perfectskin69 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω ενα θέμα.έχω το lenovo a850+ εδώ κ 1 χρονο αγορασμενο απο Κίνα.το πρόβλημα που έχει όλον αυτό το καιρό είναι οτι όταν ανοιξω τα δεδομένα για να μπω νετ,ενω δείχνει οτι είναι συνδεδεμένο δεν μ ανοίγει καμια σελιδα.εαν του κάνω επανεκκίνηση όλα λειτουργουν τέλεια.που μπορεί να οφείλεται κ τι μπορω να κάνω. Έχω παει σε 10μαγαζια γνωστά κ μη κ μου λένε οτι δεν ξέρουν. ευχαριστώ
Kostasspil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Με τον πάροχό σου μίλησες μήπως είναι θέμα δικτύου? Καλά 1 χρόνο τώρα, γιατί δεν έκανες χρήση της εγγύησης?
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ενδεχεται να ειναι κανενα bug του λογισμικου... Σε αυτο που σου ειπε ο Kostasspil εχει δικιο,ενα χρονο τη εκανες!!!
perfectskin69 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Το τηλ δ έχει εγγύηση καθότι αγοαρασμενο απο Κίνα,όταν Μίλησα με τι κινεζικό σάιτ μ ειπαν στειλτο Κίνα να το δουμε κλπ.εδώ πήγα γερμανό κ μ λένε επειδή ειναι κινεζικό γιαυτό δ πιάνει.κ τέλος τώρα ενα χρονο το πρόγραμμα που είχα στη κόσμους είχε μονο 100μβ ίντερνετ οπότε έπαιζα μπάλα με wifi τώρα που το άλλαξα κ έχω αρκετά mb είδα οτι είναι σπαστικο να το ανοιγοκλεινεις συνέχεια. Απλα ζητάω να μ πει κάποιος αν ξέρει τι παιζει μ αυτή τη φαση,εαν το εχει πάθει κανεις άλλος με κινεζικό κινητό κ γενικά εαν είναι θέμα software η hardware.αν κ απο τη στιγμη που συνδέεται μετα την επανεκκίνηση νομιζω οτι Κάτι στο soft θα φτάει αλλά δ πολύ γνωτιζω
aces Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 κανε reset (αφου κανεις backup πρωτα) βαλε χειροκινητα τις ρυθμισεις δικτυου του παροχου σου ή αν εχει καποια υπηρεσια ο παροχος ζητα τους να σου ξαναστειλουν τις ρυθμισεις για να αποθηκευτουν. Μαλλον ομως εναι θεμα λογισμικου που δεν κραταει τη συνδεση ανοιχτη κ θελει restart
perfectskin69 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 θα το δοκιμασω αυτο αν κ μ φαινεται οτι μαλλον δεν υπαρχει λυση.
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει λυση. Να ξαναγυρισεις στην παλια rom.(αν εχεις την 5.0) Για πεσμου πια εχεις?
perfectskin69 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 δε ξερω καν τι ειναι ρομ,αλλα αυτο που γραφει το κινητο ειναι android 4,2,2 δε ξερω εαν παιζει κανα ρολο αυτο που λεω, απο το site λεει Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean),γενικα δεν εχω πειραξει τπτ απο αυτα γιατι δε ξερω!
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραια μου φτανει αυτο ηθελα. Το εχεις καθολου?η δεν το εχεις με το PC γενικα για να σου δωσω οδηγο να περασεις το λογισμικο απο την αρχει!!!!! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2016 από saruman123
eliasjuve Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την περιαγωγή δεδομένων. Εμένα με Q μου έκανε το ίδιο σε άλλο κινητό βέβαια.
perfectskin69 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εαν υπάρχει κάποιο βίντεο θα μ βοηθαγε αρκετά,ναι με pc κάτι κάνω,με κινητά δ το έχω αυτό είναι το 1ο μ Σμαρτ.θα δω κ την περιαγωγή ευχαριστω Η περιαγωγή δυστυχώς δε λειτουργησε... Κ.Σάρουμαν στείλε μ οδηγίες μ πμ εαν είναι μην μεγαλωνουμε το νήμα πολυ κ αύριο θα το δοκιμασω ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ο οδηγος ειναι εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Και την rom θα την βρεις εδω: http://firmwarefile.com/lenovo-a850-plus Εκανα λαθος δεν υπαρχει 5.0 αλλα η 4.2.2 που ειπες.
perfectskin69 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ φιλέ μ θα το διαβάσω το μεσημέρι κ θα το προσπαθήσω!
perfectskin69 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 το δοκιμασα κ αυτο με τη ρομ,αλλα δυστυχως τα ιδια,πρεπει να κανω επανεκκινηση για να μπω με δεδομενα,βεβαια βγηκε κ κατι καλο,ξεφωρτοθηκα πραμα που ειχε μεσα το κινητο κινεζικες εφαρμογες που δεν εσβηναν κλπ,αλλα κριμα γιατι φυσσαει το τηλεφωνο..εαν υπαρχουν κ αλλες ιδεες να τις ακουσω.ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ειναι bug της rom σιγουρα. Η μονη λυση τωρα για μενα ειναι να το ρουταρεις και να περασεις μια custom rom για να ξεμπερδευεις. Τη λες το εχουμε? Να ξερεις με το root χανεις την εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα