Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν βαλω custom rom ειναι η ιδια διαδικασια με οτι εχω κανει μεχρι τωρα??καλα νομιζω οτι ηδη ειναι ρουτ γιατι ειχε το superuser εφαρμογη οταν το πηρα,οσο για εγγυηση δεν υπαρχει καθοτι το κινεζικο σαιτ απο οπου το πηρα δεν εδινε κατι χειροπιαστο!!! :devil:

Δημοσ.

Αα ωραια.

Αφου ειχε το superuser μεσα κατα 99% ειναι ρουταρισμενω.

Ναι αλλα τωρα εχεις βαλει τη stock rom πρεπει να το ελεγξεις με το checker root.

Η διαδικασια ειναι αλλη για να βαλεις custom rom οταν εισαι root.

Δημοσ.

Καταρχήν εαν βάλω τη custom κ κάνω βλακεία μπορω να γυρίσω παλι εδώ που είμαι; στη μαμισια δηλ;η παει το κινητό για τα σκουπίδια;κ πως γίνεται η διαδικασία,κάτι είδα στο utube οτι βάζεις τη Ρομ στην κάρτα μνήμης κ μετα κάτι πατάς εκεί κ κανει εγκατάσταση,αλλά μάλλον θέλει κ αλλά προγραμματα.με το φλας τουλ δ γίνεται τπτ που είναι κ ευκολο;

Δημοσ.

Για να περασεις custom rom πρεπει να εισαι root.

Μετα περνας την recovery και μεσω recovery περνας την custom rom αφου πρωτα την εχεις αποθηκευση στην καρτα SD..

Αν γινει κατι ξανακανεις την διαδικασια που σου εχω δωσει με το flash tool.

Το γελιο ποιο ειναι....αυτη τη στιγμη μιλαω και με ενα αλλο παιδι που εχει το Lenovo A7000 και του λεω τα ιδια.

Εκεινος εχει αλλου το προβλημα.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ,υπάρχει κάποια καλη Ρομ που προτείνεται; με ενα ψάξιμο είδα μι miui είναι πολύ δημοφιλής αλλά δ ξέρω εαν έχει ελληνικά!

Δημοσ.

τελικα, ανελπιστα λυθηκε το προβλημα, διαβαζοντας τα σχολια μιας custom ρομ,δε ξερω τι φλασια εφαγα μ αυτο που διαβαζα,,αλλα πηγα στο ΑΡΝ και εφτιαξα ενα ιδιο ακριβως με τα ιδια στοιχεια, ιδια νουμερα, ιδια ολα μονο ενα ονομα αλλαξα,αντι για κοσμοτε το εκανα κοσμοτε2 κ λειτουργησε!!μαλλον εχουν κλειδωσει οι ρυθμισεις του ιντερνετ κ γιαυτο δε μπορουσα να κανω κατι!!.

περιεργο??τεςπα ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια κ το χρονο σας!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...