mataragas24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, Στη εταιρία μου έχουμε ενεργοποιήσει static IP, όμως μας ήρθε από τα κεντρικά ότι πρέπει να βάλουμε ένα δικό μας firewall. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φύγει η Static IP από το router (route mode) και να πάει να μπεί στο firewall. Αυτά που μου λείπουν είναι ότι δεν έχω τα στοιχεία που χρειάζομαι απο την static IP (default gateway και subnet mask) καθώς και το πως θα αλλάξω το mode του ρουτερ σε brigde mode. Ο Οτε προφανώς δεν μπορεί να με βοηθήσει καθόλου ( τους έχω πάρει στο 13818 πανω από 10 φορες). Μήπως κάποιος έχει κάποια εμπειρία στο παραπάνω και μπορεί να με βοηθησει? Ευχαριστω
apollotonkosmo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καταρχας, τι modem/router εχεις εάν ειναι καινουργιο ίσως να μην χρειάζεται καποια αλλαγη μιας και επιτρέπουν PPP pass through (παιζει με τα dynamin πακετα connex) Τι firewall εχεις/θα παρεις (Εχω καιρό να ρυθμίσω κατι αντιστοιχο αλλά νομίζω πως στα στατικ πακέτα με μία IP δεν χρειάζεται να κανεις κατι απο τιν μερια του Firewall/Router)
mataragas24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καταρχας, τι modem/router εχεις εάν ειναι καινουργιο ίσως να μην χρειάζεται καποια αλλαγη μιας και επιτρέπουν PPP pass through (παιζει με τα dynamin πακετα connex) Τι firewall εχεις/θα παρεις (Εχω καιρό να ρυθμίσω κατι αντιστοιχο αλλά νομίζω πως στα στατικ πακέτα με μία IP δεν χρειάζεται να κανεις κατι απο τιν μερια του Firewall/Router) Εχω το Speedport Entry 2i του ΟΤΕ. Το οποίο έχει επιλογή για Brigde mode αλλα έχει πάρει ήδη την στάτικ και δεν με αφήνει να το αλλάξω.. Το Firewall (cyberoam CR 35wiNG) πρέπει να συνδεθεί πριν το ρούτερ.. άρα η στατικ IP πρέπει να πέσει εκει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα