ALekzUnder Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Η παρακάτω TV στο Πλαίσιο Panasonic LED TV 50CS520 50" Full HD Smart: http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Panasonic-TV-50-TX-50CS520.htm Στο Skroutz από 599€ http://www.skroutz.gr/s/6657176/Panasonic-TX-50CS520.html Σύμφωνα με την εξέλιξη τιμής είναι η καλύτερη τιμή που έχει παίξει Προσωπικά είμαι με το δάχτυλο στο "αγορά" αλλά περιμένω μήπως βγεί και καμία προσφορά για την LG 50LF652V 1
Themos3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Κάποιος κάτοχος ή έστω γνώστης να μας πεί γνώμη?Σ αυτό το budget και σε πάνω απο 46'' ίντσες υπάρχει κάτι καλύτερο(θα προτιμούσα κατάστημα που να έχει άτοκες δόσεις)?
kontrakultura Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Είμαι αυτός που έχει γράψει την μια από τις δυο κριτικές στο σκρούτζ. Την έχω 3 μήνες, την χρησιμοποιώ για προβολή ταινιών fullHD σε σύνδεση με pc και παιχνίδια Ps3. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, κυρίως για τα 599€ που έδωσα τότε, ήταν η φθηνότερη τιμή για αυτό το μέγεθος. Η ποιότητα εικόνας είναι πολύ καλή παντού, ο ήχος ανέλπιστα δυνατός, έχει κάποια θεματάκια με backlight clouding αλλά δεν επισκιάζουν το συνολικά πολύ καλό σύνολο. Την προτείνω ανεπιφύλακτα αν η τιμή της ακόμα αποτελεί value for money συγκριτικά με άλλες. 1
koprodogis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Είμαι αυτός που έχει γράψει την μια από τις δυο κριτικές στο σκρούτζ. Ο ενσωματομένος player έχει τα θέματά του με υπότιτλους κλπ ε?
kontrakultura Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν γνωρίζω, δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά...βλέπω ταινίες μόνο από pc!
theosk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μόλις την είδα από κοντά και δεν μου άρεσε , δεν θα την αγόραζα προσωπικά. Ίσως με calibration να φτιάχνει, δεν ξέρω. Αν ενδιαφέρεστε πηγαίνετε να τη δείτε από κοντά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα