Pseudonymo1212 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Χρόνια χρήστης του Firefox μέχρι πριν 1+ χρόνο που γύρισα σε Chrome. Ο λόγος είναι ότι φορτώνει πιο γρήγορα τις σελίδες. (ή τουλάχιστον αυτό αισθάνομαι εγώ) Επειδή ασχολούμαι με το Web Dev, και βαριέμαι να logout/login (even with pwd manager), usarw διαφορετικό Browser για τα 2 sites που έχω. Για να αποθηκευθούν οι κωδικοί. Λοιπόν, το Firefox κολλάει πολύ άσχημα. Και δεν εννοώ το φόρτωμα των σελίδων! αλλά το πρόγραμμα. Πάω να ανοίξω πχ 5 καρτέλες και με σπάει τα νεύρα. 0 smooth experience. Κατέβασα τον Οπερα για να τον δοκιμάσω και έμεινα κάγκελο. Μιλάμε πολύ πιο γρήγορο από τον Φιρεφοχ! πως στο διάολο τώρα ο Firefox είναι τόσο διάσημος και τον όπερα δεν τον usarei κανείς?
W0zzAp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ο firefox δεν ειναι ασχημος,θεμα με κολληματα και κρασαρισματα δεν ειχα οταν το χρησιμοποιουσα,αλλα ειναι πολυ βαρυ και δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο chrome-opera.Αυτη τη στιγμη και γω opera χρησιμοποιω γιατι ειναι πολυ γρηγορο και πολυ ελαφρη,χωρις να εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. 1
DiversionR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 +1 για opera παιδιά!! Ελαφρύς, καλός, γρήγορος και σταθερός!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα