Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις παρελαβα το συγκεκριμενο κινητο και διαπιστωσα οτι δεν εχει ελληνικα τα οποια ειναι απαραιτητα γιατι προοριζεται για ηλικιωμενο ατομο.Τι κανουμε τωρα; μπορω να τα βαλω εγω με καποια αναβαθμηση;

θα  δεχθει επιστροφη το καταστημα ?

Δημοσ.

Και τι? Το ηλικιωμένο άτομο θα σκαλίσει τις ρυθμίσεις? Εγώ, πάντως, δε θα το θεωρούσα αναγκαίο.

Δημοσ.

Προφανώς ο φίλος ανησυχεί μιας και οι επαφες θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι στα ελληνικά για ευνόητους λόγους.Δυστυχώς δεν γνωρίζω τροπο προσωπικά για να το φτιάξεις αλλά ανέφερε το πρόβλημα σου στο κατάστημα αγοράς.

Δημοσ.

Το άτομο δεν είναι τόσο ηλικιωμένο. Μπορεί να βγάλει καμία φωτογραφία ή να ακούσει κανένα ραδιόφωνο Επικοινωνισα με email το μαγαζί και με λένε ότι το δέχονται πίσω με δικά μου μεταφορικά αλλά θα μου επιστρέψουν χαμηλότερο πόσο

Δημοσ.

παλι καλα εναλλακτικα παρε καποιο αλλο ελαφρως ακριβοτερο απο εκει (κ πληρωσε τη διαφορά) εφοσον σου διευκρινησουν οτι εχει οντως ελληνικα. Τα νοκια θυμαμαι πως ειχανε ελληνικα by default βεβαια κανεις δεν ξερει απο που ειναι εισαγωγη κλπ

Δημοσ.

Έψαξα το part number και το κινητό είναι εισαγωγή από Ιταλία και εγώ έτσι νόμιζα για τα ελληνικά

• Like 1
Δημοσ.

Παλιοτερα στα nokia care στα εβαζαν τσαμπα (η πληρωνες κατι λιγο, καπως ετσι). Πλεον δεν ξερω αν γινεται αφου nokia δεν υπαρχει, αλλα δεν χανεις τιποτα να παρεις ενα τηλεφωνο πριν το επιστρεψεις.

Δημοσ.

Λοιπόν το ποσό δεν είναι μικρό στην νοκια.... Ζητάνε 16ε για τα ελληνικά

Μαλιστα...διευκρινιστικα μονο, πλεον δεν υπαρχει Nokia, αλλα Microsoft. Οκ, αφου ειναι τοσα τοτε κανεις οπως νομιζεις εσυ καλυτερα.

Δημοσ.

Λοιπόν το ποσό δεν είναι μικρό στην νοκια.... Ζητάνε 16ε για τα ελληνικά

Για εμενα δεν συμφέρει αλλα εσυ αποφασιζεις και ξερεις.....
Δημοσ.

φιλε δες θελει αλλα 4ε για παει πισω και θα μου επιστεψουν το ποσο - 8ε με 10ε γιατι ανοιξα την συσκευασια

ακομα το κεφτομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...