La_MoRt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τι ups είναι μήπως δε φτάνει για να δώσει τόσο ρεύμα και για αυτό χτυπάει;
Fifikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τι ups είναι μήπως δε φτάνει για να δώσει τόσο ρεύμα και για αυτό χτυπάει; έχεις δίκιο. 350Watt einai
dhmhtries22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα Ήμουν στο ίδιο δίλημμα με σένα και τελικά κατέληξα στην P2416D.Την περιμένω σε μια εβδομάδα, μόλις έρθει, αν δεν έχεις αγοράσει ήδη κάτι σου λέω εντυπώσεις. Για μένα πάντως καλύτερα να πας σε 1440p. Η 4κ παραείναι πιστεύω too much ακόμα, εκτός του ότι θέλει υπερτούμπανη vga για να παίξεις σχεδόν οποιοδήποτε game και όραση superman σε οτιδήποτε κάτω από 32 ίντσες
Fifikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα Ήμουν στο ίδιο δίλημμα με σένα και τελικά κατέληξα στην P2416D.Την περιμένω σε μια εβδομάδα, μόλις έρθει, αν δεν έχεις αγοράσει ήδη κάτι σου λέω εντυπώσεις. Για μένα πάντως καλύτερα να πας σε 1440p. Η 4κ παραείναι πιστεύω too much ακόμα, εκτός του ότι θέλει υπερτούμπανη vga για να παίξεις σχεδόν οποιοδήποτε game και όραση superman σε οτιδήποτε κάτω από 32 ίντσες Καλημέρα,Περιμένω 2 μήνες για να κάνω της σωστή αγορά και να μαζέψω τα λεφτά, ας περιμένω μια εβδομάδα ακόμα να μου πεις της εντυπώσεις σου. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου για το 4Κ standard, κι αυτά που αναφέρεις, είναι ο λόγος που η αγορά είχε κάνει κάνει στροφή προς το 1440p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα