BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα πριν 6 ώρες αγόρασα domain name με πακέτο free hosting απο το www.sigmaweb.gr . Το site μου ανεβηκε μετά απο λίγο ,το site μου είναι το : sofpsi-reth.gr και εμφανίζεται κανονικά σ αυτην την διεύθυνση αλλά όταν βάζω στην μπάρα διεύθυνσης έτσι(με το subdomain .www) www.sofpsi-reth.gr μου φορτώνει μόνο το favicon αλλά η σελίδα εμφανίζεται blank page δλδ κενή. Επικοινωνησα μαζι τους μεσω τηλεφωνου αλλά μου είπανε οτι δεν δίνουν βοηθεια μεσω τηλεφωνου επειδή έχω επιλέξει free hosting πακέτο τους έστειλα και email αλλά δε μου απαντάνε. Τι μπορώ να κάνω ; Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Pseudonymo1212 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ψάξε στο Google ".htaccess redirect non-www to www" 1-2 γραμμές θες σε αυτό το αρχείο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μονο το αρχείο index.html έχω στο file manager.Tι κάνω τώρα;
Pseudonymo1212 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 φτιάξε το μόνος σου. προσοχή! .htaccess (κατάληξη .htaccess, δεν έχει κάποιο όνομα). Πολύ πιθανό να χρειαστεί να τσεκάρεις κάποιο κουτάκι "εμφάνισε αρχεία με (.)" πριν φορτώσεις τον file manager ΠΧ στο Godaddy Κώδικας μέσα στο αρχείο (πηγή) RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\. RewriteRule ^(.*)$ http://www.%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 το έχω επιλεξει να εμφανίζονται τα κρυφα αρχεία αλλα δεν μου το εμφανίζει το htcaccess Μπηκα στο αρχέιο index.html το οποίο είναι αυτο που εχω ανεβασει το site μου και βρήκα σε μερικά σημεία γράφει "<meta property="og:url" content="http://sofpsi-reth.gr"/>" σου αντεγραψα τι γράφει το index.html αρχειο μου, σ αυτά τα σημεια αν αλλάξω το "<meta property="og:url" content="http://sofpsi-reth.gr"/>"σε "<meta property="og:url" content="http:// www.sofpsi-reth.gr"/>" θα δουλέψει ?Για δες αν μπορείς
Pseudonymo1212 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχεις δουλειά με το index.php σου. Απλά φτιάξε το .htaccess εκεί που είναι και το ινδεχ.πηπ και βάλε τον κώδικα που σου έδωσα. Αυτά που μου δείχνεις δεν έχουν να κάνουν. Είναι πχ για social media, πχ όταν Postareis κάτι στο FB, να φαίνεται www.mysite.com ¨η mysite.com. Όπως και να φαίνεται, όπως και να το έχεις δηλώσει, στο τέλος θα κάνει redirect και δεν θα έχεις θέμα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ok ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια φίλε μου.Πάω να το δοκιμάσω..
Pseudonymo1212 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 yea ok! απλά μην μπερδευτείς και βάλεις όνομα .htaccess (px .htaccess.txt [αν και λογικα θα το καταλαβει απο την (.)]). Δηλαδή το .htaccess ειναι καταληξη PS: Αν δεν δουλέψει τότε ψάξε το εργαλείο που έφτιαξες το Site. κάπου θα έχει για www.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 μια ερωτηση ακόμα γιατι δε τα καταφερα. πηγα να το δημιουργήσω με το notepad των windows 10 το htaccess και μου το αποθηκευσε σαν .txt με ποιο προγραμμα θα το δημιουργήσω το htaccess?
Pseudonymo1212 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 μια ερωτηση ακόμα γιατι δε τα καταφερα. πηγα να το δημιουργήσω με το notepad των windows 10 το htaccess και μου το αποθηκευσε σαν .txt με ποιο προγραμμα θα το δημιουργήσω το htaccess? Κάνε σωστά το save.
Pseudonymo1212 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ok νομιζω το βρήκα Ελπίζω να ησυχάσεις (να δουλέψει). Από εκεί και πέρα είναι θέμα του CMS (των τεχνολογιών) που χρησιμοποιείς. Αν είναι κάποιο Site Builder τότε πολύ πιθανό να χρειαστεί να πας πίσω να το ρυθμίσεις και να το κάνεις πάλι Build.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 βάζω τελεία . στην θέση του αστεράκι?
Pseudonymo1212 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Απλά επέλεξε το "All Files" και γράψε κατευθείαν το .htaccess
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 οκ το πετυχα την δημιουργία του αρχείο .htaccess αλλά τώρα μου βγάζει κενή σελίδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα