ziaba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 όντως καλό φαινεται αλλά δεν ξέρω 1 ram λίγο μου φαίνεται. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας μάλλον θα πρέπει να σκεφτώ σοβάρα να πάρω κινητό με 5"+. Ίσως κάποιο από αυτά που μου προτείνει ο saruman123. Σε αυτές διαστάσεις δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά πας σε z3 με ένα mod ανεβάζεις ένταση του βέβαια και στο s4 mini μπορείς να ανεβάσεις την ένταση
kamikazi18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτές διαστάσεις δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά πας σε z3 με ένα mod ανεβάζεις ένταση του βέβαια και στο s4 mini μπορείς να ανεβάσεις την ένταση Εφόσον το έχω στο τέρμα την ένταση πως μπορώ να την ανεβάσω κιάλο;
ziaba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εφόσον το έχω στο τέρμα την ένταση πως μπορώ να την ανεβάσω κιάλο; γινετε και αλλο αλλα θελει root ή custom recovery πανευκολα http://android.stackexchange.com/questions/87101/how-does-changing-the-mixer-paths-xml-increase-volume
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 γινετε και αλλο αλλα θελει root ή custom recovery πανευκολα http://android.stackexchange.com/questions/87101/how-does-changing-the-mixer-paths-xml-increase-volume Πας καλα,του λες του ανθρωπου σε καινουριο κινητο root και recovery.Και οχι τιποτα αλλο λες και πανευκολα!!!! Δεν πας καλα μου φαινεται...... 2
kamikazi18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πας καλα,του λες του ανθρωπου σε καινουριο κινητο root και recovery. Και οχι τιποτα αλλο λες και πανευκολα!!!! Δεν πας καλα μου φαινεται...... Ο φίλος μας ο ziaba λέει να κάνω root στο υπάρχων κινητό μου (s4 mini). Επίσης, έχω ένα φίλο που είναι τζιμάνι σε αυτά οπότε εφόσον υπάρχει λύση να ανεβάσω την ένταση θα τα πω με τον φίλο μου να δω αν μπορεί να το κάνει. Ευχαριστώ πολύ!!!
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ο φίλος μας ο ziaba λέει να κάνω root στο υπάρχων κινητό μου (s4 mini). Επίσης, έχω ένα φίλο που είναι τζιμάνι σε αυτά οπότε εφόσον υπάρχει λύση να ανεβάσω την ένταση θα τα πω με τον φίλο μου να δω αν μπορεί να το κάνει. Ευχαριστώ πολύ!!!Αμα ειναι για παλιο κινητο πασο.....
mad-proffessor Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αν δε σε νοιάζει να έχεις πολυ καλή κάμερα πας στο oneplus X απο το oneplus.net. Πανέμορφο απο γυαλί, μέταλλο, αλουμίνιο, με amoled οθόνη καλούτσικη μπαταρία, όχι πολυ βαρύ αλλά όχι τη καλύτερη κάμερα. Βγαίνει στα ~293 με express DHL απο Ευρωπαική αποθήκη. Εγω θα το έπαιρνα αλλά θέλω καλύτερη κάμερα μιας κ δεν έχω φωτογραφική και ούτε θα αγοράσω. Είναι το μόνο κινητό που και να το κάνεις root δε χάνεις την εγγυήση, επίσης θα αναβαθμιστεί σε αντροιντ 6. 2
enigma84 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αν δε σε νοιάζει να έχεις πολυ καλή κάμερα πας στο oneplus X απο το oneplus.net. Πανέμορφο απο γυαλί, μέταλλο, αλουμίνιο, με amoled οθόνη καλούτσικη μπαταρία, όχι πολυ βαρύ αλλά όχι τη καλύτερη κάμερα. Βγαίνει στα ~293 με express DHL απο Ευρωπαική αποθήκη. Εγω θα το έπαιρνα αλλά θέλω καλύτερη κάμερα μιας κ δεν έχω φωτογραφική και ούτε θα αγοράσω. Είναι το μόνο κινητό που και να το κάνεις root δε χάνεις την εγγυήση, επίσης θα αναβαθμιστεί σε αντροιντ 6. Το μόνο κινητό; Δηλαδη με nexus, meizu, xiaomi χάνεις εγγύηση; Χώρια ότι δεν το λες και εγγύηση αυτό το πράγμα με τα εκ Κίνας.
mad-proffessor Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σίγουρα δε το λές εγγύηση αλλά το γεγονός οτι υπάρχει Ευρωπαικη αποθήκη/γραφεία είναι ένα συν σε αντίθεση με το να πάρεις το (πολυ καλό vfm)xiaomi απο Κίνα. Κ μη ξεχνάς οτι αγοράζεις κατευθείαν απο τη κατασκευαστρια και όχι απο μεσάζων π.χ gearbest,vickmall. Όπως και να χει αν δε σου κάνει μια καλή λύση είναι το htc που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω. Αν δεν έχεις πρόβλημα να πας σε φαμπλετ απο Ελλάδα δες το huawei G8 πολυ καλό. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2016 από mad-proffessor
ziaba Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πας καλα,του λες του ανθρωπου σε καινουριο κινητο root και recovery. Και οχι τιποτα αλλο λες και πανευκολα!!!! Δεν πας καλα μου φαινεται...... Δεν ειναι αναγκη να επιτιθεσαι προσωπικα σε καποιον που δεν συμφωνεις κ εγω θα μπορουσα να σου επιτεθω κ να σου πω οτι δεν πας καλα για οτιδηποτε λογω αλλα δεν ειμαστε εδω για να τσακωθουμε αλλα να ανταλλαξουμε τις γνωσεις/γνωμες μας 1
kamikazi18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αν δε σε νοιάζει να έχεις πολυ καλή κάμερα πας στο oneplus X απο το oneplus.net. Πανέμορφο απο γυαλί, μέταλλο, αλουμίνιο, με amoled οθόνη καλούτσικη μπαταρία, όχι πολυ βαρύ αλλά όχι τη καλύτερη κάμερα. Βγαίνει στα ~293 με express DHL απο Ευρωπαική αποθήκη. Εγω θα το έπαιρνα αλλά θέλω καλύτερη κάμερα μιας κ δεν έχω φωτογραφική και ούτε θα αγοράσω. Είναι το μόνο κινητό που και να το κάνεις root δε χάνεις την εγγυήση, επίσης θα αναβαθμιστεί σε αντροιντ 6. Ναι αλλά που θα βρω μια πρόσκληση για να το πάρω σ' αυτά τα λεφτά
aces Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλά που θα βρω μια πρόσκληση Κάθε Τρίτη έχει open sales (χωρίς πρόσκληση) 1
kamikazi18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κάθε Τρίτη έχει open sales (χωρίς πρόσκληση) θενκς!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα