unbox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 παιδια μια απορια θα λεει να τα κατεβασω στο λαπτοπ η οχι επισης ειναι 64 μπιτ θα υπαρξει προβλημ,α ?
GiwrgosP- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 1)Θες android στο λαπτοπ σου; Κατεβασε το. Δεν θες, αστο. 2)Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι 64bit android αλλα οπως και να χει δεν θα χεις κανενα απολυτως θεμα.
unbox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 δεν ξερω αλλα δεν μπορω να το κανω boot απο το usb .νομιζω πρεπει να κανω το legacy enableδ αλλα στο bios set up δεν εχω αυτη την επιλογη .δεν μου το δειχνει καν αυτο ...
TheAccountant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 δεν ξερω αλλα δεν μπορω να το κανω boot απο το usb .νομιζω πρεπει να κανω το legacy enableδ αλλα στο bios set up δεν εχω αυτη την επιλογη .δεν μου το δειχνει καν αυτο ... σιγουρα θα έχει επιλογη... Εγω το ετρεξα στο laptop μου μια χαρα. Σωστή αναλυση, η touchscreen OK, το Wifi ΟΚ... ηχο δεν ειχα βεβαια. Alpha release ειναι αλλωστε. Προσωπικα το μονο που δε μου αρεσε ειναι το desktop look alike interface. Πισωγυρισμα... αλλα τεσπα...
GiwrgosP- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σε μένα σταματάει σε ένα σημείο και δεν προχωράει (λέει κάτι detecting android x86)
thomasG4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σε μένα σταματάει σε ένα σημείο και δεν προχωράει (λέει κάτι detecting android x86) Στο resident mode στο κάνει; Αν ναι, δοκίμασε το guest mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα