MySql Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, άλλαξα κινητό και αυξήθηκε πολύ το πρόβλημα με τα παράσιτα από τα ηχεία του υπολογιστή. Όταν το κινητό είναι σε απόσταση ενός μέτρου από τα ηχεία του υπολογιστή πολλές φορές ακούγετε ο κλασσικός ήχος (psss) παράσιτων στα ηχεία μακρόσυρτος και ενοχλητικός. Προφανώς δεν μπορώ να δουλέψω στον υπολογιστή έχοντας το κινητό δύο μέτρα μακριά. Έχει καμιά ιδέα κάποιος;
Silverage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δύο λύσεις υπάρχουν. Ή αλλάζεις κινητό ή ηχεία. 1
cabdik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ηχεια μαγνητικα θωρακισμενα.....!!! κανε μια δοκιμη και τυλιξε το κινητο με αλουμινοχαρτο, να δεις αν μειωνεται ή εξαφανιζεται το προβλημα... κι ετσι για την λεπτομερεια, ποιο κινητο εχεις και ποια ηχεια?
MySql Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δύο λύσεις υπάρχουν. Ή αλλάζεις κινητό ή ηχεία. Ty ηχεια μαγνητικα θωρακισμενα.....!!! κανε μια δοκιμη και τυλιξε το κινητο με αλουμινοχαρτο, να δεις αν μειωνεται ή εξαφανιζεται το προβλημα... κι ετσι για την λεπτομερεια, ποιο κινητο εχεις και ποια ηχεια? iPhone 5s και τα ηχεία κάτι logitech 2:1 παλιά. Απλά άνοιξα τ θέμα μήπως υπάρχει καμία πατέντα που να ελαττώνει το πρόβλημα...
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ηχεια μαγνητικα θωρακισμενα.....!!! κανε μια δοκιμη και τυλιξε το κινητο με αλουμινοχαρτο, να δεις αν μειωνεται ή εξαφανιζεται το προβλημα... κι ετσι για την λεπτομερεια, ποιο κινητο εχεις και ποια ηχεια? Cadbik χωρίς παρεξήγηση αλλά καμία σχέση ή μαγνητική θωράκιση με τις παρεμβολές από κινητό! Ή μαγνητική θωράκιση είναι για να μην επηρεάζουν οι μαγνήτες των ηχείων συσκευές που είναι κοντά στα ηχεία. Ήταν αναγκαία κυρίως παλαιότερα που ή οθόνες καθοδικού σωλήνα μαγνητιζονταν για πλακα από μη θωρακισμένα ηχεία και γίνονταν μωβ από το κακό τους. @ TS Να φανταστώ το σήμα κινητής τηλεφωνία δεν είναι και πολυ καλό στην περιοχή σου εεεε? 2
MySql Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Cadbik χωρίς παρεξήγηση αλλά καμία σχέση ή μαγνητική θωράκιση με τις παρεμβολές από κινητό! Ή μαγνητική θωράκιση είναι για να μην επηρεάζουν οι μαγνήτες των ηχείων συσκευές που είναι κοντά στα ηχεία. Ήταν αναγκαία κυρίως παλαιότερα που ή οθόνες καθοδικού σωλήνα μαγνητιζονταν για πλακα από μη θωρακισμένα ηχεία και γίνονταν μωβ από το κακό τους. @ TS Να φανταστώ το σήμα κινητής τηλεφωνία δεν είναι και πολυ καλό στην περιοχή σου εεεε? Ναι, ισχύει όταν είμαι σπίτι το κινητό είναι μόνιμα 2g για να έχω αξιοπρεπές σήμα.
WalkerSW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Και μολις ανακαλυψες το προβλημα σου... Συνηθως τα κινητα κανουν παρεμβολες στα ηχεια οταν δεχονται η στελνουν κληση/μήνυμα κοινως οταν η κεραια τους εκπεμπει στο φουλ.... Δυστυχώς σε περιοχες με χαμηλό σήμα η κεραια αναγκαζεται να εκπέμπει φουλ καθε τρεις και λίγο μπας και πιασει το ελαχιστο σήμα... και τσουπ να τα παρασιτα.... Εχω ακριβώς το ιδιο προβλημα στην περιοχή μου!
MySql Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Και μολις ανακαλυψες το προβλημα σου... Συνηθως τα κινητα κανουν παρεμβολες στα ηχεια οταν δεχονται η στελνουν κληση/μήνυμα κοινως οταν η κεραια τους εκπεμπει στο φουλ.... Δυστυχώς σε περιοχες με χαμηλό σήμα η κεραια αναγκαζεται να εκπέμπει φουλ καθε τρεις και λίγο μπας και πιασει το ελαχιστο σήμα... και τσουπ να τα παρασιτα.... Εχω ακριβώς το ιδιο προβλημα στην περιοχή μου! H γείωση που διάβασα σε παρόμοιο θέμα σε άλλο forum σαν λύση, χωρίς όμως να επεξηγούν τι είναι... γνωρίζεις αν είναι μια εύκολη διαδικασία για εμάς;
WalkerSW Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχει καμία δουλειά ή γείωση με τα παράσιτα από το κινητό! Μόνο ή αγορά πολύ καλύτερων ηχείων ίσως έχει αποτέλεσμα αλλά και πάλι όχι σίγουρα. 1
MySql Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχει καμία δουλειά ή γείωση με τα παράσιτα από το κινητό! Μόνο ή αγορά πολύ καλύτερων ηχείων ίσως έχει αποτέλεσμα αλλά και πάλι όχι σίγουρα. To έβαλα σήμερα σε 2g λειτουργία και φαίνεται να έχει διαφορά. Στο προτείνω και για εσένα.... 1
faklan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα ο πομπός του κινητού παρεμβάλει το σήμα εισόδου του ενισχυτή των ηχείων... οπότε θεωρητικά αν θωρακίσει κάποιος το καλώδιο (που πάει από το pc στα ηχεία) και τον ενισχυτή λύνει το πρόβλημα, αλλά πολύ η φασαρία και ίσως όχι 100% αποτέλεσμα όταν είναι πολύ κοντά το κινητό ... Άπλα λίγο μακριά το κινητό από τα ηχεία και όλα καλά 1
MySql Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα ο πομπός του κινητού παρεμβάλει το σήμα εισόδου του ενισχυτή των ηχείων... οπότε θεωρητικά αν θωρακίσει κάποιος το καλώδιο (που πάει από το pc στα ηχεία) και τον ενισχυτή λύνει το πρόβλημα, αλλά πολύ η φασαρία και ίσως όχι 100% αποτέλεσμα όταν είναι πολύ κοντά το κινητό ... Άπλα λίγο μακριά το κινητό από τα ηχεία και όλα καλά Με πιο τρόπο το θωρακίζουμε φίλε μου;
faklan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Με πιο τρόπο το θωρακίζουμε φίλε μου; Με μέταλλο γειωμενο στον ενισχυτή... 1
MySql Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Με πιο τρόπο το θωρακίζουμε φίλε μου; Με μέταλλο γειωμενο στον ενισχυτή... Συγνώμη για το αφελές της ερώτησης αλλά είμαι άσχετος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα