Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

στο πλαισιο που το ειχα δοκιμάσει, στο 5λεπτο το παράτησα.

Ζαλιζόσουν πολύ εύκολα, αλλά και το περιεχόμενο δεν ελεγε.

Έχει δρομο ακόμη, μην τσιμπάτε από μαρκετινίστικες φανφάρες

• Like 2
Δημοσ.

Μια ερωτηση απο αυτους που εχουν RIFT DEV. Ειναι σαν τις  4Κ TV Που ολοι ελεγαν οτι ειναι αχρηστες και πλεον που υπαρχουν και με 400 ευρο εγιναν ξαφνηκα καλες ?

Αυτο που θελω να πω ειναι τρώει κραξιμο λογο τιμης και μονο? Η ειναι μια συσκευη που αξιζει ?

• Like 1
Δημοσ.

Πάντος, έχει δρόμο μπροστά της σαν τεχνολογία ωστε να μπορέσουν οι ιδιωτικές εταιρείες να δηνιουργήσουν προτόκολλα ώστε το VR να είναι συμβατό με τα καινούργια games. Κάθε αρχή και δύσκολη :D

Δημοσ.

δεν αξίζει καθόλου..... η ανάλυση ειναι πολύ χαμηλή, (ειμαι κάτοχος του samsung gear vr) δηλαδή για ταινίες/βίντεο, δεν κάνει. για παιχνίδια που έχει live rendering έχει αρκετά υψηλή ανάλυση (μάλλον έχει αρκετή ανάλυση) ώστε να παίζεις άνετα (αν και ζαλίζει). Βέβαια ει΄ναι ακομα σε πρώτη φάση, και φυσικά δεν αξίζει τα λεφτά του.

περιεχόμενο υπερβολικά φτωχό, βίντεο μικρής διάρκειας (το πολύ 3-4 λεπτών), γενικά το βαριέσαι σε λίγες ώρες...

• Like 1
Δημοσ.

Καλά σε βρίσκω λίιιιιιγο υπερβολικό

Ε εντάξει, δεν έχω ακόμα πονοκέφαλο! :lol: Το δοκίμασες? Πως σου φάνηκε? Η ανάλυση είναι πολύ χαμηλά. Δεν ξέρω δε αν συνηθίζει ο εγκέφαλος μετά από λίγο άλλα εμένα και την επόμενη της δοκιμής με πόναγε το κεφάλι κι είχα ζαλάδες (και δεν παίζει να είμαι έγκυος :lol:). Να σημειώσο ότι παίζω παιχνίδια stereoscopic 3d συνήθως οπότε δεν είναι και άπειρο το κεφάλι μου σε περίεργες θεάσεις!

Δημοσ.

Ε εντάξει, δεν έχω ακόμα πονοκέφαλο! :lol: Το δοκίμασες? Πως σου φάνηκε? Η ανάλυση είναι πολύ χαμηλά. Δεν ξέρω δε αν συνηθίζει ο εγκέφαλος μετά από λίγο άλλα εμένα και την επόμενη της δοκιμής με πόναγε το κεφάλι κι είχα ζαλάδες (και δεν παίζει να είμαι έγκυος :lol:). Να σημειώσο ότι παίζω παιχνίδια stereoscopic 3d συνήθως οπότε δεν είναι και άπειρο το κεφάλι μου σε περίεργες θεάσεις!

Ανάλυση στο σύνολο είναι hd και μου φάνηκε μια χαρά, καμία σχέση με την πρώτη δοκιμαστική έκδοση που μέτραγες τα pixels. Η ζαλάδα τώρα είναι ανάλογα και με το παιχνίδι, άλλο ένα platform, άλλο μάχες ή το τρενάκι του λούνα παρκ που είχα δοκιμάσει την άλλη φορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Ε ρε γμτ..... ένα gadget που δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ στο μέλλον λόγο επιληψίας... αφού δεν μπορούσα το Virtual Boy ετσι και αυτό.... τεσπα, ελπιδοφόρο φαίνεται.

To virtual boy δεν μπόρεσε να το χρησιμοποιήσει κανένας έχω την εντύπωση...:)

Δημοσ.

Ε όχι και νέα...

Ότι έχουν καμία σχέση οι τηλεοράσεις στην μάπα του 90 με το high fov, high fps VR :P

To virtual boy δεν μπόρεσε να το χρησιμοποιήσει κανένας έχω την εντύπωση... :)

Πάντως δεν θα συνιστούσα σε κάποιον με επιληψία να πάρει gen 1 VR hardware, τουλάχιστον μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αξιολογήσεις του hardware από γιατρούς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To oculus θα καταλήξει σαν τα κινητά στην πρώιμη εποχή τους... Όλοι έκραζαν τους κατόχους τους για δηθενία επειδή δεν μπορούσαν να τα αποκτήσουν λόγω κόστους και μόλις βγήκε το φθηνό καρτοκινητο b- free της τότε TELESTET , πήρε και η κουτσή Μαρια κινητό για να το μοστράρει στην παρέα της. Πάρτε το χαμπάρι , αυτή η τεχνολογία ήρθε για να μείνει και είναι επαναστατική γιατί το hardware έχει ωριμάσει σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες.  Πλασματικές καταναλώτικές ανάγκες έχει δημιουργήσει το μαρκετινγκ των εταιριών χρόνια τώρα. Είναι ίσως η πρώτη φορά που μια συσκευή έχει ψυχοτροπική  επίδραση στο οπτικό νεύρο του ανθρώπου και καταφέρνει εν μέρη να ξεγελάσει τον  εγκέφαλο . Αυτό από μόνο του σαν γεγονός είναι συναρπαστικό. Σκεφτείτε εφαρμογές στην ιατρική την εκπαίδευση την επικοινωνία.... Σκεφτειτε ανθρώπους καθηλωμένους στο κρεβάτι που θα καταφέρνουν νοερα αλλα με απιστευτο ρεαλισμό να "ταξιδεύουν" σε μέρη που δεν θα πατούσαν ποτέ... Σκεφτειτε γιατρούς που θα μπαίνουν "μέσα" στα όργανα των ασθενών και θα κατανοούν καλύτερα την φύση του προβλήματος, Σκεφτείτε ταξίδια στο διάστημα σε πραγματικό χρόνο με την χρήση εικονικής πραγματικότητας και τέλος σκεφτείτε ότι κάποτε πληρώσατε ένα σκασμό λεφτά γιατί κάποιοι σας έπεισαν πως ένα μισοφαγωμένο φρούτο θα σας χαρίσει κοινωνικό status... Τι λέτε αξίζουν τα 599- 699 eu  ?

Επεξ/σία από badbad
  • Like 9
Δημοσ.

Και να προσθέσω, ότι μια δεύτερη «αποκάλυψη» ήταν το demo του Oculus Touch, του χειριστηρίου που θα βγει πιο μετά. Είναι απίστευτα αυτά που μπορούν να γίνουν με το συνδυασμό αυτό και δεν αναφέρομαι μόνο στα παιχνίδια. Θα υπάρξει αύριο σχετικό άρθρο.

• Like 4
Δημοσ.

Περαν των 600-700€ η οσο θα κοστιζει, χρειαζεσαι και ενα πολυ δυνατο pc η κανω λαθος ; οποτε αν καποιος δεν το διαθετει το κοστος ανεβαινει αρκετα. Σιγουρα θα ειναι κατι παραπανω απο εξαιρετικο αν κρινω απ την πιο "προσιτή" εμπειρια VR με το software της oculus στο gear vr.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι έχουν καμία σχέση οι τηλεοράσεις στην μάπα του 90 με το high fov, high fps VR :P

Πάντως δεν θα συνιστούσα σε κάποιον με επιληψία να πάρει gen 1 VR hardware, τουλάχιστον μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αξιολογήσεις του hardware από γιατρούς.

Εννοείται ούτε εγώ του λέω να το πάρει, απλά για ιστορικούς λόγους το ανέφερα!

Εδώ και περίπου ένα χρόνο σταμάτησα να παίζω παιχνίδια μετά από πάρα πολλά χρόνια. Λίγο βαρέθηκα, λίγο ήθελα ένα διάλειμμα, λίγο μου φαίνονταν όλα ίδια...αλλά αυτό το gadget το θέλω! Άνοιξε πάλι η όρεξή μου να παίξω, είναι κάτι καινούργιο!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...