zeroGravity Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος θέλω να συνδέσω το pc μου με μια samsung UE40H6400 smart-tv αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν θέλω καλώδια κατέβασα το smart view αλλά αυτό είναι για να βλέπεις μόνο αρχεία (photo-videos) εγώ θέλω να γίνει η οθόνη μου δεν ξέρω αν γίνεται η απλός ζητάω πολλά αλλιώς θα αναγκαστώ να πάρω 10μ HDMI καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeroGravity Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 κάτι κάποιος ρε παιδιά τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Αυτό που θες δυστυχώς δε γίνεται. Τουλάχιστον όχι έτσι οπως το φαντάζεσαι. Hdmi και ξερο ψωμι. Ή μετακομισε το tower δίπλα στην τιβι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeroGravity Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Αυτό που θες δυστυχώς δε γίνεται. Τουλάχιστον όχι έτσι οπως το φαντάζεσαι. Hdmi και ξερο ψωμι. Ή μετακομισε το tower δίπλα στην τιβι επειδή είναι λίγο δύσκολο να τα πάω κοντά αμα βάλω 10μ HDMI αναρωτιέμαι χάνετε η ποιότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εχω και εγω την ιδια απορια, ενω στο hackindosh δουλευει κανονικα το airplay monitor ( δουλευει δλδ σαν να ειναι συδεδεμενη με hdmi ως δευτερη οθονη) πανω σε appletv που ειναι συνδεδεμενο στη τηλεοραση μου, ειναι δυνατον να μην υπαρχει στα windows κατι τετοιο; Με miracast εκει που βαζεις για συσκευες προβολης την εμφανιζει ως συσκευη αναπαραγωγης(φωτο), αλλα δεν μπορω να την βαλω ως δευτερη οθονη. εχει κανεις λυσει αυτο το θεμα να χρησιμοποιει δλδ μια οθονη μεσω wifi ως επεκταση της επιφανειας εργασιας; δεν εννοω απλα να "πεταει" εικονες και βιντεο στην smarttv του.. edit: απ οτι φαινεται πρεπει να εχεις καρτα wifi της intel μονο για να δουλεψει τελικα... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2016 από heavyrain 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα