Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γράψε τα specs του υπολογιστή σου.

Έχεις σύνδεση τροφοδοσία στη gpu αν χρειάζεται;;

Μπες bios και τσέκαρε αν οι pcie κάρτες ειναι ενεργοποιημενες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Υποθέτω ότι έχεις συνδέσει το καλώδιο της οθόνης πάνω στην ξεχωριστή κάρτα γραφικών, αν επιμένει ενώ έχεις συνδέσει και την κάρτα κανονικά αλλά και το καλώδιο της οθόνη στην κάρτα να σου περνάει οδηγούς για την ενσωματωμένη κάνε ένα bios reset και βάλε το καλώδιο της οθόνης πάνω στην κάρτα γραφικών, κοίτα μήπως έχει και επιλογή στο bios για απενεργοποιηση των ενσωματωμένων γραφικών

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις 

Εχω συνδεσει την τροφοδοσια  στην gpu 

με συνεχείς ελλιπείς πληροφορίες μην περιμένεις απαντήσεις πάντως.

• Like 2
Δημοσ.

τι χαρακτηριστικα εχει το pc σου, τι καρτα γραφικων ειναι αυτη και πες αν ηταν ηδη πανω στο pc και ξαφνικα δεν την βλεπει η΄ειναι καινουργια

Δημοσ.

Συγγνωμη που αργω να απαντησω αλλα ειμαι στην δουλεια μου

τα specs απο το pc μου ειναι ενας cpu 4690k μια μητρικη gigabyte z97 gamin5x 8 gb ram και η καρτα γραφικων msi r9 380 4g

Και εγω θελω να αναγνωριζει την msi σαν πρωτη καρτα αλλα αναγνωριζει της intel

Αλλαξα μητρικη και επεξεργαστη

την καρτα την ειχα απο πριν

Νομιζω πως πρεπει να κανω την ενσωματομενη της intel disable αλλα δεν ξερω πως

Δημοσ.

κοιτα να δεις, αυτη η αλλαγη γινεται απο το bios  αλλα δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο γιατι εδω και αρκετα χρονια ολες οι μητρικες με το που βαζεις καρτα γραφικων πανω αυτοματως παρακαμπτουν την on board και παιζουν απο την pci-e x16. Ποσο μαλλον η δικια σου που ειναι και το συστημα σου γενικα τουμπανακι. Δοκιμασε πρωτα να βαλεις την καρτα και σε αλλη pcie γιατι απο οτι ειδα εχει 3 συνολο. Αν ουτε τοτε κανει κατι τοτε πρεπει να μπεις στο bios  και να ενεργοποιησεις τις pci-e η΄ να απενεργοποιησεις οπως λες την on board

και εννοειται οτι εχεις συνδεσει και τα εξτρα ρευματα που θελει η καρτα γραφικων ε?

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε,εχω βαλει τα εξτρα ρευματα που θελει

Θα προσπαθησω να την βαλω σε αλλη pcie αλλα εχω δει κιαλλους που ειχαν το ιδιο προβλημα και ελεγαν να την ενεργοποιησεις απο το bios,το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως

Δημοσ.

αρα τοτε κοιτα να αλλαξεις θυρα να δεις τι γινεται.αληθεια πως γινεται να εχει φορεμενη την msi πανω και να βλεπει μονο την ιντελ? Εννοω πως το βλεπεις εσυ? Για να γινει αυτο θα πρεπει να εχεις συνδεμενη την οθονη στην μητρικη και οχι στην καρτα γραφικων! Εκτος κι αν το βαζεις και το βγαζεις.Παντως η΄ειναι νεκρη η θυρα pci-e  η΄κατι γινεται με την καρτα. Βαλτη και σε κανα αλλο pc μηπως σου εκατσε στραβη και αντιστοιχως πρεπει να βαλεις και μια αλλ καρτα στην μητρικη σου εφοσων δεις και τις αλλες pci-e βεβαια

• Like 1
Δημοσ.

Αλλαξα μητρικη και εγινε αυτο

Και επεξεργαστη

Ειχα 8350 πιο πριν και δεν εχει ενσωματωμενη καρτα οποτε δεν ειχα θεμα

Την εχω συνδεσμενη στην καρτα μου

Και οχι στην μητρικη δεν δοκιμασα να την βαλω στην μητρικη

Δημοσ.

τοτε πως βλεπεις οτι παιζει η ιντελ καρτα? αφου υποτιθεται οτι  δεν αναβει με την msi αφου δεν την βλεπει καν. με μπερδεψες. οταν πατας το power  τι κανει το pc?

Δημοσ.

Ανοιγει και η καρτα γραφικων αναβει το logo της κανονικα με ασπρο χρωμα

Αλλα οταν παω να παιξω games το καταλαβαινω,επισης οταν βλαιπω το συτημα μου βλαιπω πως δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων την αυτονομη

Δημοσ.

τι windows  εχεις? πηγαινε στο <<ο υπολογιστης μου>> κανε δεξι κλικ ιδιοτητες, μετα διαχειριση συσκευων και εκει που θα δεις τα ιντελ γραφικα πηγαινε και κανε το disabled και κανε μια επανεκκινηση να δεις τι γινεται

παντως να ξερεις οτι αυτος που παραπανω σου λεει οτι δινεις μισες πληροφοριες εχει δικιο γιατι ετσι οπως τα ελεγες στην αρχη φαινοταν οτι ειναι νεκρη η pci-e και παιζοτανε θεμα hardware ενω στην ουσια απο οτι φαινεται την βλεπει κανονικα την καρτουλα σου αρα software θεμα που λογικα λυνεται απο windows οπως σου ειπα αλλιως στο τελος bios για disabled on board card

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...