cococrops Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα θα ηθελα τις γνωμες για το τοyota auris ευχαριστω
michalisv Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σε ποια εκδοση;βενζινη ή diesel; και για τι χρηση το θες;
cococrops Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 βενζινη και το 1.3 και το 1.6 με ενδιαφερει οχι το ασχημο το καινουργιο!και για πολη και για ταξιδι
gia_nnis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 βενζινη και το 1.3 και το 1.6 με ενδιαφερει οχι το ασχημο το καινουργιο!και για πολη και για ταξιδιεχω οδηγησει το 1.3 και παει καλα σε σχεση με το βαρος του.. εχει κοντο σασμαν. Το αμαξι αυτο λογω βαρους το παιρνεις 1.6
kage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 made in turkey ? απο το vin θα το βρεις αυτο κατι θορυβους απο χαλαρωματα βιδες-πλαστικα θα τα ακους...
michalisv Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εχω την εντυπωση οτι το καινουριο δεν φτιαχνεται Τουρκια.Στα θετικα του ειναι η αξιοπιστια και η εγγυηση,τωρα αππ εμφανιση εμενα και το facelift προσωπικα δεν μου αρεσει πολυ.Οι τιμες σε τι επιπεδα κυμαινονται γιατι τα toyota εχω την εντυπωση ειναι λιγο πιο ακριβα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.Δες επισης και το nissan pulsar το οποιο προσωπικα μ`αρεσει αρκετα καθως ισως και το νεο ford focus.
cococrops Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 μεταχειρισμενο θελω οχι καινουργιο!θελω να μαθω ως προς αξιοπιστια,αν τα σερβις ειναι ακριβα αν ειναι δυνατο καθως δεν εχει τουρμπο και τι καταναλωση εχει εντος πολη(καιει πολυ?)
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εχω οδηγησει το 1.3 κ μου αρεσε το γκαζακι του αλλα σιγουρα θα επερνα το 1.6 Απο πατημα κλασσικο τογιοτα οπως κ το κορολα του πατερα μ,ανετο στο ταξιδι,δεν ακους θορυβους κ δεν ειναι για στροφες(φανταζομαι δεν σε ενδιαφερει).Απο αξιοπιστια δεν ξερω αλλα αν ειναι σαν το κορολα τοτε προχωρα αφοβα.. Τι λεφτα διαθετεις κ ποια αλλα μοντελα κοιταζεις ;;
cococrops Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 κοιταω το auris μεχρι το μοντελο του 12 prin βγει δηλαδη το ασχημο!!τα λεφτα που διαθετω ειναι γυρω στα 10000 σε μεταχειρισμενο και κοιταω και γενικα και αλλα στο ιδιο μεγεθος πχ golf!απλα μου αρεσει το auris και θα ηθελα να μαθω για αυτο
gia_nnis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 κοιταω το auris μεχρι το μοντελο του 12 prin βγει δηλαδη το ασχημο!!τα λεφτα που διαθετω ειναι γυρω στα 10000 σε μεταχειρισμενο και κοιταω και γενικα και αλλα στο ιδιο μεγεθος πχ golf!απλα μου αρεσει το auris και θα ηθελα να μαθω για αυτομπογος ειναι.. γιατι δεν κοιταζεις για i20? Το καινουργιο ειναι πολυ καλο..
cococrops Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 μπογος ειναι.. γιατι δεν κοιταζεις για i20? Το καινουργιο ειναι πολυ καλο.. ειναι πολυ μικρο και δεν εχω την δυνατοτητα για καινουργιο
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πως παει το ψαξιμο;;Κατεληξες καπου;;Ειδες τιποτα αλλο;;
cococrops Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πως παει το ψαξιμο;;Κατεληξες καπου;;Ειδες τιποτα αλλο;; κοιταω διαφορα στο internet εχω δει και golfακια και auris αλλα ειναι δυσκολη αποφαση!εμενα αυτο που με καιει πιο πολυ ειναι το κοστος συντηρησης και καυσης
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πετρελαιο κοιτας η μονο οικονομικο βενζινης;; Tα focus/fiesta 1000cc ecoboost με τα 100/125 αλογα τα εχεις δει; Ισως βρεις στην τιμη που ψαχνεις με λιγο παζαρι Ριξε μια ματια αν θελεις..
cococrops Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πετρελαιο κοιτας η μονο οικονομικο βενζινης;; Tα focus/fiesta 1000cc ecoboost με τα 100/125 αλογα τα εχεις δει; Ισως βρεις στην τιμη που ψαχνεις με λιγο παζαρι Ριξε μια ματια αν θελεις.. δεν ψαχνω απο ιδιωτη γιατι θελω γραμματεια!!δεν τα θελω τα ford κοιταω και πετρελαιο αν βρω καποιο σε καλο ποσο και χιλιομετρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα