Προς το περιεχόμενο

huawei p8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Θέλω να πάρω το huawei p8.Εχω καποιες ερωτησεις.1. Αξίζει για τα λεφτα που κοστίζει 2.Απο μπαταρια πως τα παει. βγαζει μερα?εχω το g2 και τον τελευταιο καιρο δεν κραταει και πολυ.Δεν πιστευω να ξενερώσω με την διαρκεια 3,Ειναι καλυτερο απο το mate 7? 4.Εχει καλυτερη καμερα απο mate 7 και g2. 5.Απο αναβαθμίσεις πως τα παει?Υπαρχει υποστήριξη?Επισης ποιο μοντελο να παρω ώστε να ειναι ευρωπαϊκό και να παιρνει αναβαθμισεις?Αυτο που λεει σκέτο eu γιατι απ οτι ξερω τα αλλα που λενε wind εχουν καποιες εφαρμογες που δεν σβηνονται.

Δημοσ.

Φιλε το mate 7 απο θεμα μπαταριας ειναι καλυτερο(οχι οτι το P8 εχει κακη αυτονομια) αλλα απο καμερα ειναι το p8.Απο επιδοσεις ειναι κ τα δυο απροβληματιστα κ αρκετα γρηγορα,Φυσικα κ αξιζει τα 330 που ζηταει το P8.Απο υποστηριξη σιγουρα θα παρει το ανδροιδ 6 για παραπερα δεν μπορω να σου πω.

Εισαι αναμεσα σε mate 7 k p8;;;Δινεις πολυ βαση στην μπαταρια ;;;

Δημοσ.

Απο αυτα που εχω διαβασει δεν θα εχεις προβλημα με το p8 αλλα ας σου πει κ καποιος που το εχει, ποσο του κραταει η μπαταρια κ γενικα κατα ποσο ειναι ευχαριστημενος.Παντως εγω θα το επερνα ανετα !!

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Θέλω να πάρω το huawei p8.Εχω καποιες ερωτησεις.1. Αξίζει για τα λεφτα που κοστίζει 2.Απο μπαταρια πως τα παει. βγαζει μερα?εχω το g2 και τον τελευταιο καιρο δεν κραταει και πολυ.Δεν πιστευω να ξενερώσω με την διαρκεια 3,Ειναι καλυτερο απο το mate 7? 4.Εχει καλυτερη καμερα απο mate 7 και g2. 5.Απο αναβαθμίσεις πως τα παει?Υπαρχει υποστήριξη?Επισης ποιο μοντελο να παρω ώστε να ειναι ευρωπαϊκό και να παιρνει αναβαθμισεις?Αυτο που λεει σκέτο eu γιατι απ οτι ξερω τα αλλα που λενε wind εχουν καποιες εφαρμογες που δεν σβηνονται.

Αν δεν την βγάζει το g2 τότε μην περιμένεις καλύτερα με το p8. Πήγαινε στο mate 7.

Δημοσ.

Ειναι μικρη η μπαταρια μια μερα με το ζορι(P8).

Το mate 7 αρκετα καλο αλλα ακριβω.

Εκτος αν το παρεις απο εξωτερικο.

Μια μεση λυση για Ελλαδα και με λιγοτερα λεφτα και απο τα δυο ειναι το Xiaomi redmi note 3

Δημοσ.

Το ξερω φιλε μου το εχω δει. Πολυ ωραίο κινητό. Το σκέφτομαι και γι αυτό

Για φωτογραφιες ειναι αξιοπρεπεστατο οχι βεβαια Top.

Σε ολα τα αλλα και με τετοια τιμη τα σπαει.

Βεβαια απο Κινα θα το παρεις πιο φτηνα αλλα κανει 20-30 μερες αν δεν το εχουν στις αποθηκες.

Κατοχος redmi note 3

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μικρη η μπαταρια μια μερα με το ζορι(P8).

Το mate 7 αρκετα καλο αλλα ακριβω.

Εκτος αν το παρεις απο εξωτερικο.

Μια μεση λυση για Ελλαδα και με λιγοτερα λεφτα και απο τα δυο ειναι το Xiaomi redmi note 3

Τα Xiaomi από Ελλάδα δε συμφέρουν όμως.
  • Like 1
Δημοσ.

Το p8 είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό έχει τρομερό σήμα παντού, ποιότητα πάρα πολύ καλή μεταλλικό είναι, η κάμερα πολύ καλή αλλά όχι αντάξια του g4 και s6 το μόνο που μπορεί να μην σου αρέσει είναι η gpu δεν είναι και ότι καλύτερο... Στα χρήματα που έχει μπορείς να δεις και το gflex 2 έχει καλύτερο επεξεργαστή και gpu, οθοναρα, πάρα πολύ όμορφο από κοντά και πολύ καλή κάμερα ίδια με του g3

Δημοσ.

Το p8 είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό έχει τρομερό σήμα παντού, ποιότητα πάρα πολύ καλή μεταλλικό είναι, η κάμερα πολύ καλή αλλά όχι αντάξια του g4 και s6 το μόνο που μπορεί να μην σου αρέσει είναι η gpu δεν είναι και ότι καλύτερο... Στα χρήματα που έχει μπορείς να δεις και το gflex 2 έχει καλύτερο επεξεργαστή και gpu, οθοναρα, πάρα πολύ όμορφο από κοντά και πολύ καλή κάμερα ίδια με του g3

gflex 2

Θετικά:

Εξαιρετικός κυρτός σχεδιασμός

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Πολύ καλή αυτονομία.

Έχει το ταχύτερο SoC της αγοράς(Snapdragon 810)

Self Healing κάλυμμα στο πίσω μέρος

Αρνητικά

To UI της LG είναι αρκετά βαρύ

Πολλές περιπτώσεις υπερθέρμανσης λόγο του Chipset.

H κυρτή οθόνη έχει και κακές στιγμές, οπως η προβολή γεωμετρικών σχημάτων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...