Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Auris 1.3 βενζινη με μετατροπη σε αεριο εχει η κοπελα μου κι εχω να πω τα εξης.

Εξωφρενικη οικονομια. Ειδικά με το αέριο, ξεχνάς που ειναι το πρατήριο. Απο γκάζια εγώ να πω ότι δεν έχει τιποτα. Κουνιέται, αλλά δεν. Πολυ κοντο σασμάν, 6η και 2000 στροφες σου δινουν 80αρα. Ανετα καθισματα, ομορφο καντραν αλλα η κονσολα κακια πλαστικουρα και τσουκου-τσουκου-κρουκου-κρουκου. Σπασμενες ποτηροθηκες από το τίποτα και γενικα, μεσα υποφερει. Τίμιο αμαξάκι γενικά αν και δε μπορω να το συγκρινω με αλλα της κατηγοριας γιατι δεν εχω οδηγησει και πολλα. Λαικ στο φιεστα που αναφερθηκε παραπανω, το αμαξι ειναι αστερι. 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Auris 1.3 βενζινη με μετατροπη σε αεριο εχει η κοπελα μου κι εχω να πω τα εξης.

Εξωφρενικη οικονομια. Ειδικά με το αέριο, ξεχνάς που ειναι το πρατήριο. Απο γκάζια εγώ να πω ότι δεν έχει τιποτα. Κουνιέται, αλλά δεν. Πολυ κοντο σασμάν, 6η και 2000 στροφες σου δινουν 80αρα. Ανετα καθισματα, ομορφο καντραν αλλα η κονσολα κακια πλαστικουρα και τσουκου-τσουκου-κρουκου-κρουκου. Σπασμενες ποτηροθηκες από το τίποτα και γενικα, μεσα υποφερει. Τίμιο αμαξάκι γενικά αν και δε μπορω να το συγκρινω με αλλα της κατηγοριας γιατι δεν εχω οδηγησει και πολλα. Λαικ στο φιεστα που αναφερθηκε παραπανω, το αμαξι ειναι αστερι. 

μηπως μπορεις να μαθεις κοστος συντηρησης τελη,ασφαλεια?ποιο μοντελο εχει?

Δημοσ.

Από ότι βλέπω βγάζει κάτι πάνω από 36χλμ/ώρα στις 1000 στροφές με 6η.

Οπότε υπολογίζεις ανάλογα με τις ταχύτητες που κάνεις ταξίδι συνήθως πόσες στροφές θα έχεις.

Δημοσ.

Στα 140 κουράζει. Για 100-110χλμ το αμαξι ειναι μια χαρα! Δεν δυσκολευεται να τα πιασει, ρεπριζ δεν εχει. 

για το 1300 μιλαμε ετσι?δηλαδη κανα 160 δεν παει?

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/1/2016 στις 4:43 ΜΜ, cococrops είπε

δεν εχει τουρμπο πως να κατσεις ανετα!μικρο σχετικα αμαξι κιολας

Τελικά το πήρες το Auris φίλε; Αν ναι, είσαι ευχαριστημένος; Είδα ότι είναι παλιό το ποστ, αλλά επειδή κι εγώ είμαι στο να πάρω το συγκεκριμένο αμάξι,ήθελα μια γνώμη.

Δημοσ.

Με ποιο κινητήρα κοιτάς;

Το 1.33 φοράει τον 1NR-FE που έχει γνωστό πρόβλημα με κατανάλωση λαδιού και (νομίζω) αν ήσουν μέσα στην εγγύηση στο επισκεύαζε δωρεάν η Toyota.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, phanispal είπε

Με ποιο κινητήρα κοιτάς;

Το 1.33 φοράει τον 1NR-FE που έχει γνωστό πρόβλημα με κατανάλωση λαδιού και (νομίζω) αν ήσουν μέσα στην εγγύηση στο επισκεύαζε δωρεάν η Toyota.

Ένας μαντράς μου εξήγησε ότι το 1300άρι με τα 100 άλογα δεν το έχει αυτό το πρόβλημα με τα λάδια. Νομίζω είπε πως οι υπόλοιπες εκδόσεις 1.3 το αντιμετωπίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...