Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitor ή Ultrawide Monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Ήμουν στο ίδιο δίλημμα με σένα και τελικά κατέληξα στην P2416D.Την περιμένω σε μια εβδομάδα, μόλις έρθει, αν δεν έχεις αγοράσει ήδη κάτι σου λέω εντυπώσεις. Για μένα πάντως καλύτερα να πας σε 1440p. Η 4κ παραείναι πιστεύω too much ακόμα, εκτός του ότι θέλει υπερτούμπανη vga για να παίξεις σχεδόν οποιοδήποτε game και όραση superman σε οτιδήποτε κάτω από 32 ίντσες

Δημοσ.

Καλημέρα

Ήμουν στο ίδιο δίλημμα με σένα και τελικά κατέληξα στην P2416D.Την περιμένω σε μια εβδομάδα, μόλις έρθει, αν δεν έχεις αγοράσει ήδη κάτι σου λέω εντυπώσεις. Για μένα πάντως καλύτερα να πας σε 1440p. Η 4κ παραείναι πιστεύω too much ακόμα, εκτός του ότι θέλει υπερτούμπανη vga για να παίξεις σχεδόν οποιοδήποτε game και όραση superman σε οτιδήποτε κάτω από 32 ίντσες

Καλημέρα,Περιμένω 2 μήνες για να κάνω της σωστή αγορά και να μαζέψω τα λεφτά, ας περιμένω μια εβδομάδα ακόμα να μου πεις της εντυπώσεις σου. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου για το 4Κ standard, κι αυτά που αναφέρεις, είναι ο λόγος που η αγορά είχε κάνει κάνει στροφή προς το 1440p.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...