Althael Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας,'Επεσε το ματι μου σημερα σε http://www.everbuying.net/product1128209.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasaleαυτη την προσφορά. Πιστεύετε οτι αξίζει τα λεφτά του? Η θα ηταν καλύτερα να περιμένω το Xiaomi Redmi 3 που βγαινει μεσα στις επόμενες μερες? το εν λογω κατάστημα το γνωρίζει καποιος ( αξιοπιστια κλπ)Είμαι σε αναζήτηση καινούριας συσκευής και θελω να κινηθώ καπου αναμεσα στα 150-230Ε. Δεν εχω αγοράσει ποτε ξανα από κινα αλλα είμαι ανοιχτος στο ενδεχόμενο. Ψαχνω κατι σε android με σιγουρα 2GB Ram και καλό σχετικα επεξεργαστη ωστε να μην κολλαει. Η κάμερα να είναι αξιόλογη δεν ζηταω κατι τρομερο. Εχετε κατι να μου προτείνετε τοσο απ εξω οσο και απο την εγχωρια αγορα? και αν μπορείτε να μου αξιολογησετε τα κινητα που ανέφερε πριν.Ευχαριστω
k33L Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Γιατι σε 2-3 μερες?? Υπαρχει ηδη αμα προλαβεις minideal eu warehouse το εχουμ στοκ και θα το εζεις λγκα μεχρι παρασκαευη αμα βιασ!!τεις
Donalhioy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 απο κινα μερια κοιτα σε xiaomi note 3.... το 2/16gb εχει 156 ευρο, το 3/32 καπου στα 190 meizu mx4 pro 3/16gb 180 τιμες vickmall απο ελλαδα σε αυτα τα χρηματα εχω ακουσει κακα λογια λιγο πολυ για ολα... ισως να τσιμπουσα ενα 735 lumia
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, 'Επεσε το ματι μου σημερα σε http://www.everbuying.net/product1128209.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasaleαυτη την προσφορά. Πιστεύετε οτι αξίζει τα λεφτά του? Η θα ηταν καλύτερα να περιμένω το Xiaomi Redmi 3 που βγαινει μεσα στις επόμενες μερες? το εν λογω κατάστημα το γνωρίζει καποιος ( αξιοπιστια κλπ) Είμαι σε αναζήτηση καινούριας συσκευής και θελω να κινηθώ καπου αναμεσα στα 150-230Ε. Δεν εχω αγοράσει ποτε ξανα από κινα αλλα είμαι ανοιχτος στο ενδεχόμενο. Ψαχνω κατι σε android με σιγουρα 2GB Ram και καλό σχετικα επεξεργαστη ωστε να μην κολλαει. Η κάμερα να είναι αξιόλογη δεν ζηταω κατι τρομερο. Εχετε κατι να μου προτείνετε τοσο απ εξω οσο και απο την εγχωρια αγορα? και αν μπορείτε να μου αξιολογησετε τα κινητα που ανέφερε πριν. Ευχαριστω Διαβασε για το Lenovo K80M εδω: http://www.doctorandroid.gr/2016/01/lenovo-k80m.html?m=0Και για το Xiaomi redmi 3 εδω: http://www.doctorandroid.gr/2016/01/xiaomi-redmi-3.html?m=0 Και μια λιστα με κινητα εδω: 1. http://www.insomnia.gr/topic/595856-%CF%84%CE%B1-91-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-android-%CF%84%CE%BF%CF%85-2015-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-250-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-insomnia-%CE%B1%CF%80%CE%BF/?do=findComment&comment=54560300 2. http://www.insomnia.gr/topic/595732-%CF%84%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CF%89%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B1-android-smartphones2015/ 1
BACK12345 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 απο ελλαδα σε αυτα τα χρηματα εχω ακουσει κακα λογια λιγο πολυ για ολα... ισως να τσιμπουσα ενα 735 lumia Δλδ δεν εχεις ακουσει κατι καλο για κανενα κιντηο απο ελλαδα; Υπαρχουν αρκετα καλα τηλεφωνα, αν και οχι τοσο καλα οσο τα κινεζικα
pirotouvlo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτό το budget απο ελλαδα για να μην εχω θεμα με εγγυησεις κτλπ θα πήγαινα. 1) Meizu M2 Note 2) Vodafone Smart Ultra 6 3) Huawei P8 Lite 4) Samsung J5 5) Samsung A5 λίγο πιο πανω απο τα 230 6) Lumia 640 xl (windows) Τα παραπάνω που σου έγραψα είναι μια χαρά δεν κολλανε το θέμα είναι τι προτιμας απο εμφάνιση, μέγεθος οθόνης κτλπ.
ziaba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, 'Επεσε το ματι μου σημερα σε http://www.everbuying.net/product1128209.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasaleαυτη την προσφορά. Πιστεύετε οτι αξίζει τα λεφτά του? Η θα ηταν καλύτερα να περιμένω το Xiaomi Redmi 3 που βγαινει μεσα στις επόμενες μερες? το εν λογω κατάστημα το γνωρίζει καποιος ( αξιοπιστια κλπ) Είμαι σε αναζήτηση καινούριας συσκευής και θελω να κινηθώ καπου αναμεσα στα 150-230Ε. Δεν εχω αγοράσει ποτε ξανα από κινα αλλα είμαι ανοιχτος στο ενδεχόμενο. Ψαχνω κατι σε android με σιγουρα 2GB Ram και καλό σχετικα επεξεργαστη ωστε να μην κολλαει. Η κάμερα να είναι αξιόλογη δεν ζηταω κατι τρομερο. Εχετε κατι να μου προτείνετε τοσο απ εξω οσο και απο την εγχωρια αγορα? και αν μπορείτε να μου αξιολογησετε τα κινητα που ανέφερε πριν. Ευχαριστω το λενοβο στο λινκ σου δεν εχει 800αρα μπαντα προταση απο μενα http://www.skroutz.gr/s/5808310/Huawei-Ascend-G7-16GB.html εχει καλες καμερες και ειναι τερμα ποιοτικη συσκευη θα παρει λενε και android 6.0
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 το λενοβο στο λινκ σου δεν εχει 800αρα μπαντα προταση απο μενα http://www.skroutz.gr/s/5808310/Huawei-Ascend-G7-16GB.html εχει καλες καμερες και ειναι τερμα ποιοτικη συσκευη θα παρει λενε και android 6.0 Του 2014 κινητο!!!!!
ziaba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέσα στο 15 κυκλοφόρησε άσε ποτέ την παρουσίασαν + αν το δεις από κοντά θα πάθεις πλάκα full αλουμίνιο λεπτό πολύ ποιοτική ούτε ένα ψεγάδι η συσκευή αξίζει τα Λ7 της την είχα και την έδωσα λόγω μέγεθος ήθελα πιο μαζεμένο
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω παντος θα σου ελεγα να παρεις απο Κινα το Xiaomi redmi note 3(32GB)αφου θες μεχρι 230€.
k33L Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέσα στο 15 κυκλοφόρησε άσε ποτέ την παρουσίασαν + αν το δεις από κοντά θα πάθεις πλάκα full αλουμίνιο λεπτό πολύ ποιοτική ούτε ένα ψεγάδι η συσκευή αξίζει τα Λ7 της την είχα και την έδωσα λόγω μέγεθος ήθελα πιο μαζεμένο sd 410 hd screen με χαλια καμερες απο οτι λενε στα 230 ευρο επειδη ειναι μεταλικο!? Πλακα κανοθμε ετσι?? Μαζι με το σκιν τις "Χαβαις" θα τρεχει ρολοι..... Παρε xiaomi note 3 ρε ανθρωπε να ησυχασεις καλα σου λενε ολοι! Οτι πιο vfm κυκλοφορει
ziaba Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 sd 410 hd screen με χαλια καμερες απο οτι λενε στα 230 ευρο επειδη ειναι μεταλικο!? Πλακα κανοθμε ετσι?? Μαζι με το σκιν τις "Χαβαις" θα τρεχει ρολοι..... Παρε xiaomi note 3 ρε ανθρωπε να ησυχασεις καλα σου λενε ολοι! Οτι πιο vfm κυκλοφορει πλακα με κανεις εχει ιδιο σενσορα με το 1+1 και ειναι εξερετικες για την κατηγορια του!!! εννοειται οτι ειναι πιο καλο το note 3 στα χαρακτιριστικα και τιμη αλλα δεν εχει την 800αρα μπαντα και δεν εχει εγγυηση-service εδω
k33L Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 πλακα με κανεις εχει ιδιο σενσορα με το 1+1 και ειναι εξερετικες για την κατηγορια του!!! εννοειται οτι ειναι πιο καλο το note 3 στα χαρακτιριστικα και τιμη αλλα δεν εχει την 800αρα μπαντα και δεν εχει εγγυηση-service εδω Kαι το moto g με το Nexus 6 αλλα τα samples ειναι μερα με νυχτα! Οτι διαβασα στα reviews λεω και λενε καμερες και οι 2 απογοητευτικες! Αλλα περα απο τις καμερες(που δν ειναι μονο ο sensoras αλλα και τα optics και το software) , εχει ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟ chipset ,μετρια οθονη και το support της "Χαβαις απογοητευτικο ακοαμ 4.4.2 τρεχει! Η 800 αρα ευτυχως μονο wind την εχει(ασχετα που με το Μ2 note που ειχα επιανα και με f2g 4G θεσσαλονικη) αλλα και παλι 10000000 φορες οχι 4G και καλο κινητο παρα ενα μετριο! Και αμα ξεκολησουμε απο το "4G" "3G" στην Ελλαδα (τουλαχιστον θεσσαλονικη) με 4G πιανω 13mpps κατω ενω 3G 9mpps κατω! Ναι εχει διαφορα αλλα τι κανεις δλδ στο κινητο που θελεις ΤΟΣΟ ταχυτητα?! Που θα σερφαρεις στο ιντερνετ? Με 4mpps παιζω ανετα games χωρις lag η delay στην συνδεση στο σπιτι και χριεαζεσαι 13+ στο κινητο? Ναι καλο ειναι να υπαρχει αλλα δν ειναι και σοβαρος παραγωντας επιλογης κινητου αυτος (τουλαχιστον σε αυτο το comparition) αμα ηταν 2 ισαξια κινητα τοτε ναι ας πηγαινε αυτο που του παρειχε παραπανω!
Donalhioy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Ναι εχει διαφορα αλλα τι κανεις δλδ στο κινητο που θελεις ΤΟΣΟ ταχυτητα?! Που θα σερφαρεις στο ιντερνετ? Με 4mpps παιζω ανετα games χωρις lag η delay στην συνδεση στο σπιτι και χριεαζεσαι 13+ στο κινητο? ξερεις ποσο κοστιζει το ιντερνετ στο κινητο? εκτος αν περιμενεις να πιασεις 4g απο wifi... εννοειτε οτι θελω οχι μονο 13+ αλλα 113+
k33L Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ξερεις ποσο κοστιζει το ιντερνετ στο κινητο? εκτος αν περιμενεις να πιασεις 4g απο wifi... εννοειτε οτι θελω οχι μονο 13+ αλλα 113+ Nα πιασεις 4G απο wifi?! Δεν καταλαβα τι εννοεις Και ωραια και 113+ να εχεις σε ιδια ταχυτητα θα σου ανοιγει σελιδες φβ ιντερνετ βιντεο! Εκει που θα εποφεληθεις ειναι στο κατεβασμα που πες μου ενα ατομο που κατεβαζει ταινιες/τραγουδια απο ιντερνετ κινητης και οχι wifi! Kαι ξερω ποσο κοστιζει αλλα ευτυχως για μενα εχω 1.2gb των μηνα απλα βαζοντας μια 10αρα καρτα αναναιωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα