Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Στην Asus που έχω στην υπογραφή βάζοντας νέα κάρτα δεν απενεργοποιει την ενσωματωμένη αυτόματα και δημιουργεί πρόβλημα (conflict οδηγών) και ν περάσω οδηγούς για την ξεχωριστή μου βγάζει μαύρη οθόνη στην εκκίνηση, και δυστυχώς η Asus δεν έχει επιλογή για απενεργοποιηση στο bios (όπως είχε η προηγούμενη z77 mpower ) έχω πετύχει γενικότερα αρκετές μητρικές να μην έχουν μια ξεκάθαρη επιλογή για απενεργοποιηση της ενσωματωμένης κάρτα γραφικών
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 το εκανες αυτο που σου ειπα με την απενεργοποιηση της ιντελ?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 το εκανες αυτο που σου ειπα με την απενεργοποιηση της ιντελ?Αν μιλάς σε εμένα (δεν είμαι ο ts) Ναι και αυτό είχα δοκιμάσει αλλά σε κάθε επανεκκίνηση έβλεπε την κάρτα της Intel και με το που έβαζε οδηγούς στην επόμενη επανεκκίνηση είχα ξανά μαύρες οθόνες
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 δικιο εχεις δεν προσεξα αλλα απ΄ο,τι βλεπω κι εσυ τα ιδια τραβας. τοτε δοκιμασε κατι ποιο τυπικο ας το πω.κανε απεγκατασταση τους drivers και προγραμματα της καρτας, σβησε το pc ,βγαλε την καρτα γραφ. και ξανα αναψε το .εννοειται βαζοντας το καλωδιο της οθονης στην μητρικη. οταν κανει εκκινηση ο υπολ. βαλτον σε ασφαλη λειτουργια, πηγαινε διαχειριση συσκευων και κανε την ιντελ απενεργοποιηση(οχι απεγκατασταση!) μετα ξανα σβησε, τοποθετησε την καρτα και κανε κανονικη εκκινηση και βαλε τους drivers. Το ιδιο ισχυει και για τον αλλο που σε μπερδεψα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 δικιο εχεις δεν προσεξα αλλα απ΄ο,τι βλεπω κι εσυ τα ιδια τραβας. τοτε δοκιμασε κατι ποιο τυπικο ας το πω.κανε απεγκατασταση τους drivers και προγραμματα της καρτας, σβησε το pc ,βγαλε την καρτα γραφ. και ξανα αναψε το .εννοειται βαζοντας το καλωδιο της οθονης στην μητρικη. οταν κανει εκκινηση ο υπολ. βαλτον σε ασφαλη λειτουργια, πηγαινε διαχειριση συσκευων και κανε την ιντελ απενεργοποιηση(οχι απεγκατασταση!) μετα ξανα σβησε, τοποθετησε την καρτα και κανε κανονικη εκκινηση και βαλε τους drivers. Το ιδιο ισχυει και για τον αλλο που σε μπερδεψα Τα έχω δοκιμάσει όλα, το μόνο που δουλεύει είναι clear cmos αν δουλέψω έστω και για 1 λεπτό την ενσωματωμένη, απορώ τόσο δύσκολο είναι να βάλουν μια επιλογή για απενεργοποιηση μέσα στο bios?
Χαράλαμπος m. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και παλι φιλε ZELOMOTH εχω win 8.1 και πηγα στις διαχειρηση συσκευων και δεν μπορουσα να δω την καρτα
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 γεια σου ρε Χαραλαμπε, δηλαδη πας στο προσαρμογεις οθονης και τι σου βγαζει? μονο ιντελ? κι εσυ inuyasha μαλλον πρεπει να βαλεις καποια αλλη καρτα πανω να δεις τι γινεται μηπως και ξεκολλησει..
Χαράλαμπος m. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αυτο εδω μου βγαζει ουτε ιντελ ουτε τιποτα αλλο
WalkerSW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Διαβαζω το θέμα από την αρχή και από το πρώτο ποστ ήμουν 1000% σίγουρος ότι δεν έχεις εγκαταστήσει driver. Απλά περίμενα να δω ποσό θ τραβήξει το αστείο μέχρι να το καταλάβει και κανένας άλλος. Από περιγραφή προβλήματος σκιζεις πάντως. 3
YPhot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μην είσαι τόσο σίγουρος αν ήταν έτσι θα την εμφάνιζε σαν άγνωστη συσκευή
WalkerSW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μην είσαι τόσο σίγουρος αν ήταν έτσι θα την εμφάνιζε σαν άγνωστη συσκευή Οχι απλα σιγουρος ... το κώβω κιολλας.... Οταν δεν περασεις driver τα windows περναν αυτοματα ενα βασικό driver για να μπορεις να έχεις εικονα!!
SaFiS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Drivers μητρικής έβαλες?? Γιατί αν δεν εγκατασταθούν και drivers απο chipset, κλπ. μην περιμένεις να λειτουργήσει τίποτα...
Χαράλαμπος m. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εχω βαλει παιδια δεν ειμαι τοσο νουμπας
YPhot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 To monitor το εχεις στο DVI-I ή στο DVI-D που πρεπει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα