Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω αυτό το φορητό ψυγείο http://www.e-shop.gr/forito-psygeio-25lt-bomann-kb-9486-p-HAP.261422

για οικιακή καθημερινή συνεχής χρήση σαν κανονικό ψυγείο δηλαδή. Από χώρο με βολεύει γι' αυτό που θέλω. Τώρα γιατί δεν παίρνω κανονικό ψυγείο, είναι γιατί είναι δύσκολο να το φέρω εδω πέρα και ότι θα φύγω από δω σε 6 μήνες και το ψυγείο θα μου μείνει στα χέρια.

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο προιόν θα μπορέσει να κάνει αυτά που ζηταώ σε 24η βάση ή απλά θα κλατάρει...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο που λες αλλά ρίξει μια ματιά και σε κάτι τέτοιο:

http://www.skroutz.gr/c/404/psigeia.html?from=most-popular&keyphrase=%CF%88%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF+mini+bar

Εγώ είχα πάρει ένα από τα praktiker, μικρό με τζάμι κιόλας μπροστά κάπου 110€ αλλά δεν το βρίσκω τώρα...

Δημοσ.

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, δύσκολα θα σε βγάλει πάνω από 1-2 βδομάδες σε 24/7.

Αλλά αφού έχει εγγύηση πάρτο και όσο αντέξει. Βέβαια μετά θα έχεις να βγάλεις άκρη με την εγγύηση του eshop...

Δημοσ.

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, δύσκολα θα σε βγάλει πάνω από 1-2 βδομάδες σε 24/7.

Και εγώ αυτό φοβάμαι... Τα τρόφιμα θα είναι σε 24/7 αλλά φαντάζομαι ότι θα το ανοίγω πχ ξέρω εγώ 10 ώρες και μετά θα το αφήνω, αν όντως μπορεί να κρατήσει τη θερμοκρασία.

Δημοσ.

Θέλω να πάρω αυτό το φορητό ψυγείο http://www.e-shop.gr/forito-psygeio-25lt-bomann-kb-9486-p-HAP.261422

για οικιακή καθημερινή συνεχής χρήση σαν κανονικό ψυγείο δηλαδή. Από χώρο με βολεύει γι' αυτό που θέλω. Τώρα γιατί δεν παίρνω κανονικό ψυγείο, είναι γιατί είναι δύσκολο να το φέρω εδω πέρα και ότι θα φύγω από δω σε 6 μήνες και το ψυγείο θα μου μείνει στα χέρια.

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο προιόν θα μπορέσει να κάνει αυτά που ζηταώ σε 24η βάση ή απλά θα κλατάρει...

αυτα τα ψυγεια και γενικότερα οσα ψυγεία αυτοκινήτου - καμπινγκ βασίζονται στα πελτιέρ δεν ψύχουν επι της ουσίας, απλα διώχνουν προς τα εξω τη θερμοτητα (πολυ απλοικά). Ετσι θα δεις π.χ. ότι ενα ψυγειο Χ κατεβάζει εως και 18 βαθμους απο τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αντε ας πουμε οτι φτανεις το ΕΩΣ 18 βαθμους και τωρα το χειμώνα ειναι σε κανα επιπεδα 2-3 βαθμών, μολις παει 30 βαθμους η θερμοκρασία εχει ήδη βγει άχρηστο (αν δουλευει ακομα) μιας και θα σου τα κρατάει στους 12 βαθμούς (που σημαίνει οχι ψυξη επι της ουσίας).

καλυτερα δες κανενα μεταχειρισμένο με 60-80€ και μετα αν φυγεις το ξαναπουλας

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αναλόγως την υλοποίηση ισχύει αυτό για τα πελτιερ. Το κυρίως θέμα τους είναι πως η απόδοσή τους είναι μικρή (20% περίπου), οπότε θα καίει πολύ ρεύμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναλόγως την υλοποίηση ισχύει αυτό για τα πελτιερ. Το κυρίως θέμα τους είναι πως η απόδοσή τους είναι μικρή (20% περίπου), οπότε θα καίει πολύ ρεύμα.

Δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση...

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αυτό με το καλοκαίρι, ότι θα είναι στους 12 βαθμούς. Δηλαδή όταν το σχεδίασαν αυτό είπαν ότι ουσιαστικά είναι άχρηστη η ηλεκτρική χρήση του το καλοκαίρι που λογικά ο κόσμος θα το έπαιρνε για πικνικ κτλπ στους 30 βαθμούς. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να φέρω ψυγείο εδώ πέρα, αλλά γίνεται να φέρνω παγο-παγοκύστες τα οποία θα τα κρατάει για 2-3 μέρες υποθέτω.

Επεξ/σία από 8anos8888
Δημοσ.

παιδια, 100€ κανει ενα ψυγειακι και με μικρο καταψυκτη κιολας μέσα. Το οποιο ειναι κανονικης συνεχης λειτουργιας. Και αν χρειαστει να μεταφερθει δεν ειναι τιποτα φοβερο.

Αν πια ειναι τοσο μεγαλο ζητημα το μεγεθος, τοτε το ψυγειακι minibar... 

Παντως τα 62€ για το φορητο ειναι πεταμενα κατα 100%

• Like 1
Δημοσ.

Απόλυτα σωστά όσα είπε, πολύ αναλυτικά, ο paylidis.

Και, αφού ακόμα το συζητάς, να σου προσθέσω κάτι ακόμα. Δεν είναι τυχαίο ότι αν και αυτά τα "ψυγεία" θεωρούνται σαν camping, αυτοί που κάνουν camping με αυτοκινούμενα ή τροχόσπιτα (και άρα δεν έχουν θέμα με βάρος) ποτέ δεν τα επιλέγουν αλλά πάνε σε ψυγεία αερίου.

Το συγκεκριμένο, όπως και όλα της κατηγορίας, είναι σαν τα παλιά από φελιζόλ που παίρναμε στις παραλίες με λίγο καλύτερη μόνωση και καλύτερη διατήρηση θερμοκρασίας. Γενικά δηλαδή είναι για να σου κρατήσουν κάτι σχετικά δροσερό (με την προϋπόθεση ότι το βάζεις μέσα ήδη κρύο) και όχι για να σου κρυώσουν κάτι που βάζεις ζεστό.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αυτο το θεμα με ενδιαφερει, και γι'αυτο το επαναφερω. Φορητο(οχι απλα μικρο, αλλα να ....κουβαλιεται!), ηλεκτρικο, με θερμοκρασια οντως χαμηλη εντος, και 24x7 αν απαιτηθει για λιγες συνεχομενες μερες.

Με προβληματισαν βεβαια πολυ οσα ανεφερε ο paylidis. Αν και ημουν ηδη υποψιασμενος, οταν στις περιγραφες απο αυτα τα ψυγειακια, γραφουν 'θερμοκρασια πχ ως και 15 βαθμους απο την θερμοκρασια του περιβαλλοντος. Αυτο, ειναι προβλημα!

Οταν θες ψυγειακι, δεν μπορει να εισαι εξαρτωμενος, απο το ποια θα ειναι η θερμοκρασια του περιβαλλοντος!

Μου κανει εντυπωση, που η τεχνολογια δεν εχει δωσει λυση-compact ακομη σε αυτο το θεμα. Ισως στο μελλον, θα μου πειτε....

Παντως κι εγω θα ηθελα κατι μικρο/φορητο, πες μεχρι 20 λιτρα, ηλεκτρικο/αναπτηρας αυτοκινητου, που να μπορει να εχει κανονικη θερμοκρασια ψυγειου, οκ εστω χωρις πολλες απαιτησεις, αλλα αν δεν εχεις ψυγειο που στη συντηρηση να εχει 7 βαθμους κελσιου, τοτε χαλανε τα τροφιμα μετα απο λιγες μερες...

Αν εχει βγει κατι καλυτερο/νεοτερο, πειτε εδω σας παρακαλω.

Δημοσ.
Στις 12/1/2016 στις 11:06 ΜΜ, 8anos8888 είπε

Δεν βρηκες καμια λυση τελικα;

Δημοσ.
Στις 30/10/2021 στις 4:47 ΜΜ, mindreader είπε

Μου κανει εντυπωση, που η τεχνολογια δεν εχει δωσει λυση-compact ακομη σε αυτο το θεμα. Ισως στο μελλον, θα μου πειτε....

θα χρειαζοταν συμπιεστης για να επιτυχεις αποτελεσματα κανονικου ψυγειου, οποτε πλεον δε θα ηταν τοσο φορητο ;) 

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, paylidis είπε

θα χρειαζοταν συμπιεστης για να επιτυχεις αποτελεσματα κανονικου ψυγειου, οποτε πλεον δε θα ηταν τοσο φορητο ;) 

Οποτε με τις παρουσες συνθηκες, το 'καλυτερο' που μπορει να πετυχει κανεις με τα υπαρχοντα ψυγεια, ειναι προδιαγραφες του τυπου 'τοσοι βαθμοι κατω απο την θερμοκρασια περιβαλλοντος';

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mindreader είπε

Οποτε με τις παρουσες συνθηκες, το 'καλυτερο' που μπορει να πετυχει κανεις με τα υπαρχοντα ψυγεια, ειναι προδιαγραφες του τυπου 'τοσοι βαθμοι κατω απο την θερμοκρασια περιβαλλοντος';

Ναι…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...