Barbara1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα Βλέπω στο site του ΟΤΕ για double play 24mbps 35.90€ τον μήνα με δέσμευση 18 μηνών και απεριόριστα σταθερά τηλέφωνα με 30' προς κινητά. Το σπίτι δεν έχει καθόλου τηλέφωνο, θα χρεωθώ ενεργοποίηση; Γράφει δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης όμως δεν διευκρινίζεται αν είναι για νέα γραμμή ή υφιστάμενη. Ας υποθέσω ότι θέλει 35.9 τον μήνα, με 3 μήνες δώρο και όλα τα υπόλοιπα δωρεάν ανέρχεται ένα πόσο στα 538.50€ για 15 μήνες. Η wind για παράδειγμα που μου έδωσε προσφορά ήταν η εξής: 75€ τέλος ενεργοποίησης. 20 ο εξοπλισμός. 21 τον μήνα για 12 μήνες και 25 τον μήνα για τους υπόλοιπους 12 με 24 μήνη δέσμευση οπότε όλα μαζί 497.00, όμως στο Μαρούσι δεν έχουν ελευθερη γραμμή και σκέφτομαι να στραφω στον ΟΤΕ. Η διάφορα είναι 41.50€, εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι.
iznodur Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σου διαφεύγει το τέλος ενεργοποίησης του ΟΤΕ που αν δεν έχεις γραμμή τηλεφωνική καθόλου είναι κοντά στα 60 €, άλλο το τέλος ενεργοποίησης το οποίο είναι δωρεάν. Η προσφορά της Wind είναι καλύτερη καθώς σου δίνει και απεριόριστα σταθερά κλπ να υποθέσω
chipakos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σου διαφεύγει το τέλος ενεργοποίησης του ΟΤΕ που αν δεν έχεις γραμμή τηλεφωνική καθόλου είναι κοντά στα 60 €, άλλο το τέλος ενεργοποίησης το οποίο είναι δωρεάν. Η προσφορά της Wind είναι καλύτερη καθώς σου δίνει και απεριόριστα σταθερά κλπ να υποθέσω Η Wind θα σου δώσει και δωρεάν την αναγνώριση κλήσεων ενώ ο ΟΤΕ την χρεώνει 2 ευρώ παρακαλώ. Η αδερφή μου που ήταν ακριβώς σε αυτήν την φάση με εσένα <<έπαιξε?? με την Wind και την Forthnet δεν θυμάμαι ακριβώς ποιά εταιρία κέρδισε αλλά με 16 ευρώ το μήνα δωρεάν Adsl ρούτερ και κανάλια Tv και τέλος ενεργοποίησης. Εφυγε από τον ΟΤΕ και πήγε σε μία από αυτές τις δύο εταιρίες που σου είπα. Αρκεί να μην είσαι βιαστικός. Οτι σου δίνει η μία εταιρία θα το λες στην άλλη. Μόλις η εταιρία δέχεται και σου λέει να προχωρήσει πριν από οποιαδήποτε υπογραφή θα το μαρτυράς στην άλλη εταιρία. Με άλλα λόγια κανονικό μπαλάκι.Θα βγεις κερδισμένος αν το παίξεις καλά.
Barbara1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Οπότε χονδρικά θέλω 600€ για γραμμή στον ΟΤΕ. Δυστυχώς όπως είπα και στο αρχικό ποστ μου δεν υπάρχει ελεύθερη γραμμή στο καφαο που θα με εξυπηρετήσει με αποτέλεσμα να παγώνουν οι οποίες αιτήσεις κάνω στους εναλλακτικούς, για αυτό και σκέφτομαι πλέον για ΟΤΕ δυστυχώς.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Οπότε χονδρικά θέλω 600€ για γραμμή στον ΟΤΕ. Δυστυχώς όπως είπα και στο αρχικό ποστ μου δεν υπάρχει ελεύθερη γραμμή στο καφαο που θα με εξυπηρετήσει με αποτέλεσμα να παγώνουν οι οποίες αιτήσεις κάνω στους εναλλακτικούς, για αυτό και σκέφτομαι πλέον για ΟΤΕ δυστυχώς. Άμα δεν έχει ελεύθερη γραμμή στο καφαο ούτε ο ΟΤΕ μπορεί να σου δώσει άμεσα γραμμή και εκεί αναμονή θα έχεις
Orpheas1992 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν υπαρχει θεμα με την διαθεσιμοτητα θα περιμενεις ετσι κι αλλιως (αλλα προφανως θα εχεις προτεραιοτητα στις αιτησεις λογω ΟΤΕ).Η ενεργοποιηση pstn γραμμης ειναι 36,09 και δεν την γλιτωνεις αν μιλαμε για νεα συνδεση. Το δωρεαν τελος ενεργοποιησης που ειδες μαλλον αφορουσε το adsl.Επισης σαν νεα συνδεση μπορεις να πας στο πακετο που αναφερεις με 24μηνη δεσμευση στα 29,90 τον μηνα. Η αναγνωριση κλησεων σε αυτο το πακετο ειναι δωρεαν. Το ρουτερ ειναι επισης δωρεαν. Αν δεν σε καινε τα απεριοριστα σταθερα, υπαρχει και πιο οικονομικο 24μηνο πακετο στα 25,90 τον μηνα με 250 λεπτα σταθερα 30 λεπτα κινητα και τις υπολοιπες παροχες του πακετου που αναφερεις.Αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα