Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. χτες δοκιμαζα να κανω shared ενα φακελο στα windows 10 pro. τον φακελο τον ειχα βαλει μεσα στον c. φουλ δικαιοματα στα παντα αλλα ο φακελος αφαντος. μετα δοκιμασα να τον κανω share στην επιφανεια εργασιας αλλα δεν μου εβγαζε μνμ οτι δεν γινοταν να γινει shared φακελος.

καμια ιδεα γιατι μου εχει σπασει τα νευρα? ευχαριστω.

σημειωση: ο υπολογιστης ηταν ετοιμος ηδη απο αλλου που τον εστειλαν στην εταιρια. ειχε 2 λογαριασμους. εβαζα οπου μου ζητουσε κωδικο admin για να γινουν οι ρυθμισεις αλλα παλι τπτ. δοκιμασα και εκλεισα και το firewall αλλα παλι τπτ.

απο αλλο πισι του δικτυου συνδεομουν στον εν λογο υπολογιστη εβλεπα τους λογαριασμους χρηστων ολους εκτος ενος. σαν να ηταν κοινοχρηστα ολα. λιγο περιεργο δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω.

Δημοσ.

σημερα που ξαναπηγα καταλαβα επιτελους τι εφταιγε. ενα εκ των πισι του δικτυου ειχε μεγαλο ονομα στο computer name. το ιδιο και το πισι. μεγαλο ονομα με αριθμο... αλλα το netbios εκοβε το μεγεθος του ονοματος οποτε το εν λογω πισι που εκανα shared τον φακελο δεν μπορουσε να φανει στο δικτυο και φαινοταν μονο το αλλο! πολυ φασαρια και σπασιμο νευρων για το τπτ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...