Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ακτοπλοϊκό εννοούσα, και φυσικά πρέπει να δείξεις εισιτήριο που να αναγράφει την πινακίδα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Όσο για την περίπτωση που αναφέρεις(να μην μπορείς να αποδείξεις με κανένα τρόπο ότι θα ταξιδέψει εξωτερικό το αυτοκίνητο), δεν έχω ιδέα. Ολη σχεδον την Ευρωπη μπορεις να διασχεισεις εκτος Μ.Βρετανια χωρις ακτοπλοϊκο εισητηριο.Ακομα και Ιταλια αν και δεν συμφερει μπορεις .
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ολη σχεδον την Ευρωπη μπορεις να διασχεισεις εκτος Μ.Βρετανια χωρις ακτοπλοϊκο εισητηριο.Ακομα και Ιταλια αν και δεν συμφερει μπορεις . Τα γνωρίζω αυτά, άλλο είναι όμως το θέμα μας. Ξέρω αρκετές περιπτώσεις που το υπουργείο έδωσε κανονική πράσινη άδεια, αλλά μόνο με την επίδειξη ακτοπλοϊκού εισιτηρίου προς Ιταλία. Περίπτωση σαν αυτή που έγραψες εσύ δεν μου έχει τύχει, μόνο εικασίες μπορώ να κάνω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Επειδη η ερωτση μου ειναι θεωρητικη ας ηθελα εγω να παω Βουλγαρια για παραδειγμα και θα δεις αν δεν μου εδιναν....Θα ηταν παραβαση καθηκοντος και ολοι την τρεμουν.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη εκτος απο την πρασινη καρτα απο την ασφάλεια, πρεπει να εχεις την κανονικη αδεια απο τι καταλαβα. Το μονο που μπορώ να υποθεσω αν πας για διακοπες Βουλγαρία κλπ, να πεις αυτον οου θα σε φιλοξενησει να στειλει με μαιλ, μια επικυρωμένη δηλωση οτι θα το κανω, καπως ετσι, ωστε να χεις κατι να αποδειξεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη εκτος απο την πρασινη καρτα απο την ασφάλεια, πρεπει να εχεις την κανονικη αδεια απο τι καταλαβα. Το μονο που μπορώ να υποθεσω αν πας για διακοπες Βουλγαρία κλπ, να πεις αυτον οου θα σε φιλοξενησει να στειλει με μαιλ, μια επικυρωμένη δηλωση οτι θα το κανω, καπως ετσι, ωστε να χεις κατι να αποδειξεις Ξερεις ποσο ευκολο ειναι να σου στειλω εγω ενα email οτι δηθεν ειμαι στη Βουλγαρια και θα σε φιλοξενησω και να ειμαι στο διπλανο διαμερισμα ?
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Επικυρωμενο; Πως επικυρώνονται τα email?
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Οχι να επικυρωθει το μειλ. Οπως εμεις εχουμε τα κεπ, φανταζομαι θα χουν κι αυτη καποια αρμοδια υπηρεσια, οπου θα μπορεις να κανεις μια υπευθυνη δηλωση, οτι θα φιλοξενήσω τον ταδε, στις ημερομηνιες οπου θα ορισει, θα το βγαζει μια φωτο και θα το στειλει με email. Μονο αυτη την λυση μπορω να σκεφτω σαν εναλλακτικη αποδειξη
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Οχι να επικυρωθει το μειλ. Οπως εμεις εχουμε τα κεπ, φανταζομαι θα χουν κι αυτη καποια αρμοδια υπηρεσια, οπου θα μπορεις να κανεις μια υπευθυνη δηλωση, οτι θα φιλοξενήσω τον ταδε, στις ημερομηνιες οπου θα ορισει, θα το βγαζει μια φωτο και θα το στειλει με email. Μονο αυτη την λυση μπορω να σκεφτω σαν εναλλακτικη αποδειξη Ίσως να κάνω και λάθος, αλλά από όσο ξέρω ένα τέτοιο χαρτί πρέπει και να είναι πρωτότυπο, και να έχει περάσει από την πρεσβεία για επίσημη μετάφραση κι επικύρωση. Αλλά και πάλι, δεν βλέπω πως μπορεί να βοηθήσει αυτό. Έστω ότι ένας Βούλγαρος δηλώνει ότι έχει πρόθεση να φιλοξενήσει τον Γιάννη, πως θα αποδείξει ο Γιάννης ότι θα πάει με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και όχι με άλλο ή με κτελ ξέρω γω? 1
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Όλα αυτά γιατί δεν έχουμε χαρτί για άδειες;! Τραγικό! Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο θέμα και μάλιστα χρόνια! 1
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ίσως να κάνω και λάθος, αλλά από όσο ξέρω ένα τέτοιο χαρτί πρέπει και να είναι πρωτότυπο, και να έχει περάσει από την πρεσβεία για επίσημη μετάφραση κι επικύρωση. Αλλά και πάλι, δεν βλέπω πως μπορεί να βοηθήσει αυτό. Έστω ότι ένας Βούλγαρος δηλώνει ότι έχει πρόθεση να φιλοξενήσει τον Γιάννη, πως θα αποδείξει ο Γιάννης ότι θα πάει με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και όχι με άλλο ή με κτελ ξέρω γω? Ναι υπαρχουν πολλα που μπορεινα επικαλεστεί ο υπαλληλος. Τρεχα γυρευε.
panosno1com Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 ασε ζιο , την εχω σε εσωτερικη θηκη στο πορτοφολι , δεν τη βγαζω ποτε εξω (την αδεια :P ) και εχει ψιλομαυρισει λιγακι... και τρεμω στην ιδεα να ζητησω αντικατασταση... μονο αμα λιωσει τελειως ξερω γω... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Για να τελειωνω εγω τουλαχιστον...Ειναι υποχρεωμενοι χωρις πολλα πολλα να σου δωσουν αδεια να πας με το αμαξι σου οπου θελεις χωρις να θελουν αποδεικτικα στοιχεια !!!! Ελεος !!! Κι αν καποιος το αρνηθει μπορει να υποστει μεγαλες κυρωσεις αν τον κυνηγησεις . Το οτι αν δεν κανω λαθος το Ελεκγτικο συμβουλιο κανει κατι χρονια να εγκρινει την προμηθεια του καταλληλου χαρτιου ειναι δικο τους προβλημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα .Αν ξερω καλα η αγορα από εμπορο θελει πληρωμη μεσω τραπεζικου λογαριασμου .Η αγορα από ιδωτη εχει τέτοιους περιορισμους ή μπορει να γινει με μετρητα ? Πριν σχεδόν 3 χρονια ειχα πουλησει σε ιδιωτη ένα Ibiza με μετρητα 3.000 ευρω αλλα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.
mentoras99 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μολις παρελαβα την 'νεα' αδεια κυκλοφοριας, επειτα απο τη σχετικη μεταβιβαση. Επεσα απο τα συννεφα, καθως μου παρεδωσαν....απλο χαρτι, απλη κολα Α4, εκτυπωμενη, με μια σφραγιδα απο το τμημα Μεταφορων!!!!! Καλα ρε παιδια, δεν δινουν πια την αδεια στο ειδικο σκληρο χαρτονι; Δηλαδη αντι να εκσυγχρονιζομαστε, πχ να το κανουν σε μεγεθος πιστωτικης, καταργουν ακομη και το σκληρο χαρτονι που ηταν πιο ανθεκτικο; Ενταξει, θα το βαλω σε ζελατινα, αλλα ποση αντοχη να εχει μια απλη κολα Α4, σε βαθος ετων; Και σας το ιδιο εκαναν; Παρελαβε κανεις αδεια φετος; Χιλιες φορες να μου λεγαν να τους παω ενα σκληρο glossy paper απο τα χαρτια που εχω στον εκτυπωτη μου, και να τους χαριζα και το υπολοιπο πακετο! Τοση φτωχεια πια; Ουτε ειδικο χαρτια για να τυπωσουν; Δεν ξερω τι να πω. Πειτε εσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα