Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι i5 6600

Msi h170 gaming m3

16gb ram 2133 Kingston fury x

Cx500m

Corsair carbite spec o3

212 evo

Wd caviar blue 1tb

Γεια δουλεια το εχω βαρια Προγράμματα

Και θελω να ανοίγει πολυ γρήγορα

Δημοσ.

Ότι και να πάρεις γρήγορα θα τα ανοίγει. Ο 951 είναι bulk και η εγγύηση αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το κατάστημα που την αγοράζεις και όχι με την ίδια τη Samsung. Επίσης ο 951 βγαίνει σε 2 εκδόσεις ας πούμε. Είτε είναι ahci είτε NVMe. Οι NVMe είναι καλύτεροι χωρίς ωστόσο να έχω πιάσει κάποιον στα χέρια μου. Μπορείς να δεις εδώ διαφορές NVMe vs AHCI. Επίσης ο 951 δεν υποστηρίζεται από το magician. Το λογισμικό δηλ. της samsung.

Αυτούς τους περιορισμούς δεν έχει το νεότερο Μ.2 της samsung o 950 Pro αλλά δεν υπάρχει σε μικρή χωρητικότητα.

Αν δεν έχεις ασχοληθεί ξανά με τους ssd η γνώμη μου είναι να πάρεις τον 2.5άρη στα 250GB και δεν θα δώσεις πάνω από 90 ευρώ.

Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω ξανα ασχολειθει γιαυτο και τα περισοτερα δεν τα κατάλαβα οσον αφορά τα μείον του 951. Οποτε θα παω στον 850. Ευχαριστω φίλε!!!

Δημοσ.

Το magician είναι το λογισμικό όπου μπορείς να δες πόσα GB ή TB έχουν εγγραφεί στην μνήμη του ssd. Αυτό δεν είναι εφικτό αγοράζοντας Μ.2. Αν και δεν αναφέρεις ποια είναι αυτά τα βαριά προγράμματα είναι πιθανό να σε βοηθήσει περισσότερο ο Μ.2 γιατί είναι πιο γρήγορος. Αλλά εξαρτάται ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα και τη χρήση κάνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε βοηθήσει ο 2.5 ssd. Άλλο μηχάνημα θα δεις.

Δημοσ.

κανει και ο 850 απλα ειδα μεγαλες διαφορες στο read 2000 και λεω 30 ευρω πανω ειναι γιατι οχι  μετα ειδα οτι ανεβαζουν θερμοκρασιες η μ2 και λεω ασε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...