Προς το περιεχόμενο

προβλημα συνδεσης

μαραγινιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σας και καλη χρονια να εχουμε..θελω την βοηθεια σας γιατι δεν γνωριζω και πολλα..εχω ενα παλιο home cinema 5,1 που παιζει μονο dvd,καινουργια σχετικα τηλεοραση και play station..οταν βαζω dvd στο hc εχω ηχο απο ολα τα ηχεια.οταν βαζω blue ray στο ps εχω ηχο μονο απο μπροστα.εχω συνδεση ασπρο κοκκινο aux in απο το hc με καρφακι (στα ακουστικα)στην τηλεοραση.υπαρχει περιπτωση να υπαρχει συνδεση κ να ακουω απο ολα τα ηχεια οταν βαζω blue ray?το dvd εχει μονο aux in(κοκκινο ασπρο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μόνη λύση για να αναβαθμίσεις στέρεο σήμα σε 5.1, είναι αν το home cinema που έχεις έχει ρύθμιση Dolby Prologic, ή κάποιου τέτοιου είδους επεξεργασία. Σημείωσε εδώ ότι δεν θα είναι απόλυτα "σωστό" το 5.1 σου και πάλι. Το 5.1 περνά κανονικά είτε κωδικοποιημένο ψηφιακά (DTS ή Dolby Digital συνήθως), ή με 3 αναλογικά στερεοφωνικά κανάλια (βλέπε 5.1 σε PC)

Η μόνη λύση για να αναβαθμίσεις στέρεο σήμα σε 5.1, είναι αν το home cinema που έχεις έχει ρύθμιση Dolby Prologic, ή κάποιου τέτοιου είδους επεξεργασία. Σημείωσε εδώ ότι δεν θα είναι απόλυτα "σωστό" το 5.1 σου και πάλι. Το 5.1 περνά κανονικά είτε κωδικοποιημένο ψηφιακά (DTS ή Dolby Digital συνήθως), ή με 3 αναλογικά στερεοφωνικά κανάλια (βλέπε 5.1 σε PC)

δεν βρηκα τετοια ρυθμιση,,ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...