louben Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 ΠΑιδια να αναστησω και εγω το θεμα. Ψαχνω για καμερες εξωτερικου χωρου. Θα ηθελα να γινεται καταγραφη σε σκληρο δισκο και αν ειναι δυνατον παραλληλα να μπορω να εχω απομακρυσμενη προταση (μεσω ΙΡ πχ). Επισης θα ηθελα η συνδεση τους (μεσω νετ) να γινεται ενσυρματα (και οχι ενσυρματα) για τεχνικους κυριως λογους (αν και το τελευταιο παρακαμτεται τεχνικα). Επισης οσο πιο all in one γινεται. Ειδα αυτο το πακετο http://www.e-shop.gr/vandsec-vk-a1108hxs70-dvr-kit-ahd-with-4-ir-dome-and-4-ir-bullet-cameras-36mm-960p-p-PER.992638 αλλα δεν ξερω τι λεει. Οπως καταλαβατε ειμαι ασχετος οποτε καθε γνωμη, προταση ευπροσδεκτη.
mitsos00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Αρχικά να σου πω πως το σύστημα αυτό που μας δείχνεις δεν είναι IP. Δυστυχώς είχα κάποτε ένα καταγραφικο vandsec το οποίο μου έβγαλε την πίστη.. Κακιστη μετάδοση εικόνας (κολλούσε), το ddns και το cloud μια δούλευε μια δεν δούλευε.. Από την στιγμή που θες να κάνεις μια επένδυση σε κάμερες για μένα κοίτα καλύτερα κάτι σε hikvision ή dahua με τεχνολογίες hdtvi και hdcvi αντίστοιχα. Από την άλλη αν δεν γνωρίζεις καλύτερα να φωνάξεις κάποιον εγκαταστατη να σου κάνει την δουλειά να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από mitsos00
louben Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα. Εγκαταστατη θα φωναξω ουτως η αλλως απλα ηθελα να δω τις υπαρχουσες τεχνολογιες και δυνατοτητες (οπως ειπα ειμαι ασχετος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα