spike_mes Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα παιδια μολις επεσαν στα χερια μου τα creative t7900 7.1. πιστευω οτι τα εχω συνδεση σωστα συμφωνα με το διαγνωστικο της on board καρτας ολα τα ηχεια δουλεβουν σωστα. το θεμα μου ειναι ομως οτι οταν βαζω μουσικη εχω ηχο μονο στα 2 ηχεια και στο woofer. μηπως κανω κατι λαθος? η μητρικη μου gigabyte fxa 990-ud3 windows 10Συγνωμη αν ανοιγω ποστ που υπαρχει Ευχαριστω
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μπες στην sound card της μητρικης (realtek???) και κανε τις ρυθμισεις
spike_mes Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου, ναι realtek ειναι η καρτα μου.Περαν των επιλογων stereo 5.1 7.1 κτλ δεν υπαρχει κατι αλλο να αλλαξω
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αφου σου εχει το 7.1 τοτε γιατι;;; Εχοντας ανοιχτη την εφαρμογη της καρτας και κουμπωνοντας το βυσμα στην σωστη υποδοχη(πρασινο σε πρασινο ή οπως ειναι τεσπα) και κανοντας δεξι κλικ στην εισοδο που αναβοσβηνει στο πανελ της καρτας ,τι επιλογες εχεις;;
spike_mes Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 μου βγαζει επιλογη και καλα rear speakers side sub ktl τα κανω σωστα αυτα νομιζω και μετα στο αναγνωριστικο των ηχειων μεσα απο την καρτα ολα τα ηχεια δουλεβουν οταν ακουω μουσικη ομως μονο τα 2 μου παιζουν
tsilitheo1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εχει γινει σωστα η συνδεση στο γουφερ;;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν πας να ακούσεις μουσική πως περιμένεις να δουλέψουν όλα τα ηχεία όταν συνήθως είναι σε στερεοφωνικό ήχο?
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ή μουσική στο 99,9% των περιπτώσεων είναι στερεοφωνικη. Στερεοφωνικη = 2 καναλακια , οπότε από που και ως που θα έπρεπε να παίξει σε 7 κανάλια? Βάλε καμία 5.1 ταινιουλα ή κανένα παιχνίδι και θα τα ακουσεις τα 7.1 σου.
ChrisAttart Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Απο youtube υπαρχει τροπος για πολυκαναλο ηχο ... Δεξι κλικ στην συντομευση του chrome και στο target βαλε το παρακατω > "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --try-supported-channel-layouts Απο αρχειο μουσικης παλι υπαρχει τροπος απλα δεν ξερω με τι codecs πεζεις ... εγω με BS Player και ffdshow απλα επελεξα στις ρυθμισεις το Dolby Pro Logic II και βγαζει 5.1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το Dolby Prologic μπορεί να σου κάνει Upmix τα κανάλια από Stereo (2) σε 5.1. Το θέμα είναι ότι ειδικά στη μουσική μπορείς χαλαρά να καταστρέψεις το κομμάτι, γιατί στην παραγωγή "παίζουν" και με τα κανάλια και κυρίως γράφουν stereo. Αν ακούσεις για παράδειγμα αυτό: θα δεις ότι τα όργανα και η φωνή κάνουν περάσματα αριστερά δεξιά στο στέρεο.
ChrisAttart Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλα το δικο μου ειναι λιγο περιεργη περίπτωση διοτι περναει και απο εναν yamaha amp πριν παει στα ηχεια και δεν εχω κατσει να το ρυθμίσω οπως πρεπει να πεζει ... εχει τις επιλογες αλλα αφου πεζει και με καλυπτει δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.. Δεν εχω αξιωθει να παρω μια οπτικη ινα να στελνει η καρτα ηχου ψηφιακό πολυκαναλο ηχο και μετα να αναλαμβάνει ο ενισχυτής... Αυτη τη στιγμη ειναι αναλογικο 5.1 με 3 rca σε καρφι που περνάει επεξεργασία και από καρτα ηχου και απο τον ενισχυτή και αντε βρες ακρη. ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα