kamikazi18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Όπως αναφέρομαι στον τίτλο να είναι μέχρι 350€.Θέλω να μου προτείνεται κάποιο κινητό από Skroutz με τους εξής όρους:-> Αρχικά να τονίσω ότι ΔΕΝ θέλω κινητό το οποίο να είναι μεγαλύτερο απο 5".-> Μόνο android.-> Ram τουλάχιστον 2gb.-> Καλή αυτονομία όσον αφορά την μπαταρία (λίγο αοριστό είναι το ξέρω, πιο συγκεκριμένα η χρήση που κάνω είναι wi-fi,facebook,gps...)-> 4G εννοείται.-> Κάμερα πίσω τουλάχιστον 8mp, flash, και κάμερα εμπρός κατά προτίμηση 5mp αλλά και λιγότερο να είναι δεν κολλάω έκει, κολλάω στο να μην έχει.-> Και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό, πήραμε με ένα φίλο μου το ίδιο κινητό samsung s4 mini αλλά και οι δυο απογοητευμένοι όσο δεν πάει από τον ήχο του (κατ' άλλα εγώ το κινητό το γούσταρω πολύ και δεν έτυχε να μου κολλήσει κάπου, έχει καλή θα έλεγα αυτονομία και το σημαντικότερο για μένα μιλάμε πάντα 4"). Οπότε θέλω να έχει ποιοτικό και δυνατό ηχείο.(Ε να έχεις πάνω απ' όλα τηλέφωνο και να μην το ακούς; Αν είναι δυνατόν δηλαδή...)Κατά προτίμηση φίλοι και φίλες θα ήθελα να έχω τις γνώμες από αυτούς που φέρουν την τάδε συσκευή που μου προτείνουν, γιατί τα χαρακτηριστηκά όλοι μπορούν να τα διαβάσουν αλλά αυτοί που κατέχουν την συσκευή θα έχουν μια καλύτερη εικόνα.Θα δώσω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά με όσο το δυνατόν μικρότερη οθόνη.Ευχαριστώ!!!
mahone1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/6870822/Huawei-Ascend-P8-16GB.html
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Όπως αναφέρομαι στον τίτλο να είναι μέχρι 350€. Θέλω να μου προτείνεται κάποιο κινητό από Skroutz με τους εξής όρους: -> Αρχικά να τονίσω ότι ΔΕΝ θέλω κινητό το οποίο να είναι μεγαλύτερο απο 5". -> Μόνο android. -> Ram τουλάχιστον 2gb. -> Καλή αυτονομία όσον αφορά την μπαταρία (λίγο αοριστό είναι το ξέρω, πιο συγκεκριμένα η χρήση που κάνω είναι wi-fi,facebook,gps...) -> 4G εννοείται. -> Κάμερα πίσω τουλάχιστον 8mp, flash, και κάμερα εμπρός κατά προτίμηση 5mp αλλά και λιγότερο να είναι δεν κολλάω έκει, κολλάω στο να μην έχει. -> Και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό, πήραμε με ένα φίλο μου το ίδιο κινητό samsung s4 mini αλλά και οι δυο απογοητευμένοι όσο δεν πάει από τον ήχο του (κατ' άλλα εγώ το κινητό το γούσταρω πολύ και δεν έτυχε να μου κολλήσει κάπου, έχει καλή θα έλεγα αυτονομία και το σημαντικότερο για μένα μιλάμε πάντα 4"). Οπότε θέλω να έχει ποιοτικό και δυνατό ηχείο. (Ε να έχεις πάνω απ' όλα τηλέφωνο και να μην το ακούς; Αν είναι δυνατόν δηλαδή...) Κατά προτίμηση φίλοι και φίλες θα ήθελα να έχω τις γνώμες από αυτούς που φέρουν την τάδε συσκευή που μου προτείνουν, γιατί τα χαρακτηριστηκά όλοι μπορούν να τα διαβάσουν αλλά αυτοί που κατέχουν την συσκευή θα έχουν μια καλύτερη εικόνα. Θα δώσω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά με όσο το δυνατόν μικρότερη οθόνη. Ευχαριστώ!!! http://www.insomnia.gr/topic/595578-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-android-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89/?do=findComment&comment=54557676Υποψειν οι τιμες εχουν αλλαξει.
kamikazi18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Όλα πολύ καλά κινητά αλλά κανένα με 4" ή και 4,5" δεν υπάρχει να προτείνεις;
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Όλα πολύ καλά κινητά αλλά κανένα με 4" ή και 4,5" δεν υπάρχει να προτείνεις;Καλα εσυ μεχρι 5" δεν θελεις?Εχει μεσα.... Ολοι βγαζουν απο 5+ Υπαρχει καποιο με αυτα που θες αλλα ειναι κινητο του 2014. Αν σε ενδιαφερει το Sony Xperia Z3 Compact. Παντως με αυτα τα λεφτα περνεις πολυ καλα κινητα και απο Κινα. Αλλα επειδη ειπες απο Skroutz δεν μπορω να κανω κατι. Εκτος και αν σου πουν κατι αλλο..... 2
aces Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αυστηρα μεχρι 5 ιντσες δεν υπαρχει κατι καλο απο Ελλαδα. Ολα ειναι μετρια προς ικανοποιητικα.... Σαρουμαν ειναι πολυς κοσμος που δεν θελει πιο μεγαλο απο 5 ιντσες για διαφορους λογους μεσα σ αυτους ειμαι και εγω αλλα αναγκαστικα πας απο Κινα που εχει σαφως περισσοτερες επιλογες/εναλλακτικες κ καλυτερες τιμές ή συμβιβαζεσαι με οτι υπαρχει average απο εδω. 1
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αυστηρα μεχρι 5 ιντσες δεν υπαρχει κατι καλο απο Ελλαδα. Ολα ειναι μετρια προς ικανοποιητικα.... Σαρουμαν ειναι πολυς κοσμος που δεν θελει πιο μεγαλο απο 5 ιντσες για διαφορους λογους μεσα σ αυτους ειμαι και εγω αλλα αναγκαστικα πας απο Κινα που εχει σαφως περισσοτερες επιλογες/εναλλακτικες κ καλυτερες τιμές ή συμβιβαζεσαι με οτι υπαρχει average απο εδω.Αυτο το ξερω δεν ειπα κατι.Αλλα αμα ζηταει κατι συγκεκριμενω και οχι απο Κινα? Αυτα ζηταει και με βασει αυτα του λεω. Παραλληλα λεω και την γνωμη μου δεν του ειπα σονυ και καλα να το παρει... Ξερεις πολυ καλα οτι με αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολλες επιλογες.
Makeran Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Moto G 3rd Gen? 5ιντσο. Για 4-4,5, δυστυχώς, δύσκολα θα βρεις, παρόλο που πολλοί το θέλουν 1
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλα αμα ηταν για 5" θα του ελεγα και εγω χαιρω πολυ. Αν και του εχω επιλογες με το link που του εδωσα. 1
haHa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Sony z3 compact 4.6" στα 330€ . Ή z5 compact στα 410€. Ικανοποιουν οτι ψαχνεις, με ερωτηματικο το ηχειο τους.
technology_guy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω πως η sony είναι η καλύτερη επιλογή σε μικρές ίντσες. Μάλλον πρέπει να κινηθείς προς z5 compact και όχι στο z3 compact.
ziaba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Όπως αναφέρομαι στον τίτλο να είναι μέχρι 350€. Θέλω να μου προτείνεται κάποιο κινητό από Skroutz με τους εξής όρους: -> Αρχικά να τονίσω ότι ΔΕΝ θέλω κινητό το οποίο να είναι μεγαλύτερο απο 5". -> Μόνο android. -> Ram τουλάχιστον 2gb. -> Καλή αυτονομία όσον αφορά την μπαταρία (λίγο αοριστό είναι το ξέρω, πιο συγκεκριμένα η χρήση που κάνω είναι wi-fi,facebook,gps...) -> 4G εννοείται. -> Κάμερα πίσω τουλάχιστον 8mp, flash, και κάμερα εμπρός κατά προτίμηση 5mp αλλά και λιγότερο να είναι δεν κολλάω έκει, κολλάω στο να μην έχει. -> Και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό, πήραμε με ένα φίλο μου το ίδιο κινητό samsung s4 mini αλλά και οι δυο απογοητευμένοι όσο δεν πάει από τον ήχο του (κατ' άλλα εγώ το κινητό το γούσταρω πολύ και δεν έτυχε να μου κολλήσει κάπου, έχει καλή θα έλεγα αυτονομία και το σημαντικότερο για μένα μιλάμε πάντα 4"). Οπότε θέλω να έχει ποιοτικό και δυνατό ηχείο. (Ε να έχεις πάνω απ' όλα τηλέφωνο και να μην το ακούς; Αν είναι δυνατόν δηλαδή...) Κατά προτίμηση φίλοι και φίλες θα ήθελα να έχω τις γνώμες από αυτούς που φέρουν την τάδε συσκευή που μου προτείνουν, γιατί τα χαρακτηριστηκά όλοι μπορούν να τα διαβάσουν αλλά αυτοί που κατέχουν την συσκευή θα έχουν μια καλύτερη εικόνα. Θα δώσω ιδιαίτερη σημασία σε αυτά με όσο το δυνατόν μικρότερη οθόνη. Ευχαριστώ!!! και γω το ιδιο με σενα ημουν και κατεληξα σε htc one mini 2 (βαρεθηκα τα μεγαλα ειχα z ultra, lg g3, mx4, huawei g7,) απο ηχο ειδικα με ακουστικα σου πεφτουν τα αφτια, καμερα τα σπαει, για desigen και κατασκευη δεν το συζητω ειναι κορυφη... βεβαια εχει ενα giga ram αλλα δεν το χω καταλαβει ειναι απροβληματιστο λογω του sense.... μπαταρια πολυ καλη μου βγαζει 3 μερες με 4 ωρες οθονης ή 2 μερες με 5.5 ωρες οθονης στο αυτοματο σε αναμονη δεν πεφτει με τιποτα 2
mahone1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ειναι υπερβολη μεχρι 4,5 και 5+ να παρεις πιστευω σε 1 μηνα θα το εχεις συνηθίσει τωρα σε αυτο το μεγεθος που ζητας δεν εχει κατι καλο και θα το μετανιώσεις αργοτερα...
enigma84 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι να είσαι τόσο αυστηρός στις διαστάσεις τότε Ζ3c. Σε υπερκαλύπτει σε όλα εκτός του ηχείου που λόγω ίσως και της αδιαβροχοποίησης δεν είναι τόσο δυνατό όσο σε άλλες συσκευές. Από την άλλη εγώ πριν πάω στο s2 σκεφτόμουν να έπαιρνα το ray τότε που ήταν μαζεμένο. Μια χαρά συνήθισα το τεράστιο τότε s2 και τώρα είμαι με nexus 5. Κοινώς μέχρι ένα όριο, όλα συνηθίζονται....
kamikazi18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 και γω το ιδιο με σενα ημουν και κατεληξα σε htc one mini 2 (βαρεθηκα τα μεγαλα ειχα z ultra, lg g3, mx4, huawei g7,) απο ηχο ειδικα με ακουστικα σου πεφτουν τα αφτια, καμερα τα σπαει, για desigen και κατασκευη δεν το συζητω ειναι κορυφη... βεβαια εχει ενα giga ram αλλα δεν το χω καταλαβει ειναι απροβληματιστο λογω του sense.... μπαταρια πολυ καλη μου βγαζει 3 μερες με 4 ωρες οθονης ή 2 μερες με 5.5 ωρες οθονης στο αυτοματο σε αναμονη δεν πεφτει με τιποτα όντως καλό φαινεται αλλά δεν ξέρω 1 ram λίγο μου φαίνεται. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας μάλλον θα πρέπει να σκεφτώ σοβάρα να πάρω κινητό με 5"+. Ίσως κάποιο από αυτά που μου προτείνει ο saruman123. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα