Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορασα ενα μικρο φορητο ψυγειακι.

Συμφωνα με οσα λεγονται και εδω στο φορουμ αλλα και με γνωμες χρηστων αλλου (skroutz κλπ), ημουν προετοιμασμενος, να μην περιμενω σχεδον τιποτε. Δεν ηταν ετσι ομως! Γινεται δουλιτσα!

Εγω ηθελα κατι μικρο, για ωρα αναγκης, να μπορει στην αναγκη να τροφοδοτηθει ακομη και απο ενα καλο/μεγαλο powerbank.

Λοιπον, βεβαια ειναι και χειμωνας, αλλα δεν τα πηγε και ασχημα.

Σε δωματιο κρυο, με 15 βαθμους, λειτουργουσε γυρω στους 5 βαθμους. Το δοκιμασα για δυο-τρεις ωρες βεβαια, αν το αφηνα περισσοτερο μπορει να κατεβαινε κι αλλο η θερμοκρασια.

Πιστευω οτι αν ξερεις τι ακριβως παιρνεις, τι να περιμενεις, αν βοηθησεις την κατασταση (βαλε το καπου οσο πιο δροσερα μπορεις κλπ), ειναι τιμιες και αξιοπρεπεις επιλογες. Σε καμια περιπτωση παντως, δεν ειναι ουτε αχρηστα ουτε για πεταγμα, παντα συλλογιζομενοι οσα ανεφερα προηγουμενως.

Χαιρομαι που θα εχω πλεον και αυτη την επιλογη, για ωρα αναγκης.

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mindreader είπε

Αγορασα ενα μικρο φορητο ψυγειακι.

Συμφωνα με οσα λεγονται και εδω στο φορουμ αλλα και με γνωμες χρηστων αλλου (skroutz κλπ), ημουν προετοιμασμενος, να μην περιμενω σχεδον τιποτε. Δεν ηταν ετσι ομως! Γινεται δουλιτσα!

Εγω ηθελα κατι μικρο, για ωρα αναγκης, να μπορει στην αναγκη να τροφοδοτηθει ακομη και απο ενα καλο/μεγαλο powerbank.

Λοιπον, βεβαια ειναι και χειμωνας, αλλα δεν τα πηγε και ασχημα.

Σε δωματιο κρυο, με 15 βαθμους, λειτουργουσε γυρω στους 5 βαθμους. Το δοκιμασα για δυο-τρεις ωρες βεβαια, αν το αφηνα περισσοτερο μπορει να κατεβαινε κι αλλο η θερμοκρασια.

Πιστευω οτι αν ξερεις τι ακριβως παιρνεις, τι να περιμενεις, αν βοηθησεις την κατασταση (βαλε το καπου οσο πιο δροσερα μπορεις κλπ), ειναι τιμιες και αξιοπρεπεις επιλογες. Σε καμια περιπτωση παντως, δεν ειναι ουτε αχρηστα ουτε για πεταγμα, παντα συλλογιζομενοι οσα ανεφερα προηγουμενως.

Χαιρομαι που θα εχω πλεον και αυτη την επιλογη, για ωρα αναγκης.

Καλορίζικο. Μακάρι να το χαρείς και να είναι αυτό που θέλεις.

Βέβαια αυτό που περιγράφεις ως προς τα νούμερα δεν είναι καθόλου διαφορετικό με αυτά που λέγαμε και πέρσι και πρόπερσι. Ότι δηλαδή θα μπορέσει να σου έχει μία θερμοκρασία ΤΟ ΠΟΛΥ 18 βαθμούς κάτω από αυτή του περιβάλλοντος. Συνεπώς με τους 15 βαθμούς μια χαρά θα σου πάει ίσως και στο 0, οπότε αν οι ανάγκες σου αφορούν το χειμώνα είσαι μια χαρά καλυμμένος.

Τώρα αν όταν έρθει το καλοκαιράκι και με τα 35άρια εσύ είσαι να πίνεις νερό στους 20 βαθμούς και είσαι οκ, τότε είσαι κομπλέ με την επιλογή σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...