ1080.

Δημοσ.

Ρε παιδιά καπου εχετε μπερδευτεί, το vga den μπορει να μεταφέρει ήχο. Το μονιτορ σου θα παίξει τον ήχο? Εχει ηχεία η οθόνη σου? Ποια οθόνη εχεις?

Σωστος φιλε ! Ηχεια το μονιτορ δεν εχει . Τι κανω ;

Δημοσ.

Αν παρατηρήσετε τον αντάπτορα που έστειλε ο arma από το ebay, δίνει και δεύτερη έξοδο πέρα του vga για ήχο! Τώρα αν η οθόνη σας δεν έχει ηχεία πρέπει να χρησιμοποιήσετε εξωτερικά ηχεία δεν γίνετε αλλιώς..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...