bubu Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αντιλαμβάνεται και την κίνησή τη δική μας ή των χεριών μας στο χώρο; Μπορεί να λειτουργήσει δηλαδή σαν kinect σε περιβάλλον vr; Ναι. Δεδομένου οτι βλέπει χέρια-κεφάλι, τα υπόλοιπα μπορεί να τα υπολογίσει. Εκτός και αν σκοπεύεις να πάρεις καμιά περίεργη στάση.. :Ρ 1
Razor333 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Είναι τοσο προφανές το δυναμικό αυτης της τεχνολογίας που οι απορριπτικές απόψεις που γράφονται μου φαίνονται τοσο αστείες. Σας τοποθετώ ηδη δίπλα σε αυτους που ελεγαν το ιντερνετ περαστική μόδα στα τέλη της δεκαετίας του 90. Ελπίζω τους επόμενους μηνες ανοιξει η αγορά κ στην ελλαδα, αν και καλο ειναι να δουμε τι θα προσφέρει και η HTC τελικά. Ξερεις οτι το internet ειναι ενα μεσο, οπως και η κινητη τηλεφωνια και το vr ειναι απλα μια συσκευη απεικονισης. Ας καταφερει πρωτα να πεισει τους σκληροπυρηνικους να αφησουν στην ακρη την οθονη και μπορει καποια στιγμη να πεισει και πιο mainstream χρηστες που παιζουν π.χ. ενα απλο παιχνιδι σε κοινη οθονη να δοκιμασουν σε vr. Αλλα αυτο για να γινει, θα πρεπει να ειναι ευχαριστο στην χρηση, να γινει προσιτο, να εχει μια ικανοποιητικη αποδοση και στην αναλυση, αλλα και να μπορει ενας μεσος υπολογιστης να μπορει να ανταπεξελθει στα πολλα fps. Κοινως θελει πολυ δουλεια ακομα και πολυ χρημα απο τον χρηστη, που στην τελικη αν δεν παρει κατι πραγματικα εξαιρετικο, δεν προκειται να τα δωσει.
Reflexologos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά είμαι κάτοχος του dk2 και μπορώ να ότι παρά το σοβαρότατο θέμα της ανάλυσης που το διακρίνει, εντούτοις τη συμβατική οθόνη την έχω κάνει στην άκρη. Μου αρέσουν τα racing games και πριν το oculus έπαιζα, τώρα οδηγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα