JEIQ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μολις παρελαβα το συγκεκριμενο κινητο και διαπιστωσα οτι δεν εχει ελληνικα τα οποια ειναι απαραιτητα γιατι προοριζεται για ηλικιωμενο ατομο.Τι κανουμε τωρα; μπορω να τα βαλω εγω με καποια αναβαθμηση; θα δεχθει επιστροφη το καταστημα ?
Makeran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Και τι? Το ηλικιωμένο άτομο θα σκαλίσει τις ρυθμίσεις? Εγώ, πάντως, δε θα το θεωρούσα αναγκαίο.
pirotouvlo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς ο φίλος ανησυχεί μιας και οι επαφες θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι στα ελληνικά για ευνόητους λόγους.Δυστυχώς δεν γνωρίζω τροπο προσωπικά για να το φτιάξεις αλλά ανέφερε το πρόβλημα σου στο κατάστημα αγοράς.
JEIQ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Το άτομο δεν είναι τόσο ηλικιωμένο. Μπορεί να βγάλει καμία φωτογραφία ή να ακούσει κανένα ραδιόφωνο Επικοινωνισα με email το μαγαζί και με λένε ότι το δέχονται πίσω με δικά μου μεταφορικά αλλά θα μου επιστρέψουν χαμηλότερο πόσο
aces Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 παλι καλα εναλλακτικα παρε καποιο αλλο ελαφρως ακριβοτερο απο εκει (κ πληρωσε τη διαφορά) εφοσον σου διευκρινησουν οτι εχει οντως ελληνικα. Τα νοκια θυμαμαι πως ειχανε ελληνικα by default βεβαια κανεις δεν ξερει απο που ειναι εισαγωγη κλπ
JEIQ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έψαξα το part number και το κινητό είναι εισαγωγή από Ιταλία και εγώ έτσι νόμιζα για τα ελληνικά 1
Pseudonumo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Παλιοτερα στα nokia care στα εβαζαν τσαμπα (η πληρωνες κατι λιγο, καπως ετσι). Πλεον δεν ξερω αν γινεται αφου nokia δεν υπαρχει, αλλα δεν χανεις τιποτα να παρεις ενα τηλεφωνο πριν το επιστρεψεις.
k33L Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Πλέον δεν υπάρχει νοκια δυστυχώς!! Θα σου το κάνουν όμως επιπληρομη μικρό πόσο βέβαια!
JEIQ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν το ποσό δεν είναι μικρό στην νοκια.... Ζητάνε 16ε για τα ελληνικά
Pseudonumo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν το ποσό δεν είναι μικρό στην νοκια.... Ζητάνε 16ε για τα ελληνικά Μαλιστα...διευκρινιστικα μονο, πλεον δεν υπαρχει Nokia, αλλα Microsoft. Οκ, αφου ειναι τοσα τοτε κανεις οπως νομιζεις εσυ καλυτερα.
saruman123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν το ποσό δεν είναι μικρό στην νοκια.... Ζητάνε 16ε για τα ελληνικάΓια εμενα δεν συμφέρει αλλα εσυ αποφασιζεις και ξερεις.....
JEIQ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 φιλε δες θελει αλλα 4ε για παει πισω και θα μου επιστεψουν το ποσο - 8ε με 10ε γιατι ανοιξα την συσκευασια ακομα το κεφτομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα