Puladogaver Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να κάνω μια μεταβίβαση αυτοκινήτου στην Αθήνα αλλά η ερώτηση μου είναι την άδεια θα μου την δώσουν σε πράσινο χαρτί ή το απλό του φαξ που είναι; Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να πάρω το κανονικό το πράσινο; Ε ναι εδώ φτάσαμε να πληρώνεις τα παράβολα και τις μαλακίες τους και να μην σου δίνουν κανονική άδεια με την οποία μπορείς να βγεις και εκτός αλλά ένα κουρελόχαρτο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Θα πας στην Διευθυνση συγκοινωνιων.Νομιζω "αποκατασταθηκε" το προβλημα μετην ελλειψη πρασινου εντυπου. 1
elvisjedi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 εγω παντως πριν ενα μηνα που πηρα μηχανακι μου δωσανε το "κουρελοχαρτο" (θεσσαλονικη) η μεγαλυτερη κοροιδια ειναι οτι εχουν προσθεση παραβολο εκδοσης αδειας (που δεν υπηρχε παλια) φιξ τιμη για ολα τα κυβικα 9 ευρω για μηχανες 75 ευρω για το αυτοκινητο!! αλλα παρολα αυτα η αδεια σε κωλοχαρτο (ενοειτε οτι το παραβολο για τα κυβικα παραμενει) 1
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να κάνω μια μεταβίβαση αυτοκινήτου στην Αθήνα αλλά η ερώτηση μου είναι την άδεια θα μου την δώσουν σε πράσινο χαρτί ή το απλό του φαξ που είναι; Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να πάρω το κανονικό το πράσινο; Ε ναι εδώ φτάσαμε να πληρώνεις τα παράβολα και τις μαλακίες τους και να μην σου δίνουν κανονική άδεια με την οποία μπορείς να βγεις και εκτός αλλά ένα κουρελόχαρτο. Αν έχουν πράσινα χαρτάκια θα την πάρεις σε κανονικό πράσινο, αν δεν έχουν θα πάρεις υπηρεσιακό αντίγραφο(κανονική εκτύπωση είναι και αυτό, δεν είναι fax) χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα.
d_gkal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Στην υπεύθυνη δήλωση που κάνουν αγοραστής /πωλητής τι ακριβώς γράφουμε? Πήρα το αμάξι τον Σεπτέμβριο και δεν έκανα ακόμη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Κακως δεν το εχεις κανει γιατι θα στο ζηταει στη φορολογικη δηλωση σε λιγους μηνες . Ονοματεπωνυμα ΑΦΜ αγοραστη πωλητη , αυτοκινητο πωλησης και τιμημα.
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 "Αγόρασα από τον/Επώλησα στον τάδε το τάδε όχημα με τον τάδε αριθμό κυκλοφορίας αντί του τάδε ποσού".
d_gkal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πειράζει που η αγορά έγινε Σεπτέμβριο του 2015 ενώ η ημερομηνία στην δηλαδή θα είναι 2016?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Πειράζει που η αγορά έγινε Σεπτέμβριο του 2015 ενώ η ημερομηνία στην δηλαδή θα είναι 2016? Οχι δεν πειραζει αλλα να αναφερθει οτι εγινε τοτε.Θεωρημενες για το γνησιο της υπογραφης οι υπευθυνες δηλωσεις .
d_gkal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Στο κεπ θα πάμε. Ελπίζω να ξέρουν και εκεί....
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Στο κεπ θα πάμε. Ελπίζω να ξέρουν και εκεί.... Εκει μονο θεωρηση θα κανουν . Εσις θα γραψετε τις υπευθυνες δηλωσεις .Η μεταβιβαση ελπιζω να εχει γινει απο πριν .Σωστα ?
d_gkal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σεπτέμβριο 2015 έγινε. Απλά ακόμη δε κάναμε τις υπεύθυνες δηλωσεις
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πειράζει που η αγορά έγινε Σεπτέμβριο του 2015 ενώ η ημερομηνία στην δηλαδή θα είναι 2016? Στις υπεύθυνες δηλώσεις που θα ανταλλάξετε να βάλετε την ημερομηνία μεταβίβασης. Στο κεπ θα πάμε. Ελπίζω να ξέρουν και εκεί.... Δεν είναι απαραίτητο, δεν χρειάζεται γνήσιο της υπογραφής.
Puladogaver Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχουνε τα πρασινα εντυπα τωρα σε Α4 σου δινουν οτι να ναι
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν εχουνε τα πρασινα εντυπα τωρα σε Α4 σου δινουν οτι να ναι Νομιζω ομως οτι αυτο ισχυει κανονικα για μεταβιβαση παλι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα