ταμτακος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 αποφασισα λοιπον να αγορασω μια κομπακτ με μεγαλο ζουμ θα ηθελα να μου πειτε ποια μηχανη εχει την καλυτερη ποιοτητα εικονας σε στατικες φωτο..ξερω οτι αυτο το ειδος εχουν αναγκαστικα μικρους αισθητηρες οποτε δεν περιμενω αποτελεσματα αναλογα με μια ακριβη φωτογραφικη..εψαξα λιγο και ξεχωρισα αυτη http://www.skroutz.gr/s/4596660/Panasonic-Lumix-DMC-TZ60.html τι προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 πολλες ειναι αξιες αγορας.αν μαλιστα μπορεις να δωσεις 300αρα,οι επιλογες ειναι αρκετες.να ξερεις,το τερμα ζουμ θα ειναι αξιολογου,μονο υπο απλετο φως ηλιου.οτιδηποτε λιγοτερο,θα ριχνει την ποιοτητα αρκετα.αλλα με καλο φωτισμο,μπορεις να βγαλεις καλη φωτο και με μηχανη του 100αρικου.οποτε αν ειναι να δωσεις 300αρα,κοιτα να δινει κατι καλο σαν εξτρα.οχ φωτεινο φακο,σπαστη οθονη,cmos αισθητηρα,υψηλο fps σε βιντεο και φωτο,κλπ.οτιδηποτε πιστευεις οτι θα χρειαστεις.σε λιγο θα βγουν οι κλασικοι"παρε δσλρ,παρε ακαθρεπτη",μην τσιμπησεις,το κυριο πλεονεκτημα των κομπακτ,ειναι η φορητοτητα.εχω δσλρ,εχω ακαθρεπτη,αλλα κυκλοφορω με μια κομπακτ στο τσεπακι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ταμτακος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 θελω ζουμ,60fps και ποιοτητα εικονας καλυτερη απο smartphone γιατι αν ειναι ιδια κραταω και το lumia 1020 που εχω τωρα μεχρι 250 ευρω διαθετω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udroxoos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αφού έχεις το lumia 1020 (το ίδιο έχω και εγώ) γνώμη μου είναι να μην πας σε compact αλλά σε κάτι παραπάνω όπως μια mirrorless. Αξιοποιώντας τα αρχεία raw του 1020 μπορείς να πάρεις πολύ καλά αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbiedoll Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Όταν λες zoom τι εστιακό μήκος ( στα 35mm full frame format ) αναφέρεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ταμτακος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αφού έχεις το lumia 1020 (το ίδιο έχω και εγώ) γνώμη μου είναι να μην πας σε compact αλλά σε κάτι παραπάνω όπως μια mirrorless. Αξιοποιώντας τα αρχεία raw του 1020 μπορείς να πάρεις πολύ καλά αποτελέσματα. μου αρεσει το 1020 οπως και το νοκια 808 που ειχα παλιοτερα αλλα τα κινητα υστερουν σε διαφορους τομεις(macro,δυνατο φλας,οπτικο ζουμ).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα