Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας είναι ο κινητήρας στα 1300, ο 1NR-FE που βγάζει 101 άλογα.

Μετά είναι ο 1.4 με τα 97 άλογα, ο 1600 με τα 124 αρχικά και 132 αργότερα και ο diesel.

Δεν υπάρχει δηλαδή 1300 και 1330, υπάρχει μόνο 1330 με πρόβλημα κατανάλωσης, το οποίο αν έχει επισκευαστεί απ' την Toyota καλώς, αν όχι προσωπικά δε θα ασχολούμουν καν.

Και το παράδοξο είναι ότι στις αγγελίες δεν παίρνουν χαμπάρι οι ιδιοκτήτες των προβληματικών μοντέλων, τα πουλάνε σε τσιμπημένες τιμές.

• Like 2
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, phanispal είπε

Μετά είναι ο 1.4 με τα 97 άλογα, ο 1600 με τα 124 αρχικά και 132 αργότερα και ο diesel.

Δεν υπάρχει δηλαδή 1300 και 1330, υπάρχει μόνο 1330 με πρόβλημα κατανάλωσης, το οποίο αν έχει επισκευαστεί απ' την Toyota καλώς, αν όχι προσωπικά δε θα ασχολούμουν καν.

Και το παράδοξο είναι ότι στις αγγελίες δεν παίρνουν χαμπάρι οι ιδιοκτήτες των προβληματικών μοντέλων, τα πουλάνε σε τσιμπημένες τιμές.

Γεγονός, όντως στο car.gr δεν βλέπω να αναφέρουν πουθενά το πρόβλημα στα 1300άρια. Οκ, θέλεις να πουλήσεις,αλλά είναι λίγο ανέντιμο να αποκρύπτουν τέτοιο σοβαρό πρόβλημα.

Δημοσ.

δεν ειναι ασχημο αυτοκινητο, εχει αρκετους χωρους και ουδετερη συμπεριφορα

Εχει σχετικα χαμηλα κοστη συντηρησης πχ διαστασεις ελαστικων σε νουμερα που φευγουν, οποτε με 250 ευρω παιζεις σε επωνυμα

οι  97hp ειναι οριακα για το αμαξωμα, γενικα ειναι βαρυ σαν σκαφος, για αυτο και δεν θα δεις καταναλωση κατω απο 8,5-9

μια χαρα ειναι και για ταξιδια, εχω παει μεχρι Ισπανια οδικως, σε χιονια, σε βροχες, σε χαλαζι, δεν με προβληματισε πουθενα

Να προτιμησεις το 6αρι κιβωτιο, το 5αρι δεν ειναι τοσο κακο αλλα του λειπει η 6η, πανω απο τα 120 μουγκριζει ασχημα

αν επρεπε να το περιγραφω με μια λεξη θα το ελεγα το default αυτοκινητο

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tutuyo είπε

δεν ειναι ασχημο αυτοκινητο, εχει αρκετους χωρους και ουδετερη συμπεριφορα

Εχει σχετικα χαμηλα κοστη συντηρησης πχ διαστασεις ελαστικων σε νουμερα που φευγουν, οποτε με 250 ευρω παιζεις σε επωνυμα

οι  97hp ειναι οριακα για το αμαξωμα, γενικα ειναι βαρυ σαν σκαφος, για αυτο και δεν θα δεις καταναλωση κατω απο 8,5-9

μια χαρα ειναι και για ταξιδια, εχω παει μεχρι Ισπανια οδικως, σε χιονια, σε βροχες, σε χαλαζι, δεν με προβληματισε πουθενα

Να προτιμησεις το 6αρι κιβωτιο, το 5αρι δεν ειναι τοσο κακο αλλα του λειπει η 6η, πανω απο τα 120 μουγκριζει ασχημα

αν επρεπε να το περιγραφω με μια λεξη θα το ελεγα το default αυτοκινητο

Μια χαρά τότε, μου κάνει! :D Ακριβώς όπως το περιέγραψες, ένα τέτοιο αυτοκίνητο θέλω. Να με πηγαίνει από το σημείο Α στο σημείο Β απροβληματιστα, χωρίς να ζητάει πολλά. Από επιδόσεις, μου είναι πραγματικά αδιάφορο. Να σκεφτείς τώρα έχω ένα Swift του '99 με 187.000 χλμ και αν δεν άρχιζε να ζητάει, ίσως να μην το άλλαζα ακόμα (έκαψε φλάντζα το καλοκαίρι, €500, έχει κάτι θέματα με ακρόμπαρα και μπιλιοφόρους €200, πλέον δλδ θέλει κανένα 700άρι το χρόνο ίσα για να πηγαίνει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/4/2021 στις 3:04 ΜΜ, phanispal είπε

Τι τους νοιάζει...ψάχνουν κανά χαϊβάνι να του το πλασάρουν, σιγά μην του πουν οτι έχει και προβλήματα!

Αν πέσουν τώρα σε κανένα που θα θέλει να το ψάξει λογικά θα κόψουν λάσπη ή θα αρχίσουν τα "εμένα δεν μου έκαιγε σταγόνα λάδι και είναι πολύ καλοσυντηρημένο και όχι σαν κάτι χάρχαλα που ακούς δεξιά και αριστερά" και όποιον πιάσουν!

ΥΓ. Και επειδή τυχαίνει να έψαχνα Yaris ένα φεγγάρι με αυτό το μοτέρ, η Toyota ποτέ δεν το κάλυψε στην εγγύηση, απλά είχε βγάλει ένα κιτ ανακατασκευής με 2500 για όποιον ήθελε. Τώρα αν το πήρε κανείς...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, νομίζω ότι πολλοί κάτοχοι του 1.33 απλά δεν έχουν πάρει καν χαμπάρι τι παίζει.

4 ώρες πριν, tutuyo είπε

οι  97hp ειναι οριακα για το αμαξωμα

Πάντως διάβασα σε reviews ότι και οι 124/132 του 1.6 δε φαίνονται για κανένα λόγο τόσοι, αλλά για αρκετά λιγότεροι. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το σαζμάν, το βάρος ή τον ίδιο τον κινητήρα.

Γενικά είναι όπως τα είπες, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που δεν αριστεύει σε κανέναν τομέα, απλά κάνει τη δουλειά του ζητώντας ελάχιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...