Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο εδω μου βγαζει ουτε ιντελ ουτε τιποτα αλλο 

Τοτε οντως παιζει κατι λαθος με τους driver αν ηταν και η καρτα γραφικων του επεξεργαστη τοτε θα ειχε 2 συσκευες εκει περα , αν ειχες περασει οδηγους θα επρεπε να σου λεει κατι οπως στην εικονα που βαζω παρακατω

post-339798-0-02971600-1452803673_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπες στο BIOS και στα Peripherals και στην 1η επιλογή Initial dispaly Output επέλεξε PCIe1 ή 2 ή 3 ανάλογα σε ποια θέση την έχεις τοποθετήσει.

Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα, οντως ρε συ drivers θελει η καρτα, παντως εισαι πολυ τσιγκελατος τυπος!(στα βγαζουμε με το τσιγκελι) απο που ξεκινησε το ψαξιμο και που κατεληξε.δεν υπαρχει κανενα conflict  με ιντελ κτλ απλα στα παιχνιδια φαινεται γιατι σερνεται. και περιεργο που ξεκινανε κιολας τα παιχνιδια(εκτος κι αν παιζεις mame32

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδαι καταφερα να το βρω 

Πηγα στο bios και εκανα disable την intel 

Με ελάχιστο ψάξιμο βρήκα την μητρική σου και σου απάντησα πιο πάνω.

+ από το manual της μητρικής σου σελ. 55

Να θυμάσαι Google is your Friend.

Δημοσ.

τελος καλο  ολα καλα λοιπον.. παντως μου κανει εντυπωση που δεν γινεται αυτοματα η ενεργοποιηση/απενεργοποιηση κτλ.. οσες μητρικες κι αν εχω επεξεργαστει αυτοματα αναγνωριζουν τις καρτες..

Δημοσ.

Ρε παιδιά τους drivers τους είχε βάλει, δεν τους είχε βάλει τι σημασία έχει. Είχε επιλεγμένο το IGFX αντί για pcie. Δείτε το παραπάνω βίντεο στο 4:25. Το είπε εξαρχής ότι δεν είχε πως να το αλλάξει από το BIOS. Αν το είχα ψάξει νωρίτερα το βίντεο θα είχε λήξει και νωρίτερα.

Το θέμα εκλεισε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...