teogalaxys2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Lg δεν θελω να ξαναπάρω. Εκτός αν πέσει το g4 και παλι θα το σκεφτώ. Το g2 που έχω μου έχει βγάλει πολλά προβλήματα. Αν μπορείτε πειτε λιγο γνώμη για sony c5 ultra γιατι θα ήθελα μια 6αρα οθόνη.
PseudonimoEl Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Lg δεν θελω να ξαναπάρω. Εκτός αν πέσει το g4 και παλι θα το σκεφτώ. Το g2 που έχω μου έχει βγάλει πολλά προβλήματα. Αν μπορείτε πειτε λιγο γνώμη για sony c5 ultra γιατι θα ήθελα μια 6αρα οθόνη. Καλυτερα να πας σε nexus 6 μεταχειρησμενο αν θες 6αρα οθονη, οσο καλο μπορει να ειναι φοραει mtk επεξεργαστη το sony και δεν συγκρινεται για κανενα λογο με τον snapdragon 810 και γενικα επρεπε να ηταν ποιο φτηνο το c5 ultra για τα λεφτα του.. Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο αλλα δεν αξιζει τα χρηματα του
teogalaxys2 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά είδα και το galaxy a7. Ποια η γνώμη σας?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Για εμενα μην το ψαχνεις κ πολυ,το Ρ8 ειναι μια χαρα κινητο κ σιγουρα καλυτερο απο το Α7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα