kostas-osfp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 kalispera αγορασα to mοto g3 και το κουτι ειχε μεσα μονο το καλοδιο χωρις ανταπτορα μπορω να το φορτισω με οπιοδηποτε ανταπτορα???? ποση ωρα θα πρεπει να το φορτισω ??? και αν εχετε καμια συμβουλη για καλητερη διαρκεια ζωης της μπαταριας παρακαλω
dimips Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Διάβασε τα κατ ευθείαν απ την Motorola https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/105540/p/30,6720,9390 Απ τα λίγα που διάβασα αφήνει να εννοηθεί ότι έρχεται με αντάπτορα το κουτί. Ναι με οποιονδήποτε αντάποτρα μπορεις. Αφού ήρθε χωρίς πάρε έναν με μεγάλη χωρητικότητα αφού κάτι τέτοιο προτείνουν κι αυτοί.
girologos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 δεν το πουλάνε με φορτιστή ..σκέτο καλώδιο δίνουν. του iPhone παντός κάνει....
kostas-osfp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 του galaxy s4 mini θα βαλω και το ipod με αυτον το φορτιζω ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση
saruman123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 kalispera αγορασα to mοto g3 και το κουτι ειχε μεσα μονο το καλοδιο χωρις ανταπτορα μπορω να το φορτισω με οπιοδηποτε ανταπτορα???? ποση ωρα θα πρεπει να το φορτισω ??? και αν εχετε καμια συμβουλη για καλητερη διαρκεια ζωης της μπαταριας παρακαλω Και απο αλλο κινητο να παρεις προβλημα δεν εχεις.Αρκει να ταιριαζει το φυσακι. Για την μπαταρια η πρωτη φορτισει στο 100% μετα θα το αφησης να παει στο 15-20% και μετα θα το πηγαινεις 90-95% Και μια φορα το μηνα θα το αφηνης να πηγαινει στο 0% και θα το φορτιζεις μεχρι το 100%
Makeran Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Και απο αλλο κινητο να παρεις προβλημα δεν εχεις. Αρκει να ταιριαζει το φυσακι. Για την μπαταρια η πρωτη φορτισει στο 100% μετα θα το αφησης να παει στο 15-20% και μετα θα το πηγαινεις 90-95% Και μια φορα το μηνα θα το αφηνης να πηγαινει στο 0% και θα το φορτιζεις μεχρι το 100% Νομίζω πως με τις σύγχρονες μπαταρίες δε χρειάζεται.
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω πως με τις σύγχρονες μπαταρίες δε χρειάζεται.Καλη ειναι και η προληψη καμια φορα.Εξαλλου δεν του ειπα κατι περιεργο... 1
k33L Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω πως με τις σύγχρονες μπαταρίες δε χρειάζεται. Κανεις λαθος! Πολυ καλα τα ειπε ο saruman! Απλα δν το κανεις για να μν "παγωσει" η μπαταρια οπως γινοταν παλια αλλα το ξεφορτιζεις για το σωστο calibration τις μπαταριας! Παντως κατω απο 20% μν το αφηνεις να πεσει αμα μπορεις ουτε να το αφηνεις να φορτιζει παραπανω ωρα αμα φτασει στο 100%
syban Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 εγω πήρα για την κοπέλα μου και είχε φορτιστή μέσα, moto g 3rd gen.
Thanos233 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 kalispera αγορασα to mοto g3 και το κουτι ειχε μεσα μονο το καλοδιο χωρις ανταπτορα μπορω να το φορτισω με οπιοδηποτε ανταπτορα???? ποση ωρα θα πρεπει να το φορτισω ??? και αν εχετε καμια συμβουλη για καλητερη διαρκεια ζωης της μπαταριας παρακαλω Για το συγκεκριμένο κινητό που δεν έχει μεγάλη μπαταρία, ότι αντάπτορα και να χρησιμοποιήσεις (οι περισσότεροι βγάζουν 1.0Α) μια χαρά θα σου το φορτίσει το κινητό. Σε περίπτωση όμως που έχεις κινητό με πάνω από 2500mAh θα πρέπει να χρησιμοποιείς αντάπτορα που να βγάζει πάνω από 1.0Α (πχ, για το lg g3 που έχω, με 3000mAh χρειάζεται αντάπτορα που να βγάζει 1.8Α για να φορτίσει φουλ μέσα σε 1μιση ώρα. Με αντάπτορα που βγάζει 1.0Α θέλει τουλάχιστον 4ωρο!!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα