chisao Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Γεια σε όλους! Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν επηρρεάζει με οποιοδήποτε τρόπο το jailbreak το iOS development. Χρησιμοποιώ το κινητό για κάποιες εφαρμογές που φτιάχνω για μια εταιρεία με το δικό τους account όπου έχει 5-6 devs μέσα. Θέλω να κάνω jailbreak για κάποιες λειτουργίες αλλά δεν ξέρω αν δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στο account τους ή ακόμα και στην συσκευή μου εννοώντας αν αναγνωρίζει το xcode ότι η συσκευή είναι jailbroken και δεν μου επιτρέπει να ανεβάζω apps στο store ή γενικά να χρησιμοποιήσω μελλοντικά την συσκευή για development. Ελπίζω να ήμουν ξεκάθαρος και να μην πέταξα τούβλα!!!
chisao Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τίποτα? Κανείς? Μήπως το έβαλα την ερώτηση σε λάθος section?
basilis5 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 αν δεν βρεις ακρη εδω, ρωτα και στο iphonehellas.gr , νομιζω εχει κοινοτητα ενεργη τοσο στο jb οσο και στο xcode.
grovolis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αυτό θα πρέπει να το έχει δοκιμάσει κάποιος για να το απαντήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα