sotirakis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Ύστερα από μια μεγάλη ιστορία ,ε την κάρτα γραφικών και τη μητρική μου , είναι σχεδόν σίγουρο ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ ( από όπου και είχα πάρει την μητρική ) θα μου την αλλάξει τελικά. Η μητρική που είχα ήταν η Chaintech Zenith 7NJS ( 200 ευρώ τότε ). Ύστερα από συννενόηση που είχα μαζί τους , θα την πάρουν πίσω και θα μου δώσουν κάποια άλλη αντίστοιχης τιμής. Τα μοντελά τα οποία έχει το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι τα εξής : 1. ALBATRON K8X800 PRO 2 2. ASUS A7N8X/DELUXE/GD 3. ASUS K8V DELUXE 4. CHAINTECH 7 NJS ULTRA Να σημειώσω ότι έχω επεξεργαστή Athlon XP 2000+ και ότι ενδιαφέρομαι για overclocking πάσης φύσεως και κινδύνου. Επειδή λοιπόν οι μητρικές δεν είναι και το πιο δυνατό μου σημείο , θέλω τη βοήθεια σας. Απότι είδα , όλες οι παραπάνω μητρικές έχουν ικανοποιητικό εξοπλισμό δυστυχώς όμως και διαφορετικά καίρια σημεία. π.χ. VIA ή nForce2 ???? Απλοί Athlon ή 64 bit ???? Θα σας ήμοπυν ευγνώμων αν με βοηθούσατε γρήγορα γιατί είμαι σχεδόν 2 μήνες χωρίς PC και έχουν αρχίσει ήδη τα πρώτα σημα΄δια στερητικού συνδρόμου....
mpentenis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 παρε στεγνα nforce2! 3 χρονια ειχα μητρικες με via, δεν λεω, καλο ηταν, αλλα οχι σαν το nforce2.... σχετικά για μητρικη, ξαναψαξε το μηπως εχουν gigabyte,K7N-PRO2... και στις 2 περιπτωσεις ASUS...ειτε για 64bit ειτε για απλο... παρολα αυτα, για τον επεξεργαστη που δια8ετεις, μονο το 2ο και 4ο board σου κανουν, αφου τα αλλα ειναι για 64bitους ΑΜD, οποτε 8ελεις και αναλογο επεξεργαστη.....δες την διαφορα στο sοcket και θα καταλαβεις...αρα παμε στο Asus...
Nfountou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 file gia 64bit cpu ksexna to toulaxiston gia twra... einai para polu akrivoi... To kalutero chipset pou kukoloforei auth th stigmh einai to nforce2 ultra... H ulopoihsh ths Asus einai mia kalh lush kai exei kai ena soro mpixlimpidia epanw.. firewire, sata , 5.1 sound card, dual lan....
lithros Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Re paidia imarton IMARTON i sizittisi prepei na ginei MONO gia ti defteri kain tetarti mobo afou den eisai diatethimenos na agosraseis Athlon64 CPU, ara: Metaksi ASUS kai Chaintech tha soy proteina Chaintech, ego to montelo 7VJDA kai 3 filoi moy tin 7NJS (nforce2 aplo oxi ultra) kai oi 2 tin 7VJS (KT333). Kai oi 4 eimaste poli efxaristimenoi apo thn stetherotita kai tin aprobimatisti leitourgeia tous, enas malista eksafton eixe ASUS prin kai tora pia exei xalastei. Oi 7NJS ultra malista exei polles rithmiseis gia overclocking kathos kai polla kaloudia opos kalodia rounded smart card reader kai alla (leptomeries sto site tis chaintech) An pali endiaferesai kai gia allagi CPU prosanatolisou se liseis tin VIA mias kai aftin ti stigmi einai oti pio grigoro (se antithesi me aplo AthlonXP opou to nforce2 einai monodromos)
ibanez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!! MONO ASUS!!!!
ibanez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Vasika ego eimai Gigabyte kai Abit Fun. Den mou exoun spasei pote ta nevra me malakies. Kata protimisi se chipset Intel gia tous Pentium kai VIA h' nForce gia tous AMD. Vevaia me tous drivers pou dinei i kathe etairia gia to chipset tis, perasmenous prin apo otidipote allo. Na prosekseis omos: Gia na zisei sosta ena motherboard, prepei, eidika se periptosi overklocking, na exeis arketa kali trofodosia, UPS as poume, kai kalo trofodotiko. Episeis na einai kai ta kommatia tou ypologisti kalis piotitas.
dimitris__ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Οχι VIA. Πάρε ASUS. Μια φορά μόνο είδα ASUS να κάνει μαλ@κίες και ήταν με VIA (A7V).
turist Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Tha sou proteina thn Abit NF7 kai an htheles kai epiprostheto exoplismo thn NF7-S . se poly kalh timh . kai Kalh gia o/c. :wink:
StAkIS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 4. CHAINTECH 7 NJS ULTRA Αυτή έχω και εγώ και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα! Πολύ καλός εξοπλισμός σε συνδιασμό με την καλή ταχύτητα.
unreal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 ASUS A7N8X Deluxe: H kaluterh mitriki. Kai gia overclock alla oxi gia extreme overclock!(diladi: rithmisi tashs sto nForce2, kai pano apo 1.85V gia tin CPU) Abit NF7S: H Xeiroterh mitrikh (Idika apo thema Poiothtas) alla tautoxrona kai h kaluterh gia Overclock.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Abit NF7S: H Xeiroterh mitrikh (Idika apo thema Poiothtas) alla tautoxrona kai h kaluterh gia Overclock. Δεν θέλω να ανοίξω κανένα flame or anything αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω που το στηρίζεις αυτό...
dpolal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Εγώ πάλι απορώ που συμφώνησαν να πάρουν την χαλασμένη μητρική στην αρχική τιμή που την είχες αγοράσει. Είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες καλά ;;;; Ρωτάω επειδή στο ίδιο κατάστημα και εγώ παλαιότερα είχα δοκιμάσει να αλλάξω μητρική που δεν δούλευε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ στην αρχική τιμή πώλησης ΑΛΛΑ στην τότε τρέχουσα. Περιτό να πώ ότι είχα χάσει περίπου 60 ευρώ από την πτώση στην τιμή. :(:( Για ψάξε το καλύτερα για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.
Arxagellos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Gia mena Gigabyte,Abis kai MSI.H prwtes 2 mou htan ASUS kai oprkisthka na mhn ksanaparw ASUS.Tha sou protina thn Gigabyte an thes statherothta kai thn ABIT an thes overclocking.
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 ASUS A7N8X Deluxe: H kaluterh mitriki. Kai gia overclock alla oxi gia extreme overclock!(diladi: rithmisi tashs sto nForce2' date=' kai pano apo 1.85V gia tin CPU) Abit NF7S: H Xeiroterh mitrikh (Idika apo thema Poiothtas) alla tautoxrona kai h kaluterh gia Overclock.[/quote'] Η πρώτη μου σκέψη ήταν η απάντηση μου να είναι μονάχα αυτή: Τελικά αποφάσισα να γράψω κάτι παραπάνω... Όταν λες κακή ποιότητα τι εννοείς; Κακοβαμένες; Κακής ποιότητας κουτί; Ακατανόητο manual; Γιατί αν αναφέρεσαι στα ηλεκτρονικά τους και την κατασκευή τους, προφανώς αστειεύεσαι. Γιατί όταν μια μητρική έχει εγγύηση ότι θα δουλεύει στην Χ ταχύτητα και εσύ την δουλεύεις σταθερότατα σε Χ+50% για παράδειγμα, εγώ θα έλεγα ότι έχει μεγάλες ανοχές και προφανώς υψηλής ποιότητας ηλκτρονικά αλλά και κατασκευή για να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Και σίγουρα πολύ περισσότερο από μια μητρική που μπορεί να δουλέψει στην Χ+10% (και αν) και ταυτόχρονα στην ίδια ή και χαμηλότερη τιμή προσφέρει τον διπλάσιο εξοπλισμό (ονόματα εταιρειών δεν λέμε, οικογένιες δεν θίγουμε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.