Junior22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα το σπουδιαιο λαδια φιλτρα και μια φορα εκαψε ενα πολλαπλασιαστη . Καλη και η καταναλωση καπου στα 9-10 λιτρα εντος πολης .Οποιος λεει οτι αμαξι εντος πολης καιει λιγοτερο 99% κανει λαθος.Μου ειχε κανε εντυπωση οτι αμαξι του 2005 ειχε κλιματισμο . Ειχε και υγραεριο και ηταν πολυ οικονομικο . Ωραια πολυ καλο αυτο γιατι ηταν στις πρωτες μου επιλογες Επειδη ειμαι ασχετος οσον αφορα την καταναλωση,στο μηνα με σχεδον καθημερινη χρηση ποσο εβγαινε η βενζινη πανω κατω?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τοσο πολυ καιει το ceed?Διαβαζα οτι ανηκει στα "οικονομικα" αμαξια απο αποψη καταναλωσης. Τι εννοεις αλλου θα μου φαει τα λεφτα το 1ης γενιας tsi? Ευχαριστω για την πληροφορια! Πως ηταν απο αποψη εξοδων σε ολους τους τομεις? Στα συνεργεία αν ο προηγούμενος δεν ηταν σχολαστικος. Αν το είχε αφήσει στη μοιρα του πολύ πιθανό να χρειαστείς σύντομα πολλαπλασιαστες , νεα ν75 και ν249 και οι βαλβίδες να είναι μεσα στη μουργα οποτε και καθαρισμό χωρίς να ανοίξεις καπακι, αυτα αμα εχεις άκρες μπορεί να τα κανεις με 250euro αλλα το ποιο πιθανό να σου παρουν ενα 450αρι. Ακομα τα πρώτα ειχαν θέμα με την καδένα πολλοί το έκαναν μεσα στη εγγύηση.(πάνω απο 1000 η αλλαγή) Καλύτερα golf 6 με τα 160 που εχει αρκετές διορθώσεις αλλα δεν θα το βρεις με 5000.
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ειναι μοντελο του 2008 και το εχει πολυ δικο μμου ατομο και ακρως αξιοπιστο Τα 7 λιτρα που λες ειναι με βαση τον υπολογιστη ταξιδιου ή με γεμισμα και ξαναγεμισμα μετα απο 150-200 τουλαχιστον χλμ ? Η margarita μιλάει για ολοκαίνουργιο golf, δε νομίζω ότι έχουν την ίδια κατανάλωση με αυτά πριν από 8-9 χρόνια! Εγώ αναφερόμουν σε αυτά τα μοντέλα που λες κι εσύ και από προσωπική εμπειρία (bravo turbo 150 άλογα του 2008) καίει όντως 8+
Junior22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Στα συνεργεία αν ο προηγούμενος δεν ηταν σχολαστικος. Αν το είχε αφήσει στη μοιρα του πολύ πιθανό να χρειαστείς σύντομα πολλαπλασιαστες , νεα ν75 και ν249 και οι βαλβίδες να είναι μεσα στη μουργα οποτε και καθαρισμό χωρίς να ανοίξεις καπακι, αυτα αμα εχεις άκρες μπορεί να τα κανεις με 250euro αλλα το ποιο πιθανό να σου παρουν ενα 450αρι. Ακομα τα πρώτα ειχαν θέμα με την καδένα πολλοί το έκαναν μεσα στη εγγύηση.(πάνω απο 1000 η αλλαγή) Καλύτερα golf 6 με τα 160 που εχει αρκετές διορθώσεις αλλα δεν θα το βρεις με 5000. Καταλαβα. Στα 5-6 χιλιαδες κυμαινομαι γιατι παραπανω δεν γινεται. Λογικα δε θα παω σε VW ετσι οπως το βλεπω γιατι παραειναι ακριβα απο οτι βλεπω στα συνεργεια. Ευχαριστω φιλε
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ωραια πολυ καλο αυτο γιατι ηταν στις πρωτες μου επιλογες Επειδη ειμαι ασχετος οσον αφορα την καταναλωση,στο μηνα με σχεδον καθημερινη χρηση ποσο εβγαινε η βενζινη πανω κατω? Δεν εκανε πολλα χλμ τοτε αλλα η καταναλωση σε ευρω εξαρταται απο τα χλμ που κανει καποιος . Εγω κανω 10 για δουλεια πηγαινε ελα με Honda CRV με υγραεριο και ο γιος μου τωρα που δουλευει 45 με Audi TT Quatro με υγραεριο
Junior22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν εκανε πολλα χλμ τοτε αλλα η καταναλωση σε ευρω εξαρταται απο τα χλμ που κανει καποιος . Εγω κανω 10 για δουλεια πηγαινε ελα με Honda CRV με υγραεριο και ο γιος μου τωρα που δουλευει 45 με Audi TT Quatro με υγραεριο Ναι ξερω οτι εξαρταται απο τα χλμ. Απλως ρωτησα σε ενα μηνα ποσο περιπου εβγαινε η βενζινη,δεδομενου οτι οι αποστασεις και η χρηση ηταν πανω κατω ιδια σε μηνιαια βαση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ναι ξερω οτι εξαρταται απο τα χλμ. Απλως ρωτησα σε ενα μηνα ποσο περιπου εβγαινε η βενζινη,δεδομενου οτι οι αποστασεις και η χρηση ηταν πανω κατω ιδια σε μηνιαια βαση. Τοτε δεν ηταν ιδιες γιατι δεν δουλευε . Τωρα που δουλευει θελει 80 ευρω τον μηνα υγραεριο και βενζινη αλλα κανει και 45 χλμ την ημερα με μεγαλου κυβισμου και turbo αμαξι.Ξεπερναει τα 1.000 χλμ τον μηνα.
Junior22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τοτε δεν ηταν ιδιες γιατι δεν δουλευε . Τωρα που δουλευει θελει 80 ευρω τον μηνα υγραεριο και βενζινη αλλα κανει και 45 χλμ την ημερα με μεγαλου κυβισμου και turbo αμαξι.Ξεπερναει τα 1.000 χλμ τον μηνα. Ε λογικο αν χρησιμοποιει αρκετα τετοιο αμαξι να εχει αυτη την καταναλωση. Φανταζομαι ενα ibiza δεν προκειται να μου καιει πανω απο 25-30 το μηνα με τη χρηση που το θελω.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κανω περίπου 2500χλμ ανά μήνα , μονο 100άρα , 220 με 240€ Πάρε ενα 1000αρι i10 του 2011. Θα το γεμίζεις μια φορά το δίμηνο με 45€ , κατανάλωση μικρή γιατι δεν πάει και service εύκολα και οικονομικά.
DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μολις βγηκε το διπλωμα και ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενο στα 5-6 χιλιαρικα για οδηγηση σε πολη και συγκεκριμενα Θεσσαλονικη. Εχω ξεχωρισει το seat ibiza και το kia ceed μονο και μονο λογω εμφανισης και μετα ford fiesta,vw polo. Απλως επειδη δεν ξερω απο καταναλωση,σερβις,ασφαλεια κλπ πως πανε θα ηθελα τη γνωμη σας για το ποιο αμαξι να επιλεξω, ειτε απο τα παραπανω ειτε καποιο αλλο (κουπε). Επισης θα ηθελα να ειναι 6-7ετιας και οχι παραπανω για ευνοητους λογους. Εγω δεν εχω εμπιστοσυνη στα μεταχειρισμενα. Γιατι δεν δινεις τα 6 χιλιαρικα προκαταβολη και τα άλλα δοσεις? με 100 ευρω το μήνα σε 4 χρονια θα χεις ξεμπερδεψει και τοτε το αυτοκινητο σου θα ειναι 4ετιας και οχι 10ετιας. Μιλαμε για ενα αμαξακι μαιτζεβελο βεβαια κοντα στα 10χιλιάρικα οχι κατι παραπανω κτλπ. Τι δεν ξερεις απο καταναλωση? θα δεις ποσα λιτρα καιει στα 100χλμ και θα υπολογισεις μετα ποσα θα θες το μηνα για βενζινη. Το σερβις δεν λέει κάτι. Βασικα και σερβις να έχει το αμαξι δεν λεει τιποτα διοτι υπάρχουν εργασιες που γινονται σε στανταρ χιλιομετρα πχ ιμαντας. Μπορει γενικα να στο δωσει και καλα σαν σερβιρισμένο και να σου βγάλει καζικια πχ δισκος , μηχανη? μπορει να σου σπάσει ξαφνικα η μηχανη. Και εκει που υπολογιζες 6 χιλιαρικα να πας στα 8 κτλπ. Τεσπα εσυ ξέρεις αλλα εγω προσωπικα στα μεταχειρισμενα αυτοκινητα εμπιστοσυνη δεν εχω αν και το αμαξι πριν χρονια το ειχαμε πάρει μεταχειρισμενο. Γενικα ενα αυτοκινητο έχει μεσα ενα καρο εξαρτηματα και συστηματα θα πρέπει να ρωτησεις για μενα ποσα χιλιομετρα έχει κάνει και δευτερον σε ποσα χιλιομετρα χρειάζεσαι εργασιες. Θα πρέπει να σου δωσει το βιβλιαράκι του αυτοκινητου με τις εργασιες. Τα σερβιες δεν λενε τιποτα. Εκει θα τσεκαρεις τι έχει κανει ο τύπος. Λάστιχα? στα ποσα χιλιομετρα αλλάζει? εχει αλλαξει? ενα 300αρι ευρω θελουνε μονο τα λάστιχα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Το σερβις δεν λέει κάτι. Βασικα και σερβις να έχει το αμαξι δεν λεει τιποτα διοτι υπάρχουν εργασιες που γινονται σε στανταρ χιλιομετρα πχ ιμαντας. . Σωστο κια αυτο αν δεν ξερεις ποτε εχει αλλαχτει θελει αμεση αλλαγη γιατι μπορει να σου κανει ζημια και σε μρρικα αμαξια στοιχιζει αρεκτα λογω πολλων ωρων εργασιας . Αν εχει καδενα οπως ειχε το Ibiza (ειναι και θεμα παρτιδας) ειναι καλυτερα.
Junior22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω δεν εχω εμπιστοσυνη στα μεταχειρισμενα. Γιατι δεν δινεις τα 6 χιλιαρικα προκαταβολη και τα άλλα δοσεις? με 100 ευρω το μήνα σε 4 χρονια θα χεις ξεμπερδεψει και τοτε το αυτοκινητο σου θα ειναι 4ετιας και οχι 10ετιας. Μιλαμε για ενα αμαξακι μαιτζεβελο βεβαια κοντα στα 10χιλιάρικα οχι κατι παραπανω κτλπ. Τι δεν ξερεις απο καταναλωση? θα δεις ποσα λιτρα καιει στα 100χλμ και θα υπολογισεις μετα ποσα θα θες το μηνα για βενζινη. Το σερβις δεν λέει κάτι. Βασικα και σερβις να έχει το αμαξι δεν λεει τιποτα διοτι υπάρχουν εργασιες που γινονται σε στανταρ χιλιομετρα πχ ιμαντας. Μπορει γενικα να στο δωσει και καλα σαν σερβιρισμένο και να σου βγάλει καζικια πχ δισκος , μηχανη? μπορει να σου σπάσει ξαφνικα η μηχανη. Και εκει που υπολογιζες 6 χιλιαρικα να πας στα 8 κτλπ. Τεσπα εσυ ξέρεις αλλα εγω προσωπικα στα μεταχειρισμενα αυτοκινητα εμπιστοσυνη δεν εχω αν και το αμαξι πριν χρονια το ειχαμε πάρει μεταχειρισμενο. Γενικα ενα αυτοκινητο έχει μεσα ενα καρο εξαρτηματα και συστηματα θα πρέπει να ρωτησεις για μενα ποσα χιλιομετρα έχει κάνει και δευτερον σε ποσα χιλιομετρα χρειάζεσαι εργασιες. Θα πρέπει να σου δωσει το βιβλιαράκι του αυτοκινητου με τις εργασιες. Τα σερβιες δεν λενε τιποτα. Εκει θα τσεκαρεις τι έχει κανει ο τύπος. Λάστιχα? στα ποσα χιλιομετρα αλλάζει? εχει αλλαξει? ενα 300αρι ευρω θελουνε μονο τα λάστιχα. Βασικα δεν εχω την ανεση να διαθεσω 10 εστω και μακροπροθεσμα,καθως θα φευγουν λεφτα σε βενζινες και δεν γινεται. Εκτος αυτου, οπως λες με 10χιλιαδες θα ειναι αρκετα χειροτερο απο ενα μεταχειρισμενο των 5-6 απο αποψη μοντελου. Οσον αφορα τα προβληματα που θα βγαλει ειναι ενα ρισκο, απλως εχω γνωστο για να κανει ελεγχο και σιγουρα θα κοιταξω οσα χρειαζονται για να βεβαιωθω οσο μπορω οτι το αμαξι θα ειναι κομπλε. Επισης, σκεφτομαι απο αντιπροσωπεια μεταχειρισμενων να το αγορασω γιατι υπαρχει μεγαλυτερη αξιοπιστια. Τελος ξερω πως μετρας την καταναλωση, απλως επειδη δεν ειχα ποτε αμαξι ηθελα να δω το συγκεκριμενο (seat ibiza) ποσο περιπου καιει στο μηνα με νορμαλ χρηση.
DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σωστο κια αυτο αν δεν ξερεις ποτε εχει αλλαχτει θελει αμεση αλλαγη γιατι μπορει να σου κανει ζημια και σε μρρικα αμαξια στοιχιζει αρεκτα λογω πολλων ωρων εργασιας . Αν εχει καδενα οπως ειχε το Ibiza (ειναι και θεμα παρτιδας) ειναι καλυτερα. Αμα πάρεις εσυ τα ανταλλακτικα και πάς και του πεις έχω αυτά θα σου πληρωσω την εργασια μονο θα σου στοιχισει λιγοτερα. Τωρα ειδικα με την κριση στους ελευθ.επαγγελματιες δεν θα στην χαρισουν. Θα σου ράψει ενα κοστουμι οπως το αποφασισει αυτος. Δισκο πλατο ρουλεμαν μου εδωσαν τιμη 320 ευρω και οταν τους πηγα τα ανταλλακτικα που τα πηρα 80 ευρω η τιμη για την εργασια ηταν 90 ευρω. Βασικα δεν εχω την ανεση να διαθεσω 10 εστω και μακροπροθεσμα,καθως θα φευγουν λεφτα σε βενζινες και δεν γινεται. Εκτος αυτου, οπως λες με 10χιλιαδες θα ειναι αρκετα χειροτερο απο ενα μεταχειρισμενο των 5-6 απο αποψη μοντελου. Οσον αφορα τα προβληματα που θα βγαλει ειναι ενα ρισκο, απλως εχω γνωστο για να κανει ελεγχο και σιγουρα θα κοιταξω οσα χρειαζονται για να βεβαιωθω οσο μπορω οτι το αμαξι θα ειναι κομπλε. Επισης, σκεφτομαι απο αντιπροσωπεια μεταχειρισμενων να το αγορασω γιατι υπαρχει μεγαλυτερη αξιοπιστια. Τελος ξερω πως μετρας την καταναλωση, απλως επειδη δεν ειχα ποτε αμαξι ηθελα να δω το συγκεκριμενο (seat ibiza) ποσο περιπου καιει στο μηνα με νορμαλ χρηση. Ζητα βιβλιαράκι εργασιων του αυτοκινητου και τσεκαρε τι εργασιες έχει κάνει με αυτο και στα ποσα χιλιομετρα αν πχ στα 100.000 έχει αλλαξει κάτι που αλλαζει ανα 100.000 χλμ και ειναι ηδη στα 190.000 το αυτοκινητο οπως καταλαβαινεις το σερβις που έχει κανει δεν λέει τιποτα. Θα πρέπει μετα να ρωτησεις τον μηχανικο ποσο κοστιζει αυτη η εργασια και βάλτη στη τελικη τιμή προσθηκη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ζητα βιβλιαράκι εργασιων του αυτοκινητου και τσεκαρε τι εργασιες έχει κάνει με αυτο και στα ποσα χιλιομετρα αν πχ στα 100.000 έχει αλλαξει κάτι που αλλαζει ανα 100.000 χλμ και ειναι ηδη στα 190.000 το αυτοκινητο οπως καταλαβαινεις το σερβις που έχει κανει δεν λέει τιποτα. Θα πρέπει μετα να ρωτησεις τον μηχανικο ποσο κοστιζει αυτη η εργασια και βάλτη στη τελικη τιμή προσθηκη. Απο εμπορο δυσκολο να εχει βιβλιαρακι αλλα και να εχει δεν ειναι παντα αξιοπιστο .Ολα "πειραζοντε".
DDevil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Απο εμπορο δυσκολο να εχει βιβλιαρακι αλλα και να εχει δεν ειναι παντα αξιοπιστο .Ολα "πειραζοντε". Αμα δεν ειχε βιβλιαράκι το αυτοκινητο να δουμε τι εργασιες του έχουν γινει πολυ απλά δεν θα το αγοραζα εγω προσωπικα. Να πειραχθούν τα χιλιομετρα στο αυτοκινητο οκ. Στο βιβλιαράκι αυτο γινεται μονο με μπλάνκο ομως. Θα το δεις σε αυτη τη περιπτωση αμα εχει γινει χρηση διορθωτικου ή εχουν σκισει κάποια σελιδα για αυτο σου λέω ζητα βιβλιαράκι.Απο εκει θα μπορέσεις να δεις αμα εχει πειραγμένα χιλιομετρα. Ειναι λογικο να μην εμπιστευεσαι κάποιον που δεν γνωριζεις και να του ζητάς πράγματα αμα δεν ειναι κανενας μλκας περιεργος θα το καταλαβει και δεν θα φέρει αντιρρησεις. Αν πάλι φερει για μενα παρατα τον και ψάξε για άλλον.Ειναι υποχρεωμένος να αποδειξει οτι τα χιλιομετρα ειναι τοσα συμφωνα με κάποιο έντυπο ο λογος του δεν πιάνεται εφοσον ειναι άγνωστος. ΥΓ Δεν γινεται να μη δωσει βιβλιαράκι γιατι αν πχ εσυ δεν ξέρεις τι εργασιες πρέπει να του γινουν ή στα ποσα χλμ πρέπει να αλλαξει λάδια θα σου κάψει καμια μηχανη και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Η τελικη αποφαση ειναι δικη σου αλλα να ξέρεις σε αφηνει εκτεθειμενο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα