Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Ψαχνω να αγορασω οθονη για τον υπολογιστη.Προοριζεται για γενικη χρηση.Λιγο gaming, λιγο ταινιες.Δηλαδη λιγο απ'ολα.Να ειναι περιπου 23 με 24 ιντσες.

Μεχρι στιγμης εχω ξεχωρισει 2 οθονες

Την Dell S2316H στα 200Ε(Μολις ειδα οτι κατεβηκε στα 170) και την Samsung LS24E391HL στα 180.

Οπως επισης υπαρχει μια σκεψη για την Dell P2414H στα 230.

Ποια απο τις 3 θα προτεινατε?Υπαρχει καποια αλλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα?

Δημοσ.

καλησπέρα φίλε μου

Την S2316Η την είδα από κοντά, έχει πολύ ωραία χρώματα και ζωντανά, αλλά είναι glossy. Οπότε να ξέρεις οτι ανάλογα τον φωτισμό στο δωμάτιο σου μπορεί να έχεις αντανακλάσεις. Την σκέφτομαι για εμένα αλλά ακόμα προβληματίζομαι με τις αντανακλάσεις.

Η τιμή της είναι σουπερ να ξερεις

Για την samsung δεν έχω αποψη

Η αλλη Dell είναι ματ οποτε δεν θα εχεις θεματα με αντανακλάσεις, λίγο κατώτερα χρώματα σε σχέση με την S2316H και η τιμή της είναι από οτι είδα στα 214 περίπου.  https://pcmonitors.info/reviews/dell-p2414h/

H συγκεκριμένη με overclock φτάνει τα 80hz

Πάντως είναι οι 2 καλύτερες περιπτώσεις για αγορά εως αυτά τα λεφτά. Τέλος είναι και οι 2 flicker free.

H πιο value for money δειχνει να είναι η S2316H και ως πιο καινούργια με αυτή την τιμή

Δημοσ.

Kαλημερα. Η S2316Η φαινεται ιδανικη επιλογη για το budget, το glossy coating της δινει καθαροτερη εικονα και ζωντανοτερα χρωματα. Χρειαζεται καποιον ελεγχο στον περιβαλλοντα φωτισμο για να μειωσεις τις αντανακλασεις, αλλα δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα και αξιζει τον κοπο.

Η samsung pls συννηθως εχουν εντονο glow, οποτε δε θα τις προτιμουσα.

Η P2414H ειναι η matte επιλογη, θα προτιμουσα την glossy.

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά θέλω να πω τη γνώμη μου επειδή ψάχνω και εγώ οθόνη για παρόμοια χρήση πολύ ωραία φαίνεται η S2316Η

αλλά εμένα μου πρότιναν αρκετά ατομα αυτήν εδω https://www.skroutz.gr/s/7946768/Samsung-S24E500C.htmlκαι με μια πρόχειρη σύγκριση η samsung φαίνεται καλύτερη πρώτον είναι κυρτή δέυτερον αναλογια 3000:1 αντι για 1000:1 της dell αρα καλύτερα χρώματα δεν ξέρω αν κάνω λάθος διορθώστε με 

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι η samsung έχει VA Panel σε αντίθεση με το IPS της Dell. 

Τα IPS έχουν πολύ καλύτερη αναπαραγωγή χρώματος ακόμα και αν ο λόγος αντίθεσης είναι μικρότερος.

Δημοσ.

Την Dell παρε χωρις δευτερη σκεψη. Θα την επαιρνα και εγω με κλειστα ματια σ αυτη την τιμη αν δεν ειχα παρει την hp 24cw  πριν 2 μηνες!

Δημοσ.

Τελικα πηρα την Dell και την εχω στην κατοχη μου εδω και 2 ωρες :D

Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες αλλα γενικα δεν ειμαι και κανεις expert πανω στο θεμα οποτε οτι και να επαιρνα καλο θα μου φαινοτανε!

Πολυ ομορφη οθονη και το εντυπωσιακο το πολυ μικρο bezel. Μολις 6 χιλιοστα στα πλαγια και πανω.

Αν καποιος ενδιαφερεται για την οθονη και θελει να κανει καμια ερωτηση, ευχαριστως να σας βοηθησω

Δημοσ.

Τελικα πηρα την Dell και την εχω στην κατοχη μου εδω και 2 ωρες :D

Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες αλλα γενικα δεν ειμαι και κανεις expert πανω στο θεμα οποτε οτι και να επαιρνα καλο θα μου φαινοτανε!

Πολυ ομορφη οθονη και το εντυπωσιακο το πολυ μικρο bezel. Μολις 6 χιλιοστα στα πλαγια και πανω.

Αν καποιος ενδιαφερεται για την οθονη και θελει να κανει καμια ερωτηση, ευχαριστως να σας βοηθησω

Απο backlight bleeding πως είσαι , ανέβασε καμιά φώτο αν μπορείς ;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...