Orliaklis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σας, το τηλέφωνο είναι απο την παρτίδα που έχει θολούρα στην κάμερα κ μπορω να την αντικατάστησω δωρεάν. Επικοινώνησαν στην istorm κ μου ειπαν πως παραδίδω το τηλέφωνο κ κανουν αυτοί την αλλαγή εντος 3 ημερων. Η απορια μου είναι η εξης, αν μπορω να εμπιστευτω να ανοιξουν την συσκευή κ δευτερον αν κάποιος από το φόρουμ έχει κανει την συγκεκριμένη αλλαγή. Συμπληρωματικά να πω πως δεν εμφανίζει κάποια θολούρα στις φωτο απλως σκέφτομαι μήπως το παρουσιάσει στο μέλλον. Ευχαριστω
taslikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Νομιζω ειναι πολυ καλή η istorm.. Ωστόσο απο προσωπικη εμπειρία προτείνω document Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2016 από taslikos
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Θα έλεγα αν δεν παρουσιάσει πρόβλημα νωρίτερα να το πας προς το τέλος της εγγύησης.
Orliaklis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μου είπαν οτι είναι ανεξάρτητη η εγγύηση γιατί πρόκειται για ανάκληση. Κυρίως ο φόβος μου είναι θα ανοίξουν το κινητό κ αν είναι αξιοπιστο το να αλλάξουν απλως κάμερα. Είμαι Θεσσαλονίκη οποτε μονο η istorm υπάρχει εδω
georgeadams Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κατ´ αρχήν, δε θα αλλάξουν την κάμερα αλλά ολόκληρο το κινητό. Πέραν αυτού, αν δεν εμπιστεύεσαι την επίσημη αντιπροσωπεία, ποιον μπορείς να εμπιστευτείς;
Orliaklis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ολους σας, απλως δυστυχώς δεν γίνεται αλλαγή όλου του κινητού όπως στην εγγύηση,στην συγκεκριμενη ενεργεια απλως το ανοίγουν κ αλλάζουν την κάμερα. Για αυτό κ ρωτώ αν κάποιος έχει εμπειρία απο την συγκεκριμένη διαδικασία.
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κατ´ αρχήν, δε θα αλλάξουν την κάμερα αλλά ολόκληρο το κινητό. Πέραν αυτού, αν δεν εμπιστεύεσαι την επίσημη αντιπροσωπεία, ποιον μπορείς να εμπιστευτείς; Σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις (κουμπί και μπαταρία στο 5 πχ) αλλάζανε μόνο τα προβληματικά κομμάτια, όχι όλο το κινητό όπως γίνεται στις υπόλοιπες περιπτώσεις προβλήματος.
grovolis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν βρήκα κάτι για θολούρα στην κάμερα με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα, πάντως έχω iPhone 6 Plus 16 GB με SN μέσα στις προβληματικές παρτίδες και εδώ και 1 χρόνο δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε έχω σκοπό να το πάω για αλλαγή παρόλο που το έχω δει από το καλοκαίρι ακριβώς για τον λόγο ότι δεν παίρνεις καινούργιο και απλά ανοίγουν το κινητό και αλλάζουν μόνο την κάμερα. 1
Thanos1972 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 σαν τον απο πανω και εγω.νομιζω οτι μονο την καμερα θα αλλαξουν.κατσε προς το παρον οπως εισαι και μην το σκεφτεσαι.
Skierpetros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Στο 6 plus δεν ειναι το replacement? ειναι και στο 6s? μπορεις να μου στειλεις link να το τσεκαρω γιατι νομιζω οτι εχω το ιδιο προβλημα σε 6s
taslikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Εγω το 5 το είχα πάει document και το στείλανε στο Apple Store του Λονδίνου. Ηρθε πίσω με ζελατίνες όλο έτοιμο..αλλα εκανε 15 μέρες... Δεν μου το κάνανε αντικατάσταση απλώς αλλάξανε το κουμπί μπαταρία που είχαν προβλημα και κάμερα αλλα δεν ξερω σε τι τους ένοχλουσε η κάμερα.. Δεν πλήρωσα ούτε ευρώ.. Όλα αυθεντικά ανταλλακτικά και απόδειξη Apple Store με 90 μέρες εγγύηση.. Αυτά απο την δικιά μου εμπειρία.. Αφου το δικαιούσε εκμεταλλεύσου το..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα