CodeMan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 hello!EXw Geforce2 MX 400!!To paixnidi arneite na trecsei,den ypostirizei tin karta grafikwn mou!Ti na kanw?
spiridonas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 dokimase tous teleyteous drivers. apenergopeihse ola ta filtra ths kartas grafikwn,na trexoun ola sto minimoum kai an den deis fws mallon prepei na agoraseis kainouria karta.
Erunildo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Κοιτα η καρτα σου δεν ειναι και πολυ ισχυρη. Ηδη το παιχνιδι εχει μεγαλες απαιτησεις αρα δεν νομιζω να δουλεψει ακομα και αν κατεβασεις τους drivers. Ακομα ομως και να παιξει το παιχνιδ θα σερνεται..Φυσικα δεν εχεις τπτ να χασεις να δοκιμασεις να κατεβασεις τους drivers και να δεις τι θα γινει. Cya..
Nemo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 yparxei ena arxeio sto folder me to halo.exe (config.txt) anoikse kai tha deis pies kartes kai (se orismenes periptoseis me poio driver set ypostirizontai ,i dikia soy an den kano lathos ypostirizete me tous 45.23 drivers toys eixep rosfata to cd toy ram , i toy pcmag sep i oktomvrioy
jimmymad Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Μπορεί οι εταιρείες να θέλουν να ανεβάσουν τα standards αλλά δε νομίζω ότι το Halo είναι το παιχνίδι που θα δικαιολογούσε την αναβάθμιση. Υπάρχει τρόπος να παίξεις το παιχνίδι, όπως υπάρχει τρόπος να παίξεις ακόμα και το Silent Hill 3 σε MX το οποίο απαιτεί ATI 8500 και πάνω ή κάποια Ti ή FX κάρτα της Nvidia. Κατέβασε από το http://www.tommti-systems.de/go.html?http://www.tommti-systems.de/main-Dateien/files.html το 3d analyzer 2.26. Εγώ φτιάχνοντας στην MX440 μου τα ρυθμιστικά αυτού του προγράμματος σωστά, κατάφερα και έπαιξα το SH3 και περιέργως πάρα πολύ καλά, αν και λείπουν τα έξτρα εφέ των καρτών που απαιτεί! Δε δοκίμασα το Halo αλλά δε βλέπω για ποιο λόγο να μη δουλέψει, αφού η δουλειά του 3d analyze είναι να ξεγελά το σύστημα ότι η κάρτα έχει δυνατότητες τις οποίες δεν διαθέτει (Pixel Shader στην περίπτωση του SH3). Θέλει λίγο δουλειά βέβαια, γιατί τα options του είναι μπόλικα αλλά μάλλον θα τα καταφέρεις.
dimitris__ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Φίλος μου παίζει μια χαρά το halo σε P3-500 με GF2MX. Απλά το παιχνίδι κόβει μόνο του τα πολλά extra (specular κλπ).
DimAslan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Παιδιά μιας και μιλάτε για το Halo κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα.. Έχω ένα Ρ4 1.7, 768ΜΒ μνήμη στα 133ΜΗζ, Asus P4B, Pioneer dvd, vga MSI GF4 Ti 4800 128MB DDR... Το πήρα αντεγραμμένο βέβαια, αλλά το πήγα πίσω γιατί δεν έπαιζε και μου έδωσαν άλλο... Συμβαίνει όμως το ίδιο.. Το παιχνίδι εγκαθίσταται σωστά, αλλά με διπλό κλικ δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως... Το έχω δοκιμάσει σε 2 μηχανήματα, σε WinXP και σε 2000 και σε 98άρια αλλά τίποτα... έχετε καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ....
irmaiden Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 afou to pires antigrameno kai me diplo klik den sou trexei tipota mallon to "spasimo" pou sou exoun dosei den einai sosto!! :wink: :wink: :wink:
Dyolf Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Το Halo δυστηχώς είναι άσκοπα "βαρύ" παιχνίδι. Σε πολλά σημεία τα frames πέφτουν δραματικά. Πάντως αξίζει από όλες τις απόψεις. Παιχνιδάρα!
paularas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Mporei na einai kalo xriso paixnidi to halo alla den epitrepetai na exei tetoies apetiseis re paidia . Eleos diladi . Egw se p4 2,8 me 512 ddr kai g force 4 nai men den exw problimata alla ean ta balw ola sto full kai petaksw kamia analisi 1240 to paixnidi arxizei na kanei ta trela tou . To asteio bebaia einai to oti ta grafika tou kai oi apetiseis pou exei san paixnidi den simbadizoun me tipota....
dimitris__ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Τα γραφικά δεν συμβαδίζουν, αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν είναι φτιαγμένο για PC. Προσωπικά πιστεύω ότι έχει τον καλύτερο φωτορεαλισμό από ότι έχω δει μέχρι σήμερα και το καλύτερο gameplay σε FPS. Το μόνο που με ενοχλεί είναι τα επαναλαμβανόμενα τοπία, και οι μεγάλες απαιτήσεις του. Εγώ το τρέχω σε 640Χ480 με όλα ΟΝ σε 2GHz CPU, Radeon 9100 και 512 Dual DDR στα 50 fps μέσο όρο. Το μονιτορ που έχω (hitachi 174SX) κάνει κάποιας μορφής antialiasing και δεν με ενοχλεί πολύ το pixel.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Το μονιτορ που έχω (hitachi 174SX) κάνει κάποιας μορφής antialiasing και δεν με ενοχλεί πολύ το pixel. Εννοείς ότι είναι πολύ θολό?
Grigoros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Pantos sti dikia mou karta pezei mia xara xoris na exo katevasei piotita. opos ola kai ta kainourgia pexnidia. geforce2 mx 32mb
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 i alpha version tou half life 2 eixe kalitera grafika kai den sernotan toso...
paularas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Min ksexnas to oti allo half life 2 kai allo halo . To ena ftiaxnete gia ta pc wste na trexei apsoga kai se mikra mixanimata enw to halo itan prwta gia to xbox kai stin sinexeia to kanane port sto pc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.