Προς το περιεχόμενο

Απορίες για αγορά νέων λαστιχων

costacurta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκίνητο. Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι οικονομικός/ιδανικος τρόπος.

1) Να πάω σε κάποιο κατάστημα και να τον εμπιστευτω να μου βάλει αυτός μια καλή μάρκα (μισελεν κτλ), η να παραγγείλω από κάποιο σαιτ και απλώς να τα πάω σε κάποιο μαστορα να τα αλλάξει?

2)Επίσης στην περίπτωση α έχει πχ διαφορετικής ποιότητας που έχουν άλλη τιμή? δηλ σαν να λέμε απλά μισελεν η καλά μισελεν ώστε να προσέξω κάποιο κωδικό η κάτι

3)στην περίπτωση β μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο σαιτ ελληνικό αξιόπιστο και κάποια μάρκα και μοντέλο να αξίζει τα λεφτά του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν τα παραγγείλεις από κάποιο site και πας σε βουλκανιζατέρ να στα βάλουν, δε θα πληρώσεις στο τελευταίο;

Και πόσο πιο φθηνά θα τα βρεις στο site ώστε να σε συμφέρει τελικά;

Αν τα παραγγείλεις από κάποιο site και πας σε βουλκανιζατέρ να στα βάλουν, δε θα πληρώσεις στο τελευταίο;

Και πόσο πιο φθηνά θα τα βρεις στο site ώστε να σε συμφέρει τελικά;

Πρέπει να συμφέρει γιατί άκουσα αρκετούς να το κάνουν τώρα τελευταία...εγώ πριν δύο μήνες περίπου άλλαξα λάστιχα, από εκεί που τα πήρα εκεί μου τα βάλανε κιόλας.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκίνητο. Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι οικονομικός/ιδανικος τρόπος.

1) Να πάω σε κάποιο κατάστημα και να τον εμπιστευτω να μου βάλει αυτός μια καλή μάρκα (μισελεν κτλ), η να παραγγείλω από κάποιο σαιτ και απλώς να τα πάω σε κάποιο μαστορα να τα αλλάξει?

2)Επίσης στην περίπτωση α έχει πχ διαφορετικής ποιότητας που έχουν άλλη τιμή? δηλ σαν να λέμε απλά μισελεν η καλά μισελεν ώστε να προσέξω κάποιο κωδικό η κάτι

3)στην περίπτωση β μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο σαιτ ελληνικό αξιόπιστο και κάποια μάρκα και μοντέλο να αξίζει τα λεφτά του

Η κάθε γνωστή εταιρεία έχει και κάποιες θυγατρικές πιο οικονομικές. Πιο φτηνά μπορείς να βρεις επίσης λάστιχα που είναι κάπως πιο παλιά.

Μόνο για καινούρια αναφέρομαι γκαις.

Πόσα να πάρουν για βάλε βγάλε κάνα 15?μπορει και πιο λίγο αν αφήσω τα παλια

Νομίζω ένα 20άρικο είναι το ελάχιστο που παίρνουν. Με τα παλιά δεν κερδίζεις κάποια έκπτωση, χάρη σου κάνουν που δεν τα κουβαλάς πίσω! :D

• Like 1

Δεν θα κερδίσεις τίποτα αν τα πάρεις απο σιτε και πας να στα βαλουν.

Διάλεξε ποια θες ρωτα 3-4 λαστιχαδες και θα δεις οι τιμες τους στην τετράδα δεν θα έχουν πανω απο 20€ διαφορα.

Δες την διάσταση των ελαστικών σου.μπες σε site τύπου elastika-online,e-elastika και δες περίπου τιμες.διάβασε κανένα review (απο εξωτερικο συνηθωσ) για τα λάστιχα που σε ενδιαφέρουν και που είναι στο budget που θέλεις.πηγαινε μετα στο λάστιχα σου και ρωτά τι σου προτείνει αυτός αλλά και ποσο έχει τα λάστιχα που θέλεις.μην κανείς αγορά,όταν γυρίσεις δες ποσο έχουν στο ίντερνετ τα λάστιχα που σου πρότεινε αυτός .ο λαστιχας θα σου προτείνει τα λάστιχα στα οποία έχει μεγαλυτερο κέρδος.εαν τα παρεις απο το ίντερνετ και του τα πας κανένα εικοσαρικο θα σου παρει για να τα περάσει μαζί με ζυγοσταθμιση.

Τι αυτοκίνητο είναι,ποια είναι η διάσταση σου?ετσι για να κάνουμε μια αρχή.ποσά χιλιομετρα κανείς περιπου τον χρόνο;εντος η εκτός πολεως είσαι:

• Like 1

Εμενα με ενδιαφερει για 175/65R14 για κινηση σε πολη (και ανεβασμα σε πεζοδρομια)

βλεπω εδω κατι μαρκες που δεν εχω ξανακουσει

Επισης λεει θερινα χειμερινα κλπ Λογικα με τα θερινα δεν εισαι καλυμμενος για βροχες κλπ ενω με τα χειμερινα τη βγαζεις το καλοκαιρι ?

Εμενα με ενδιαφερει για 175/65R14 για κινηση σε πολη (και ανεβασμα σε πεζοδρομια)

Επισης λεει θερινα χειμερινα κλπ Λογικα με τα θερινα δεν εισαι καλυμμενος για βροχες κλπ ενω με τα χειμερινα τη βγαζεις το καλοκαιρι ?

Φοράω θερινά 225/45/17 pirelli nero gt , στη βροχή είναι απίστευτα , στο χιόνι απλά παλεύονται. 

αξιζουν εχω εγω απο το 2013 σε εναν nissan sunny που εχω και οφειλω να ομολογησω οτι δεν περιμενα να αξιζουν τοσο!ειναι θυγατρικη της michelin!ακομα δεν χρειαζομαι λαστιχα ειναι σε καλη κατασταση με καθημερινη χρηση και με μεσο ορο 70 χιλιομετρα την μερα εντος αθηνων και σε ανοιχτο δρομο

• Like 1

Προσωπικά δεν έχω βρει κανένα Ελληνικό site που να συμφέρει να τα αγοράσεις απο το να τα αγοράσεις απο κατάστημα που κάνει τοποθέτηση . Ίσως να συμφέρει απο εξωτερικό . Ισως ...

Καταρχάς ποιες είναι οι διαστάσεις ελαστικών του αυτοκινήτου σου ;

Στην Ελλάδα φοράμε θερινά. Εκτός αν μένεις κάπου βόρεια που έχεις συνεχώς χιόνια το χειμών ή θερμοκρασίες κοντά στο 0 

Η Bf goodrich είναι θυγατρική της michelin . Για αγροτικά οχήματα  τύπου hilux κτλ είναι μια απο τις top  της αγοράς και την εγκρίνω . Για αυτοκίνητα άλλου τύπου δεν γνωρίζω. 

Γνώμη μου πάντα. Επειδή το πιο σημαντικό κομμάτι στο αμάξι είναι αυτό πυο έχει την επαφή με το οδόστρωμα . Κανένας συμβιβασμός με την ασφάλεια μας για να γλιτώσουμε 50 ευρώ. Στο δικό μου βάζω ότι πιο ακριβό μπορεί να φορέσει με γνώμονα την ασφάλεια και χέστικα για το αν θα φθαρεί στα 2 έτη (που λέει ο λόγος). Άλλωστε ελαστικά αλλάζω στην 4ετία και ας έχει 3/4 του πέλματος ακόμα πάνω . Μόλις καταλάβω ότι το ελαστικό έχει χάσει ένα μικρό ποσοστό της πρόσφυσης του πάνε για πέταμα . 

• Like 1

Συνηθως τα χειμερινα (χιονολαστιχα M+S) ειναι χειροτερα απο τα θερινα σε βροχη. Το μονο που ειναι καλυτερα ειναι σε χιονι και παγο.

Επισεις χειμερινα στο Ελληνικο καλοκαιρι =ΝΟΤ. Λιωνουν απο την ζεστη, αυστηρα πρεπει να κινουνται σε χαμηλες θερμοκρασιες. Αμα παρεις χειμερινα τοτε αναγκαστικα πας σε 2 σετ οπου τα χειμερινα μπορουν ανετα να σε βγαλουν 5-6 σεζον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...