Προς το περιεχόμενο

Citroen Xsara 1600cc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε, έχω βρει ένα Citron Xsara '04 μοντέλο 1600cc 120hp σε καλή κατάσταση με άεριο; Τι λέτε βγάζει πρόβλημα; Η διαφορά κατανάλωση με το 1400cc 75hp είναι μεγάλη;

Δημοσ.

Μέχρι τις 110000 που το είχα δεν είχε πάθει τίποτα και ήταν ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με φουλ εξοπλισμό καλές επιδόσεις σπορ εμφάνιση μεγάλο πορτμπαγκαζ και χώρους. Τώρα για αέριο δεν ξέρω τι γίνεται. Έλεγξε το πολύ καλά. Πόσα λεφτά ζητάει?

Δημοσ.

Μέχρι τις 110000 που το είχα δεν είχε πάθει τίποτα και ήταν ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με φουλ εξοπλισμό καλές επιδόσεις σπορ εμφάνιση μεγάλο πορτμπαγκαζ και χώρους. Τώρα για αέριο δεν ξέρω τι γίνεται. Έλεγξε το πολύ καλά. Πόσα λεφτά ζητάει?

Γύρω στα 3.000€

Δημοσ.

Ανάλογα την χρήση.

Εγώ έχω ένα 1600άρι και πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με 140.000 τα περισσότερα σε νησί. Είναι αρκετά αξιόπιστο και πολύ γρήγορο για 1600άρι. Τα 100 τα έχει σε κάτω απο 10 δευτερα (9.6 νομίζω). Οικονομικά αν το οδηγάς καίει γύρω στα 5-7 λίτρα. Και πάλι στην εθνική θα καίει αρκετά λιγότερο.

Αν είναι η exclusive έκδοση αξίζει τα 3000, αν όχι, ρίξτο αν μπορείς στα 2800.

Τρομερά φρένα και καλό κράτημα. Ελαφρύ πίσω μέρος, αν στρίψεις απότομα σε φρενάρισμα μπορεί αν πετάξει κώλο (μου έχει συμβεί).

Μείον ότι δεν έχει μπλοκέ και τρώει εύκολα τα λάστιχα στα φανάρια.  :ph34r:

• Like 4
Δημοσ.

Χαίρετε, έχω βρει ένα Citron Xsara '04 μοντέλο 1600cc 120hp σε καλή κατάσταση με άεριο; Τι λέτε βγάζει πρόβλημα; Η διαφορά κατανάλωση με το 1400cc 75hp είναι μεγάλη;

120 hp όχι .. 110 hp ναι . Εκτός αν έχει υποστεί τροποποίηση .  

Δημοσ.

ο πετέρας μου αγόρασε ένα renault megane sedan του 2006 πρόπερσυ με 80.000 χλμ. το αμάξι μέχρι και σήμερα στις 110.000 περίπου χιλιόμετρα δέν έχει κάνει κίχ. το μόνο που αλλάξαμε ήταν 2 φορές την ίδια λάμπα του οδηγού πορείας. άς σταματήσει λίγο η καραμέλα με τα γαλλικά που βγάζουν προβλήματα στα ηλεκτρικά κτλ. ΤΟ ΣΩΣΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ έχει και τις λιγότερες πιθανότητες να βγάλει βλάβη-ζημιά.

αυτό ποου σου προτείνω άν τελικά το θέλεις με χίλια είναι ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ σε συνεργείο

• Like 1
Δημοσ.

Απλα ηταν καποια μοντελα twingo-clio και megane καπου το 98-00 που εβγαζαν καποια θεματα , μετα εφτιαξαν

Για τα citroen δεν εχει ακουστει κατι, αν ειναι καλα συντηρημενο , προχωρα

Δημοσ.

ο πετέρας μου αγόρασε ένα renault megane sedan του 2006 πρόπερσυ με 80.000 χλμ. το αμάξι μέχρι και σήμερα στις 110.000 περίπου χιλιόμετρα δέν έχει κάνει κίχ. το μόνο που αλλάξαμε ήταν 2 φορές την ίδια λάμπα του οδηγού πορείας. άς σταματήσει λίγο η καραμέλα με τα γαλλικά που βγάζουν προβλήματα στα ηλεκτρικά κτλ. ΤΟ ΣΩΣΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ έχει και τις λιγότερες πιθανότητες να βγάλει βλάβη-ζημιά.

αυτό ποου σου προτείνω άν τελικά το θέλεις με χίλια είναι ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ σε συνεργείο

Ειναι και το αστρο του καθενος αλλα σαν γενικος κανονας μιας και εχω το ιδιο του 2007 στα 90000 χιλιομετρα πλεον ειναι οτι βγαζουν χαζες βλαβες με κοστος οτι του καπνισει του καθε μαστορα .. καθως και λιγο τσιμπημενα ανταλλακτικα... Εδω δες το τελευταιο service οπου εδωσα μια 600αρα και δεν το τελειωσα και ολο....

http://www.insomnia.gr/topic/582244-service-%CF%83%CE%B5-renault-megane-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%89-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1/?hl=+renault%20+service

Δημοσ.

Ασχετο στο Xsara αν βάλω 60άρια αντί για 55 προφίλ (είναι διπλάσια τιμή) θα βρίσκει στους θόλους? Το έχει κάνει κανένας? Γιατί είναι αρκετά χαμηλό (στοκ ανάρτηση).

Δημοσ.

Ασχετο στο Xsara αν βάλω 60άρια αντί για 55 προφίλ (είναι διπλάσια τιμή) θα βρίσκει στους θόλους? Το έχει κάνει κανένας? Γιατί είναι αρκετά χαμηλό (στοκ ανάρτηση).

Οριακά όχι, με 3 άτομα μέσα, με 5 άτομα και φουλ φορτίο ναι.

Από τα 75hp θα έχει μικρότερη κατανάλωση. Εφόσον υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη να τραβήξει το φορτίο (μιλάμε κάπου για 1,5 τόνο, άρα το 1,4Lt δεν τραβάει  με τίποτα).

Μέχρι 250,000Km, σε κινητήρα δεν έχουν κάποιο θέμα.

Σασμάν έχει να κάνει με την χρήση.

Ηλεκτρονικά, αν δεν έχει βγάλει τόσο καιρό, δε θα βγάλει ποτέ. Μόνο κανένα σφάλμα με πολύ σκόνη και νερά (ναι αυτές οι σειρές το έχουν το θεματάκι τους). Ανταλακτικά σχετικά φτηνά και υπερβολικά πολλά μεταχειρισμένα υπάρχουν, άρα θα σου βγαίνει οικονομικά καμία χοντρή ζημιά.

Επίσης κοίτα λίγο αναρτήσεις. Πρέπει να είναι σκληρές. Εαν δεν είναι θέλουν άλλαγμα, αυτό θα στο πει ο μηχανικός σου, ή θα το παρατηρήσεις και εσύ στις στροφές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...