Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Έχω το full πακέτο στο σπίτι και είμαι "τζετ", ευχαριστημένος. Απλά... επειδή η μικρή έχει πάθει "κοκομπλόκο" με το Disney Junior και τα άλλα, βλέπει παιδικά μερικές φορές την ώρα που 'χει κάποιο ΝΤΕΡΜΠΙ (ποδόσφαιρο) και γίνεται "της κακομοίρας" (για να την σταματήσω, να δω εγώ το "τόπι")...

Οπότε, κατέβασα πριν λίγο την εφαρμογή OTE TV on the Go (απλά δεν την έτρεξα ακόμα, είμαι δουλειά).

Τί πρέπει να κάνω (διαδικασίες) για ν' ανοίγω πχ. το Air 2 και να βλέπω εκεί το ποδόσφαιρο, ενώ η μικρή βλέπει παιδικό σε άλλο κανάλι; Υπόψιν ότι έχω ΚΑΙ κινητό Cosmote (Cosmokarta)...

Ευχαριστώ για κάθε info που θα δώσετε...

Δημοσ.

Αν δεν ενεργοποιησεις την υπηρεσια, δεν εχει OTE TV GO. 

Παιρνεις στο 13888 ζητας ενεργοποιηση, δηλωνεις το κινητο Cosmote και το σταθερο σου εφοσον ειναι στον ΟΤΕ. Αν ολα πανε καλα σε λιγες ωρες θα εχεις SMS με τα στοιχεια που χρειαζεσαι για την εφαρμογη.

Να θυμασαι οτι εντος του σπιτιου, απο το wifi σου μπορει να συνδεεται κανονικα χωρις περιορισμους (μιλαμε παντα για κινητο ή ταμπλετ). Εκτος σπιτιου, η συσκευη πρεπει να εχει καρτα sim cosmote και μαλιστα να εχεις συσχετισει τον αριθμο με την υπηρεσια εμπορικα. 

Δημοσ.

Μου το ενεργοποίησαν ήδη.

Δεν ισχύει αυτό που είπες. Μου τόνισαν ότι, εφόσον έχω κινητό Κοσμοτέ, με WiFi ΑΛΛΟΥ μπορώ να δω το πρόγραμμα στο Air 2.

Δημοσ.

Με εξαιρεση τα ipad, για να δεις απο αλλο wifi, πρεπει να χρησιμοποιειται sim cosmote με συσχετισμενο τον αριθμο της στην υπηρεσια. 
Επισης αν και ακουγεται λιγο κουφο, πρεπει να εχει ενεργοποιηθει στην sim πακετο με MB για ιντερνετ τις τελευταιες 31 μερες (ασχετα αν συνδεεσαι μεσω wifi) για να παιξει.

Δημοσ.

Με εξαιρεση τα ipad, για να δεις απο αλλο wifi, πρεπει να χρησιμοποιειται sim cosmote με συσχετισμενο τον αριθμο της στην υπηρεσια. 

Επισης αν και ακουγεται λιγο κουφο, πρεπει να εχει ενεργοποιηθει στην sim πακετο με MB για ιντερνετ τις τελευταιες 31 μερες (ασχετα αν συνδεεσαι μεσω wifi) για να παιξει.

Xoχοχο... ΠΑΛΙ εμείς οι "Απλάδες" την βολέψαμε;! Χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...